Шефът на КЕВР: БСП прави кризисен PR

Не съм заявявал, че няма да изпълним закона, обяви Иван Иванов
28 юни 2018 19:00, Красимир Ангелов
13
Шефът на КЕВР: БСП прави кризисен PR
Снимка: БТА

БСП прави кризисен пиар чрез обвинения към независимия регулатор. Ръководството на тази партия се стреми да отклони вниманието от тежките вътрешнопартийни проблеми, които проличаха и днес, обяви пред журналисти председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван Иванов.

Още по темата
По повод днешното изявление на БСП, че ще поиска оставката на председателя на КЕВР искам да поясня, че в пленарната зала на Народното събрание не съм заявявал, че няма да изпълним закона, а просто поясних обстоятелствата, при които КЕВР може да се произнесе с прозрачно и правилно мотивирано решение, каза Иван Иванов, цитиран от БТА.

Относно подписката за спиране на сделката за ЧЕЗ, внесена в КЕВР, становището на нашите юристи е, че една подписка не може да бъде основание Комисията да се произнесе по определен начин, каза още Иванов.

Според него подписка, която е инициирана и внесена в КЕВР от политическа сила, е очевиден опит за натиск върху действията и решенията на регулатора, защото в подписката се настоява за произнасяне по строго определен начин, формулиран от политическата сила.

Днес в пленарната зала народни представители коментираха, че в момента има арбитражно дело на ЧЕЗ срещу България и всяко публично говорене по този повод, може да доведе до вреди от стотици милиони евро за страната ни. Аз съм пестелив в изказването си защото съм председател на колективен орган и не мога да говоря от негово име, завърши Иван Иванов.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 месеца
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ТЕ дигат цената, БСП им виновна.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зависи как герб ще му заповядат да се произнесе. Не БСП. Друг заповядва.
8
8
 
3
 
! Отговори
Бай преди 6 месеца
До 6, 7 и други подобни. Дрън-ярина, с тази изтъркана плоча няма нищо да постигнеш. Това го слушаме и четем от 10 години, а ГЕРБ печели парламентарни и много други избори постоянно. Значи нещо в твоите лозунги не се връзва. Виж за БСП по-може да хване дикиш.
7
6
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ преди 6 месеца
Е МАФИЯ,А ТОЗИ Е РОДЕН ЛЪЖЕЦ.....СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ С КОЛКО ЩЕ НИ РЕЗНАТ ЗА ТОК,ВОДА И ГАЗ...БАЛТИЯТА Е НАТОЧЕНА--ДЕРЗАЙ НАРОДЕ--ТИ СИ РОБСКА ДУШИЦА-СВИКНАЛ СИ -Г Ъ Ж В И Т Е СА ТЕ НАУЧИЛИ....
6
4
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ МАФИЯ преди 6 месеца
ГЕРБ прилапват семо печелившия бизнес : ЧЕЗ И ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (КОЕТО ПРЕДСТОИ ДА БЪДЕ ВЗЕТО НА КОНЦЕСИЯ ЗА БЕЗ ПАРИ.
5
5
 
14
 
! Отговори
НЕ Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК преди 6 месеца
ТОЗИ БЕШЕ КОМПРОМЕНТИРАН ОЩЕ КАТО ДЕПУТАТ С КОРУПЦИОННИТЕ СИ ВРЪЗКИ С ВЪГЛИЩНОТО ЛОБИ , ЧИИТО ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАЩЕ ЯРОСТНО В ПАРЛАМЕНТА.

СЛЕД КАТО НАРОДЪТ ГО ИЗХВЪРЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ГО НАСТАНИХА НА ЯСЛА В КЕВР, ЗА ДА ИМ ОБСЛУЖВА ОТНОВО ИНТЕРЕСИТЕ.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе, ПР с новите цени на ток и парно сваля от власт та стой та гледай!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЛЕДАТ САМО ХОРАТА ДА ЗАБРАВЯТ И СЕ НАХВЪРЛЯТ ДА ПРИЛАПАТ ЧЕЗ....ОБИЧАЙНАТА ТАКТИКА НА ВОЖДА1
2
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Малките червенотиквеничета винаги само това са можели, аз нищо ново не виждам в тази "новина"...
1
4
 
6
 
! Отговори
пенсионери бсп преди 6 месеца
за вас от нс затвор