Каракачанов: Смешен и жалък вот на недоверие!

Военният министър нападна "Воля", БСП, Ахмед Доган
38
Каракачанов: Смешен и жалък вот на недоверие!
Снимка: БТА

Военният министър Красимир Каракачанов определи като напълно безсмислен вота на недоверие, внесен от левицата, за провал на кабинета в сферата на сигурността.

"Толкова смешен и жалък вот на недоверие не съм видял в живота си, в мотивите нямаше нищо конкретно, да не говорим за армията, освен общи приказки, чухме и мъдри мисли на д-р Ахмед Доган и не остана време д-р Красимир Каракачанов да се изкаже, чухме от депутат от "Воля" как Марешки бил да запълва дупки или спял с два петела, зоофилия ли е това, какво е", коментира той заради рекордно кратките дебати по вота.

Още по темата

Всъщност не лидерът на "Воля" Веселин Марешки, а двама депутати от неговата ПГ са отишли днес до монтанското село Якимово, където 75-годишният Цветан Миланов се е принудил да спи в една стая с петлите и кокошките, защото е ограбван многократно. За да го защитят от набези от "Воля" му подаряват куче пазач, ще застраховат имуществото му и ще монтират камери в имота му.

"Има си психиатри и сексолози, не може военният министър да говори за петли", отсече пък Каракачанов по повод на бойкота на "Воля" на вота, които имаха един единствен представител днес в парламента и то не за да участва по същество в дебата, а за да обясни, че съпартийците му са решили да свършат по-важни неща за хората.

"Аз се бях подготвил за всяка от 9-те им тези от мотивите. Когато някой нищо не ти казва, как да им отговоря, да се боря с вятърни мелници ли?", коментира още военният министър.

Той пък нападна БСП, че дори и за избягалия арестант от районното в Пловдив са сгрешили, защото червената шефка Корнелия Нинова каза, че е скочил от втория етаж, а всъщност било от третия.

"Винаги ще има такива, които скачат от третия етаж, а не от втория, както каза БСП, винаги ще има желаещи да избягат от правосъдието", отсече Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
17
 
! Отговори
Каракачанов-ДС агент преди 5 години
КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
KARAKACONOV NIKOGA NISHTO NE E KRAL ILI ,,PRISVOYAVAL",ZNAEM GO KATO PROIZHOGDASHT OT BEDNO SELSKO SEMEISTVO,REALNO DALI E UCI I ZAVARSHIL NESHTO,V KOETO MNOGO SE SAMNYAVAM.NE ZNAM.ZNAM SAMO,CE NE E MAKEDONEZ.
10
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До-виж-да-не!
9
8
 
17
 
! Отговори
комунист преди 5 години
При бай Тошо такива простотии нямаше!
8
3
 
22
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 5 години
Каракачанов,мешката се носи на гръб.
7
4
 
6
 
! Отговори
ГЭРБ преди 5 години
Важното е, че рестартирахме АЭЦ Бэлэнэ, другарки и другари!
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агент Иван, има ли значение от кой етаж е скочил арестантът? А дали ще има значение кой ще се промъкне в "мислите ти" - 9х18 или 7,62×25?
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Abe ti besche v bkp saschto sega si patriot ot agent ivanov ili barkam imeto simionov drugarja kade e i poboinika ruskia sadchtitnik siderov vie ste paterizara ns gerb ednskvi ste s mareschki vse ste milioneri ot 30 g ina4e drugari mili hora
4
4
 
24
 
! Отговори
ууууууууууу.... преди 5 години
КАК ГО Е СТРАХ ЗА ДЖОБА СИ НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА И ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ НЯМА ДА ЗАЕМЕ ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА НЕГОВИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ НЕГО И КОЛЕГИТЕ МУ
3
4
 
21
 
! Отговори
1 преди 5 години
агент-иване,за вота не знам,да е жалък,но ти си най-жалкия,***,след черкезина балевски,в това гербо-комунистическо правителство.
2
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова смешно и жалко управление просто няма. Каква сигурност? Те се провалиха навсякъде и във всичко до което се допрат. И всички, цял народ знаят, че са там за кокъла. И те самите знаят, и седят и седят като кърлежи и продължават да я опоскват тая жалка държава и няма кой да ги спре. И ще спрат да го правят когато вече няма да има какво да крадат. Но всеки път се намира по още малко.Това е положението, драги ми заспали българи.
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям търбух е направил Каракачанов, а с апетита идва яденето.