Депутатите почетоха паметта на загиналите пилоти

Избраниците запазиха минута мълчание в пленарната зала
Обновена: 13 юни 2018 09:52 | 13 юни 2018 09:45,
10
Депутатите почетоха паметта на загиналите пилоти
Снимка: архив, Булфото

Минута мълчание в НС в памет на загиналите пилоти

С минута мълчание в памет на загиналите военни пилоти започна днешното пленарно заседание.

В понеделник вечерта при изпълнение на тренировъчен полет вертолет Ми-17 от 24-а авиобаза Крумово загуби височина и падна от около 30 м.

При катастрофата загинаха командирът на екипажа капитан Пламен Пантилеев и вторият пилот капитан Стоян Неделчев.

При иницидента бе ранен и бордния техник на разбилия се хеликоптер Алексей Каменов, който е единственият оцелял. Състоянието му е стабилно.

Военният министър Красимир Каракачанов каза, че най-вероятната причина за трагедията е повреда в опашния винт и изключи пилотска грешка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
ГАВРА преди 5 години
Убийците почитат СВОИТЕ жертви !!!
9
0
 
6
 
! Отговори
FGFGHG преди 5 години
Армията с техника на 30+ години,а депутатите всяка година си сменят автопарка с последен модел лимузини. Били почели паметта на пилотите...това ако не е лицемерие на Н-та степен...!?
8
0
 
5
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Хеликоптерът бил стар и руски(съветски)-верно,така е.Обаче нека погледнем какво става с новата западна техника у нас!Изтече ли гаранционния срок,с нея се случва същото,като със старата.То не може веднъж да се купи нещо ново и да кара до безкрайност само със смяна на консумативи!А освен ремонтите на корпуса и двигателите,на 10 г трябва да се сменя и оборудването вътре(авиониката),защото за това време остарява безнадеждно.
7
0
 
0
 
! Отговори
Mersi преди 5 години
До като всяко правителство дърпата чергата към собствената си партия така ще бъде - първите 100 години, после ще видим. Както каза цая - ще Ви оправя за 100 дни! Е даде ама той говореше за неговите хора.... И всеки преди него и след него прави точно това!Армия, полиция, абе все що е държавно си е в 20-ти век. Пък който са го "оправили" честито! На който му предстой също. А за тези дето изпадат от въртележката, ще почакат следващото управление може да е тяхно.На оснаталите им миришат краката!
6
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Бях свидетел на катастрофата и наистина имаше технически проблем-вертолетът се завъртя около вертикалната си ос(което става при повреда в опашния винт) и рухна на земята.Както и да е.Катастрофи се случват навсякъде,но у нас проблемът е системен-армията е една развалина,която върви по инерция.Нямаме и отбранителна доктрина.Изобщо, държава в ликвидация-армия в ликвидация....
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Мутрата почете ли я?В този ,трагичен за България момент, той пак духна зад границата.Това, ако не е безпардонен цинизъм,не знам какво да го нарека.Типично в негов стил.
4
1
 
4
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Политиката е съвкупност от икономически потенциал и военна мощ. И двете в България отсъстват заради тези 240 паразита в Народното Събрание, за които не съм гласувал, а иначе подлежа на мобилизация...........Няма да стане ............. И те ще умрат и ще им пикая на гроба. П. С. Смърт на руският окупатор. Смърт на Мутрите. Смърт на Милиционерите.
3
0
 
12
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Лицемерието на ВласттаПочели паметта на пилотите с минута мълчание. Защо последните 20 години не почитахте паметта и труда на тези хора като им осигурите нормално финансиране. Пари няма Действайте.Аман от Лицемери
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда от фалшивото им лицемерие!
1
3
 
4
 
! Отговори
Mersi преди 5 години
И на тати Москвича от 1974г. от време на време гаснеше по пътя, ама го предадохме за желязо преди 20 години.