БСП иска МВР шефа в НС заради убийството на Пелов

Според левицата кървавият инцидент е поредното беззаконие в държавата
Обновена: 6 юни 2018 09:51 | 6 юни 2018 09:50,
22
БСП иска МВР шефа в НС заради убийството на Пелов
Снимка: Булфото

БСП настоя вътрешният министър Валентин Радев да бъде изслушан от Народното събрание заради стрелбата в Ботевград късно снощи, при която бе убит избягалият затворник Владимир Пелов, а друг мъж бе тежко ранен.

Още по темата
Според левицата, кървавият инцидент е поредното беззаконие в държавата и саморазправа "в резултат на бездействието на МВР“. Затова и червените поискаха шефът на МВР да даде обяснения по случая пред депутатите.

Инцидентът в Ботевград стана снощи, малко преди полунощ. Смята се, че криминално проявеният Марио Панчев е стрелял по издирвания Владимир Пелов. При огледите през нощта са намерени няколко пистолета и гилзи, което означава, че Панчев и Пелов са стреляли един срещу друг.

Двамата са имали вражда, по непотвърдена информация, заради жена. В Ботевград се говори, че Панчев е сводник, криминално проявен, осъждан е, но не е лежал в затвора.

Няколко часа бяха нужни на прокуратурата и МВР да потвърди, че убитият наистина е Пелов, когото всъщност издирват от няколко месеца след бягството му от затвора на 3 април.

Причината за бавното установяване на самоличността е фактът, че мъжът не е имал в себе си никакви документи. Разпознат е обаче по пръстовите отпечатъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименРаботата на опозицията е такава, да привиква хайваните в Парламата и да задава въпроси на управляващите, които трябва да си вършат работата. Работата на опизицията не е да върши работа. Тя е на управлението. Опозицията може да коригира, при добро желание или направо да руши, както правеше Бойко с ГЕРБ по времето на Орешарски, влизаше в Парламата, да се запишат и да не изгубят заплатите и излизаха, за да няма кворум.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП като президента все питат и задават въпроси!? Ами нали сте парламентарна партия, вземе,че свършете и някоя работа !
14
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Искат да побарат МВР шефа по пищова :)
13
3
 
5
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До Анонимен 6 Имай още малко търпение. И това ще стане. С политиката си на отрицание на всичко постигнато от ГЕРБ, на следващите избори ги няма в НС.
12
3
 
7
 
! Отговори
Дядо Соци преди 5 години
БСП пак иска..Малийй , тия не се наискаха бе.Жалка работа. А дайте нещо , не само да спъвате Борисов.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С това управление с този Министър на МВР и с това мВР, Полов и за депутат можеше да се кандидатира и пак нямаше да се усетят. Извън шегата е отвратително това такъв престъпник спокойно да си се прибере в родният град и да се разхожда свободно в него. За каква сигурност говорим българи?
10
1
 
4
 
! Отговори
Пепи Мицеларния преди 5 години
даите нещо и за зодийте
9
13
 
7
 
! Отговори
САМО ГЕРБ!!! преди 5 години
БСП пак си просят унижение. Министъра като дойде в НС ще ги направи на 2 стотинки с аргументи. Тея неса нормални щом обичат да ги онижават публично.
8
8
 
9
 
! Отговори
Московский кузнечик преди 5 години
Нормално е БСП да са разстроени заради съртта на тоя престъпник. Комунистите по традиция се занимават с дейности във вреда на обществото и съответно в партията им влизат само престъпници.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На ГЕРБ вече 10 години всички им пречат. Те се на власт само да усвояват( усвояване означава да направиш нещо свое) даже не се и притесняват.
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз искам БКП да са вече в историята!!!
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР е изпълнило перфектно задачите си - само и единствено да КОНСТАТИРА
4
13
 
8
 
! Отговори
annybody преди 5 години
БКП винаги си е коткала престъпния контингент като могъщ фактор за популизъм и демагогия, нали затова си отглеждаме старателно мургавките и не дотам мургавките апапи - да се изтрепват помежду си, че ако разчитаме на полицията и институциите - жална ни майка!
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самият факт, че един опасен двоен убиец и беглец от затвора се разхожда посред бял ден в родния си град, без абсолютно никакво притеснение да бъде заловен, изисква незабавната оставка на шефа на МВР.
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е бил толкова притеснен от мащабните издирвателни акции на МВР, че вместо да избяга зад границата още първите 24 часа, предпочита да се разхожда спокойно в центъра на Ботевград и да се занимава с любовни истории. Определено поведение на избягал затворник, който се страхува за живота си.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че има Марио Сутеньорчето да свръши работата на елитните командоси на МВР. Сега разчитаме на някой бакшиш/автоджамбаз да гръмне и другия, че и той най-вероятно в момента си пие сутрешното кафе на централния площад на някой град.