Евродепутати спряха част от текстовете в пакета "Макрон"

Предстоят преговори, за да се види дали ще има промени в закона
4 юни 2018 22:25,
19

Транспортната комисия в Европейския парламент спря част от спорните текстове по т.нар. пакет "Макрон", срещу които се бяха обявили българските превозвачи.

Така след гласуването стана ясно, че шофьорите имат право да нощуват в камионите, ако са на паркинг с минимални задължителни условия. Те трябва да се прибират веднъж в месеца, но задължително на адреса, на който са регистрирани. Статутът на превозвачите да се разграничава от този на останалите командировани работници.

Предстоят преговори, за да се види какъв ще е финалният вариант и дали ще има промени в закона.

Очаква се промените да станат факт до края на годината, информира Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
ВПЕЧАТЛЯВАЩО преди 5 години
ВСИЧКИ ОТ ТЕАТЪРА, КОЙТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ СА БРАДЯСАЛИ И УГРИЖЕНИ. ЗА КОГО - за нас или за тяхното бъдеще?Те ни лишиха от бъдеще, но отрязаха и клона на който стояха.Кой вярва на Борисов , Московски и подобие ??Кой ако не е ечаст от тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА унищожила държавата. Те са като прокажени. Не се докосвайте дзо тях. БЪДЕЩЕТО Е ДРУГО, А НЕ ТЯХНО!!
9
2
 
7
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Споко, идва следващия удар срещу източна европа... Крайно време е кой от къде е и разпад. Германия се договаря поединично със сащ за митата на някои немски специални стоки като стомана. Когато това стане еа дефакто е приключил щото ние не можахме да се договорим поединично за юп...
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам защо напоследък все петрбурски показват на снимките? Този имидж за фалита на бдж ли е а можеби добро поведение преди убийството да бъде заметено под траверсите?
7
1
 
17
 
! Отговори
тт преди 5 години
Спечелиха собствениците и банките.А тираджиите пак ще скитат като кучета-спане в кабините,ниско възнаграждение,недоспиване и катастрофи,сране в храстите на паркингите...и още много "благинки" за шофьорите!Познавам наши момчета,които не издържат на тези кучешки условия повече от 10 години.Честита "побада"!
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спасили са не тираджийте а банките които са дали кредити за да се купят западняшки камиони и са направили масраф на производителите които пак съвсем случайно от франция германия и италия!
5
1
 
19
 
! Отговори
Перковски преди 5 години
Това е победа за транспортната мафия, която не иска да плаща европейски заплати на служителите си. Няма друг мотив - превозите им се плащат по европейски цени, а тарикатите плащат заплати по български. Не им се правят повече разходи, за сметка на печалбицата. Шофьори гладни винаги има, ще търпят и така...
4
4
 
23
 
! Отговори
Ромче на ГЕРБ преди 5 години
Българизираното/християнизиранот Ромче на ГЕРБ е винаги на преден План , защо ло?Не знаем нищо за ромския Министър , известно е че роми-бургуджии подкупват с злато и пари у нас , за се разследва от Европол защото ДАНС не са в състояние
3
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие с тъпите коментари не разбирате ли какво значи пробив?! И че трябва източноевропейците да пробият в някой бизнес, и после в още, защото иначе загиваме всички! Оставете Московски на мира, ако върши работа, да я върши, добре, че има хора като Джамбазки да ритат срещу ръжена, в момента се решава голям въпрос. Отнемат ни газта, петрола,пазарите, собствените финанси...
2
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Нинова и БСП, да ходят тираджиите да и благодарят че се зае с проблема
1
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да попитам медийният слугинаж, как върви разследването по случая Московски? Минаха няколко месеца и почнахте да го пускате по новините без да му задавате въпроси, сякаш нищо не се е случило.