Нинова атакува Борисов: Опроверга собствените си думи!

Границата ни е пробита и сигурността застрашена, отчете лидерът на БСП
24 юни 2018 21:25, Красимир Ангелов
137
Нинова атакува Борисов: Опроверга собствените си думи!
Снимка: Булфото

Премиерът Борисов опроверга собствените си думи и потвърди нашите, че границата ни е пробита и сигурността застрашена. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
"Чухте ли какво заяви премиерът Борисов току-що на срещата на европейските лидери по въпросите на миграцията? Той каза, че ние сме пропускали мигрантите и щом те се намират в Европа, значи са минали през България и Гърция. Това е невероятно. Та нали до днес твърдеше, че ние пазим най-строго европейската граница и получи милиони за това”, попита лидерът на БСП.

„Той призна, че е лъгал, опроверга собствените си думи и потвърди нашите, че границата ни е пробита и сигурността застрашена. Защо Борисов взе този завой? Какво ли ни чака до края на срещата?", пише лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
11
 
7
 
! Отговори
Долу герб! преди 5 години
Като чета коментарите, прав е Иво за 80%! А бе, ***, Тиквата вече 10 години властва! Кога се появи мигрантската вълна? Или пак другите са виновни? Ами този негов рефрен вече 10 години го чуваме! Той горкичкият е света вода ненапита!
89
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако един ден не пишете нищо тук за Бойко и Корнелия, ще почерпя!А дано, ама надали...
88
10
 
15
 
! Отговори
Курнелия защо? преди 5 години
Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???
87
9
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До АБВ: Ако замениш в това, което си написал, "Нинова" с "Бойко", ще бъде много по-вярно. Макар и със съжаление, ти признавам, че нищо съществено не си написал. Има ли връзка с темата за мигрантите? И с лупа та търсиш, няма да намериш.Давай нататък, сега от "АБВ" можеш да се прекръстиш примерно на "възмутен".
86
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако направят дует със Сузанита, рейтингът на Нинова рязко ще се повиши.
85
10
 
22
 
! Отговори
АБВ преди 5 години
Макар и със съжаление, признавам, че Нинова е много добра в приказките! Изключително добре смесва истини, полуистини и откровенни лъжи и не толкова добре разсъждаващият и електорат си умира да и слуша глупостите. Не, че останалите ръководители на държавата не правят същото! Но тя е много добра!
84
12
 
19
 
! Отговори
До 60 преди 5 години
"За съжаление се оказа че Москва не вярва на сълзи (и сополи)." Ха-ха-ха!!! Оказа се, че светът не вярва на Москва. Вярват й само няколко терористични и диктаторски държави.
83
10
 
29
 
! Отговори
Молба преди 5 години
Моля престанете да ни заливате с червена помия от червената другарка!
82
21
 
17
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Аз съм на 35 г., не съм от БСП, не съм получавал изгода, но ще гласувам за тази партия, ГЕРБ и ОП не се издържат вече и срещу фандъчка също. Трябва алтернатива.
81
16
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Нинова палач на БСП: Хайде не се кахъри толкова за БСП. Ако говорим за глуповати предложения, на Бойко те му идват отвътре. Нещо смислено да напишеш по темата?
80
14
 
19
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
79
0
 
3
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До Панталей Партизанина 77 Шегуваш се, нали ?
78
13
 
17
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Така е: Бойко е човек с пожарникарско образование, милиционерско и мутренско минало. Да се търси кой знае каква логика в това, което казва, е доста амбициозно.
77
14
 
21
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Корнелке , не се мешай в работите на Борисов.Главицата ти е малка , и не схващаш че зад всяка дума на Борисов има някаква логика.Пак ще издейства нещо от ЕС. А ти си гледай партийката.Борисов е голяма лъжица за твоята лъжлива уста.
76
12
 
23
 
! Отговори
Курнелия кифлее преди 5 години
Тази "социал-капиталистка" ***(г-жа Лъжа) отдавна се опитва да се репчи на Борисов. Ще отговоря с цитат от "Храбрият войник Швейк" на Ярослав Хашек: Какво си мислите че направихте? Едно голямо лаайно направихте. Та това прави и *** Нинова. Липсата на ясна мисъл при нея се замества с нахалство, наглост, безочие и просташко поведение и естествено загуба на избиратели.
75
13
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До ***-милионерка: И какво общо има това с темата? Ако имаш данни, че Корнелия Нинова е милионер, и то не от бизнес, дай ги на прокуратурата. А Бойко дали е беден човек, или има някое и друго милионче?
74
5
 
21
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
73
9
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До ЕЛИ: Мигрантите са минали преди да бъде построена оградата? И Орешарски виновен? Вярваш ли си на това. Така разправя Бойко, но на сръбската граница редовно ловяха мигранти идващи от България. Откъде са влезли. А и всеки можеше да ги види в София до Лъвов мост. Кой кого лъже?
72
11
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Не му е лесна работата на Бойко. Досега слушкаше баба Меркел, получаваше еврофондове и се държеше на повърхността. Сега ако трябва да избира дали да приеме 50000 мигранти или да откаже на Меркел, каквото и да реши, не му носи светло бъдеще.А практиката показа, че дори и лагерите от затворен тип са проблем за нас. Бойко ще шикалкави и ще отлага (както винаги), но няма да го чакат до безкрайност. Това не е проекта "Белене" за да го протака, да го пуска и да го спира колкото си иска.
71
11
 
20
 
! Отговори
ЕЛИ преди 5 години
НИНОВА Е НАГЛА ЛЪЖКИНЯ БОРИСОВ ГОВОРИ ,ЧЕ МИГРАНТИТЕ СА МИНАЛИ ПРЕДИ ДА БЪДЕ ПОСТРОЕНА ОГРАДАТА И СПОМЕНАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ И НА ГЕРБ НО ПРЕДИ ОГРАДАТА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕНА.НАГЛОСТ ИЗОПАЧАВАНЕ -ТОВА Е НИНОВА