Борисов в Брюксел: За ЕС, Балканите и миграцията

Премиерът ще отчете резултатите от еврошефството ни
28 юни 2018 08:11,
94
Борисов в Брюксел: За ЕС, Балканите и миграцията
Снимка: архив Reuters

Премиерът Бойко Борисов заминава за Брюксел за срещата на върха на Европейския съюз.

Пред форума се очаква той да отчете резултатите от ротационното председателство на България в ЕС. Борисов ще информира за степента на изпълнение на законодателните досиета от дневния ред на ЕС в контекста на четирите приоритета на председателството, съобщи "Дарик"

Още по темата
.

Премиерът отново ще постави специален акцент върху връщането на Западните Балкани в Стратегическия дневен ред на ЕС. Освен това той ще говори за изпълнението на инициативите по Отбранителния пакет на ЕС и за финализирането на триалога по Директивата за командированите работници в сферата на услугите.

Дневният ред на Съвета включва още дискусии по теми като миграция, сигурност и отбрана, работни места, растеж и конкурентоспособност, иновации и дигитализация и други

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
60 OOO преминали непристъпната и добре охранявана южна граница? Невъзможно, тия нещо ни лъжат! Няма такива работи, щом Гербаджиите и ОП охраняват границата, граничната зона, и строят огради!А за преговорите-очаквайте ги почти всичките обратно, само Баце да види парите, давани от Меркел-гузно ще започне да обяснява, че така не може, че трябва да сме солидарни, че се е борил с тях, но....
31
2
 
14
 
! Отговори
ЕВРОДИКОФФ преди 5 години
Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 50 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия траснсфер от сумата отива към Фондация Аденауер, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо премиерът подскача за гръцкия остров, а премълча публикациите в поне 50 международни медии, че заради продажбата на БТК е взел 50 000 000, и защо премълча за къщата, която е подарил на любовницата си в Испания ?
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На наглото мафиотче не му стигна че обънна България на своя бащиния, а започна да купува имоти и извън нея - вече си купи остров в Северна Гърция, сега чакаме и в Западните Балкани.
28
1
 
16
 
! Отговори
БАНКЯ ФИЛМ преди 5 години
Гледайте новия български филм ОСТРОВЪТ. В ролята на Петкан - Тиквун.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за островчето нищо ли не е казал ?
26
1
 
13
 
! Отговори
до 25 Антон преди 5 години
Какво искаш да пишем Антончо, мамин. Може би , че животът в БГ е хубав и прекрасен, че Слънцето ни огрява и на гали по главите, както Него три папи са го галили, че доходите на хората се увеличават непрекъснато и че с този тепм на нарастване ще стигнем средното ниво на ЕС .............след около 270 години? Кажи Антончо, мамин това ли искаш от нас, читатели и пишещи, полуграмотни ***...кажи мамино захарче....
25
1
 
18
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Бойко, кажи си за острова в Гърция и къщата в Испания. Има ли ги или не?
24
11
 
3
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Какво става в този вестник??? Досега в коментарите можеха да се прочетат интересни мнения на българи от цял свят. Сега ври и кипи от полуграмотни , цинични ***. Единственият вестник, който държеше на името си! Моля, изчистете фък новините, не позволявайте едни и същи да сипят помия. Или да казват нещо смислено или да вървят другаде.
23
1
 
14
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Суджука маа ***, маа *** по чужди страни и накрая резултата е: ЕС се изходи с едно голямо *йно върху му.ЗА ТЯХ, Балканите са ПУСТИННА зона.Преди 200 -300 г. робството разцъфтя, съровете и перовете ограбваха Африка, Азия, Америка.Там НЯМА вече какво да се ограбва.Сега са на ред Балканите.Пък и нашите роби сами се натискат да им чистят ла*ната!
22
2
 
13
 
! Отговори
aз съм прост преди 5 години
Тука-таме се чуват грласове хвалебствия за Боко Тиквата. Бил държавник, бил футболист, каратист, шахматист, художник,бил.....на всеки който го венцехвали му пожелавам от сърце, децата му и внуците му да имат интелекта на Лидерът на Балканите.... П.П. / обичайно е след това мило пожелание да ми слагат минуси, и не мога да разбера, уж е Велик, а не искате близките Ви да са като Него! /
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, ще представя ... ще прочете на български нещо от пищов и ще отиде да гледа последните мачове от груповата фаза на Световното.
20
0
 
22
 
! Отговори
без пардон преди 5 години
Премиерът ще отчете нулевите резултати от еврошефството ни
19
24
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
Борисов има и е вземал точно толкова, колкото е работил,но не нагло ,за да ощети българската държава .На журналистически сензации и новини хората ни вярват.
18
1
 
19
 
! Отговори
нещо повече преди 5 години
Според ОЛАФ 85 % от парите дадени от ЕС за строителство в БГ се крадат ! Кой ли ги взема? - орешарски ---И ако не бяха крадени колко ли още неща можеше да се направят? - а те и дрлугите крадат - като чуя въпосите и отговорите--разбирам защо сме на този хал. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ И ТИКВАТА И ДОГАН И КАРАКАЧАНОВ И СИЕ.
17
1
 
29
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Държавника ,милиардер Бойко Борисов.Никой не отрича че след три мандата Бойко Борисов е по богат от когато беше кмет!
16
2
 
31
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Тоя нарцис в Българския парламент ще влезе ли тоя мандат?И за кво взима заплата от народа като не се прибира в страната?
15
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СВЪРШИ СЕ !!!!!Българино , до сега беше председател на Европа !!!Как да не си разбрал ??? Близо 200 000 000 ти ще ги платиш , не ТОЗИ , снимания !
14
25
 
4
 
! Отговори
ХАХАХА преди 5 години
Ей, ще позеленеете от злоба бе. Между другото - той си купи и Малдивите. Не знаете ли? Срамота - нали знаете всичко и лъжете като дърти ц ига ни. Зомбита нещастни. Нямате капка мисъл в това, което би трябвало да е мозък.
13
1
 
30
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Хахахаха тоя тол.уп в най скоро време ще им омръзне на европейците с тия празни приказки ...както е омръзнал на нас...повярва си и от хрисим и козируващ *** стана буйстващ...