Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП

По газопровода ще се доставя газ на Турция от Азербайджан
Обновена: 10 юни 2018 19:17 | 10 юни 2018 17:44, Веселина Йорданова
177
Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов ще посети Турция на 12 юни.

Посещението на Борисов е по покана на турския му колега Бинали Йълдъръм, съобщиха от правителствената пресслужба на Турция.

Още по темата
Програмата предвижда българският премиер и придружаващите го лица да пристигнат на 12 юни сутринта на летището "Аднан Мендерес" в Измир. Двамата премиери ще разговарят в офиса на Йълдъръм в град Измир. Гостът ще се включи в програмите, в които ще участва Йълдъръм, допълниха от преслужбата.

Миналата седмица Йълдъръм в телефонен разговор с Борисов специално го бе поканил да присъства на официалната церемония по откриването на Трансанадолския газопровод /ТАНАП/, която ще се състои на 12 юни в град Ескишехир.

Двамата премиери тогава се договориха и да проведат среща, на която да обсъдят въпроси от двустранен характер, предаде БТА.

По Трансанадолския газопровод /ТАНАП/ ще се доставя газ на Турция от Азербайджан.

За церемонията по откриването, която ще се състои в присъствието на Ердоган и на азербайджанския президент Илхам Алиев, са поканени държавни глави, премиери, политици от различни страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
14
 
35
 
! Отговори
Тираджия преди 5 години
Комшиите имат най-добрите пътища.Хората строят и се развиват.Хората просто работят и пак работят.Ние може само да завиждаме на Турция.
121
6
 
37
 
! Отговори
бай х преди 5 години
хората откриват нов газопровод ... а баце какъв го играе ??? .... сигурно ще държи чатала с памук ...
120
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом българите си поискат Баце да свърши нек`ва работа и хоп намират се г.зоблизци и веднага почват хулите. Ми много сме били искали и затова сме `рушка газ`. Ние требе да мълчим и щом Баце пр.дне да викаме `ура`.
119
15
 
23
 
! Отговори
баба Пена преди 5 години
С Бойко лягам ,с него ставам.Аман писна ми .Вижте тела, фейса.Ама ужас - прегръдки,целувки с цялата Европа,лентички с ЕрДоганчо,обяснения с Корни.Еее, стига вече, алергия фащам от тоа.
118
21
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Във форума май пак замириса на рушка газ, товарищите взеха да се изпускат ... Оказва се че и Азербайджан може да ни доставя газ и да бъде алтернатива на гЪзопровода на товарищ путин ... !!!
117
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние сме били имали договор с Азербе3йжан и ТОЧНО след две години ще го получим. Просто се просълзих.Защо всичко, което се случва при управлението на мазника от снимката е все в бъдеще време?Време ли нямаше за три мандата или акъл или нещо друго?
116
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой с един газопровод, кой с два, а ние с ни един благодарение на индивида на снимката. Като че ли българите колкото повече нищо не прави някой за държавата и народа, толкова повече се натискат да си го избират.
115
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наште плъхоци таман са нагласили подаръци и хвалебствия да Му се помазват за ЧРД и Великия везир го привика за калабалък!
114
11
 
20
 
! Отговори
Рошавата мида преди 5 години
тия ,че се тункват у Туркията :) Баце ,че у средата на тукваньето ....... ;) ;)
113
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да върви и хич да се не връща! Господжа Томислава Дончева ще ви бъде председател на вас!
112
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смее ли Кера Тамара да откаже на падишаха? Тоя филм нещастната ви България го играе на Сцената на вековете!
111
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много умишлено манипулативно заглавие,България има договор с Азербайджан за доставка на половината ни нужна газ и точно след две години през връзката с Турция и ние ще получаваме газ от Азербайджан!Мога да си представя мазните каскети какви плюнки плюят отдолу и винаги забравят коя е към момента най-добрата дружка на Ердоган,любимият им Путин!
110
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България вече няма нищо за откриване и лентичките свършиха, преместваме се у комшиите.И каква ни е файдата от присъствието при откриването на ТАНАП . Този газопровод си е за Турция.
109
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците вече исетиха вкуса на турския дюнер.Ще го смучкат, те си го избраха.Сега турците имат Ирански, Израелски,Азерски,Руски и контрабандата от Ирак и Сирия.
108
13
 
42
 
! Отговори
РАДОЙ РАЛИН преди 5 години
ТАЯ ПАНАИРДЖИЙСКА МЕЧКА, ВМЕСТО ДА СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СЕ КРИЕ, ДА СИ СЕДНЕ НА ЗАТЛЪСТЕЛИЯ ПЪР ДЯЛНИК И ДА РЕШАВА ВЪПРОСИТЕ С БЕЗРАБОТИЦАТА, НИСКИТЕ ДОХОДИ НА НАРОДА, ОБИДНО МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ НА РОДИТЕЛИТЕ НИ, ЧИЙТО ТРУД ТАКИВА КАТО БАНКЯНСКИЯ ТАРИКАТ И ЛИЧНА МУТРА ОГРАБИ, РАЗВИТИЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО, ОТКРИВАНЕ НА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, БЕЗУМНАТА МИЗЕРИЯ И КРЕЩЯЩОТО СОЦИАЛНО НЕРАВЕНСТВО, НЕЧУВАНАТА КОРУПЦИЯ, КОЯТО ПРЯКО ВОДИ КЪМ БЕДНОСТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ОБРАЗОВАНИЕТО.СИТ ТЪРБУХ, ЗА НАУКА И КУЛТУРАГЛУХ
107
13
 
30
 
! Отговори
не може да бъде преди 5 години
Струва ми се ,че г-н Борисов почнаха да го канят на такива събития като мечка на панаир.На всичко отгоре този газопровод сега на практика ще се пълни с руски газ,защото азерите имат някакви проблеми/в нета има информация какви са и защо азерите трябва да купуват руски газ/!Унижение до дупка!
106
11
 
28
 
! Отговори
мда.... преди 5 години
По Трансанадолския газопровод /ТАНАП/ ще се доставя Руски газ на Турция от Азербайджан.
105
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм фен на турците, но поздравявам Мустафа. За пръв път в български сайт виждам да пише мислещ човек, а не роб на Ердоган, готов да се съгласи с всяка глупост на султана. Добре, че има и такива турци, които не се страхуват да казват какво мислят.
104
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** нещастен! Те му се подиграват, той се фука. Нищо, де! Те турците си падат по охранено, ще го уредят.
103
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мустафа"Мустафа" ти си недостоен Турчин засрами се смени името и религията сиПич изтрий поне името си срам и позор за Турция си !Мустафа Кемал Ататюрк ако види как плюеш отечеството си ще се засрами от теб и ще се обърне в гроба си...