Марешки прогнозира: БСП е болна, ние не сме реаниматори!

С вота търсели публичност, смята лидерът на "Воля"
20 юни 2018 11:00, Анисия Иванова
60

Днес БСП ще внесе втория вот на недоверие към кабинета "Борисов 3". Дали обаче ще събере подкрепа?

"Основни теми като въоръжаването на армията разцепиха БСП отвътре. Това е болна партия, която прави този вот, за да покаже, че е жива и мърда. Ние не сме реаниматори. Вотът на недоверие няма да доведе до нищо полезно за България. БСП търси възможност за публичност", заяви лидерът на ПП "Воля" Веселин Марешки пред Bulgaria ON AIR.

Според него в най-тежкия грабителски проект – този със закупуването на самолети, станало ясно, че опозицията и властта са тандем.

"Предложението на БСП за премахването на лятната ваканция на депутатите, докато не се решат проблемите на майките на деца с увреждания, е изключителен политически цинизъм. Те не си вършат работата, когато са в управлението и пречат на работата, когато са в опозиция", подчерта Марешки.

Лидерът на "Воля" отбеляза, че европредседателството ни е протекло добре, но темата му от самото начало е трябвало да бъде друга.

"Темата беше сбъркана. Животът в България е много по-важен. Не трябваше да бъде "Западни Балкани", а "Източна Европа". Предложението за затваряне на границите на Европа е наше предизборно предложение. Сега всички започнаха да го предлагат", поясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ и Воля преди 5 години
Пак тръгнал Кумчо-вълчо и Кума-лиса занареждала: Болен здрав носи, болен здрав носи!
13
0
 
14
 
! Отговори
криворазбранацивилиз преди 5 години
Маргариди-Магариди.Марешки-Магарешки.
12
0
 
25
 
! Отговори
аз преди 5 години
Не се притеснявай Марешки в следващия парламент няма да има такива като теб и другите подобни патерици така,че сега си говори и прави каквото можеш ,че няма да е още дълго.
11
5
 
20
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Измислете нещо по оригинално, че ми е скучно да чувам все едни и същи извинения. Будете по-'креативни", както се казва на новобългарски. Нали "времето е ваше "от 30 години, нали поискахте развод, нали бяхте синята лавина??? Ама нещо снегът се стопи и какво се показа.???
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма никаква полза от българските партии!Те са там, за да въртят бизнесите си с откраднатите пари от народа...
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
руският пудел да млъкне,ч е се не трае вече! Ако има извънредни избори, е аут!
8
5
 
18
 
! Отговори
Предложение преди 5 години
Предлагам да следващите избори да им бием дузпата на всичките и да си изберем новите барековци които ще ни спуснат за изборите и да чакаме да видим дали ще ни оправят!
7
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като има хора, които гласуват за един доказан престъпник и мафиот, какъвто е Марешки само защото им продавал в продължение на 3 месеца бензина с 20 стотинки по-евтнино, просто нямам думи.За 20-30 лв ли се продавате уважаеми българи.Кой да ви оправи, след като самите вие сте непоправими.
6
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На следващите избори и вас от Воля никой няма да ви реанимира.
5
19
 
8
 
! Отговори
Капиталист преди 5 години
Проблемът на България е, че вече 74 години живеем в комунизъм и ни управляват комунистите от БКП - БСП/ГЕРБ/ДПС/АТАКА/ПАТРИОТИ/ВОЛЯ. България трябва да се изчисти от комунистите и да ни дойдат едни истински капиталисти да въведат либерален капитализъм и да взимаме големи заплати като на Запад при капитализма.
4
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има болни хора, има хора инвалиди! Какво направихте за тях??? Не ви ли е срам всичките до един да се гаврите 30 години с българския народ??? Не ни вълнуват вашите политически борби за власт, спрете да крадете милиарди и спрете да унижавате хората с безумията си!!!
3
8
 
29
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
Аптеки "Марешки" нямаха ли проблеми с ДДС?!?!? Май имаха и им се разминах или нямаха ама забравихме????????
2
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам думи за наглостта но този псевдо политик! Естествено е във всяка партия да има разногласия! Само в неговата няма, защото са си роднини и *** в едно гърне!
1
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Варненската мутра е третата патерица на банкянската.Това го знае всеки нормален човек.С попуплисткото си поведение може да заблуди само избирателите на ГЕРБ,които не се славят с особено висок интелект.