Високо напрежение! Депутати аха да се разберат като мъже

Екшънът се разигра по време на обсъждането на отчета на КЕВР
Обновена: 28 юни 2018 12:24 | 28 юни 2018 12:07, Вера К. Александрова
31
Високо напрежение! Депутати аха да се разберат като мъже
Снимка: БНР

Напрежението в парламента неочаквано ескалира и няколко депутати за малко да изчерпят словесните аргументи и да потърсят физически в спора помежду си. 

Краткият екшън се разигра по време на обсъждането на годишния отчет за работата на КЕВР. Няколко депутати се спречкаха в залата, други се втурнаха да ги разтървават. 

По-късно стана ясно, че основни герои в спречкването са били соцдепутатът Антон Кутев и патриота Юлиан Ангелов. Атакаджията професор Станислав Станилов пък се е опитал да ги възпре.

Всичко започна от опита на Корнелия Нинова да поиска лично обяснение по изказване на Веселин Марешки, а председателстващият Емил Христов така и не й даваше думата.

Тогава соцдепутатът Драгомир Стойнев обвини Христов, че не може да води заседанието, а Кутев обясни, че и той така може да каже всичко за Цветан Цветанов например, а той да не може да се защити, защото го няма. После последва реплика на Кутев към Ангелов, който веднага дойде при трибуната.

"От БСП са големи мъже, но явно не им стиска, когато канят някой да се разберат по мъжки", каза Ангелов пред журналистите. Той обясни, че е уважил искането на Кутев, защото му е омръзнало от лъжите му. 

Според него повод за сблъсъка станали думите на соцдепутата, че патриотите искали да бият социалистите, а според него такива изявления нямало.

"От тая гледна точка просто е нетърпимо, те непрекъснато нарушават правилника. Аз лично няма да ангажирам моята парламентарна група, мисля да внеса промени в правилника в дейността на Народното събрание, където да посоча, че Корнелия Нинова има право да говори от трибуната колкото иска, Корнелия Нинова не трябва да бъде наказвана, а ако бъде накзвана да бъде отменяно нейното наказание. Тя има право да прави лични обяснения по всички теми", изреди идеите си Ангелов. 

Той обясни, че депутати са хора като всички останали и че и те имат емоции, заради което се стига до подобни ситуации. Антон Кутев не бе открит за коментар.


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 8 месеца
1 каза:
"Излизането "да се разбират като мъже" е характерно за примитивни недорасли неграмотни индивиди без каквито и да е морални качества с които е пълна нашата мила родна страна."

Ами и аз така мисля! Много точно!

Този примитивен, недорасъл и неграмотен индивид, без каквито и да е морални качества, е именно Корнелия Нинова (г-жа Лъжа), която през 2017 г. каза на г-н Бойко Борисов: "Хайде да излезем и да се разберем по мъжки".

Вижда се нещо мъжествено в тази "жена". Нещо мутренско...
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До корена на злото
На мама умничето! В Русия има КПРФ, която винаги печели на избори второто място след Путиновата "Единая Россия". Кой разби стопанството на България? Сседерастите, Фильо Димитров, Мавъра Костов и компания. А я разграбиха разни Софиянски, Велчеви, Севлиевски, Надета и десетки други не-годници. От червените си спомням мъжа на Весела Лечева, но той бе наказан. А, и една любителка на скъпи брошки!
21
4
 
0
 
! Отговори
Не съм от БСП, но... преди 8 месеца
"От БСП са големи мъже, но явно не им стиска, когато канят някой да се разберат по мъжки", каза Ангелов пред журналистите."
Срам ме хваща, че такива инфантили се мотат из Българското Народно Събрание! А този е курназ, защото знае, че нищо няма да му се случи. Два шамара и ще му кръстосам цифките, както елегантно се изразяват в моето родно градче...
20
7
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 8 месеца
"Не ели виновен, поне един път Борисопв и Цветанов, а г-да гербери, за 10
години, нима един път не сгрешиха, тия велики управленци?

Управлението след 1990:

БКП/БСП - 10 г. - сринаха държавата, спряха европейските фондове, Луканов, Виденов, Станишев, К.Нинова - пълен крах, немотия, мутри, убийства през ден, дефицити - стоки, бензин, ток, глад

ГЕРБ - 6.5 г. - възход на държавата, връщане на еврофондовете, започване от нулата след всяко червено управление

Други - 11.5 г. - нищо запомнящо се
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ама никой не смее да скача на бой на Корнелия, що така?
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По-добре да се разберат като джендъри, каквито и са.
17
2
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 8 месеца
"Явно депутатът Юлиан Ангелов е спрял менталното си развитие още при
раждането си. Излизането "да се разбират като мъже" е характерно за
примитивни недорасли неграмотни индивиди без каквито и да е морални
качества с които е пълна нашата мила родна страна."

ХА-ХА-ХА!!!

Това ми напомни момента - м.март 2017 г., когато Корнито се обърна към г-н Бойко Борисов с думите:
"Хайде да излезем и да се разберем по мъжки".

Тогава се напиках от смях!!!
16
9
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
юлиянчо,кутев,ще ти обърне носа на обратно,и при тези дъждове,ще се удавиш,и болн лидеров,като тебе се правеше на мъж,но пред НАТФИС,мъжеството му се изпари,много рано си го забравил.
15
6
 
5
 
! Отговори
Дупедатин преди 8 месеца
Айде сега без обиди. Мъже - няма такова нещо, ние сме политически толерантни. Заглавието трябва да е "Депутати дебатират като дженжъри".
14
5
 
9
 
! Отговори
дебел депутат преди 8 месеца
зрелища и пасти за народа !
13
6
 
7
 
! Отговори
**** преди 8 месеца
На този като му гледам погледа,доста мъжествен са го направили,добре,че не е прекалил защото мошеше и другото око да е гримирано.
12
7
 
7
 
! Отговори
Питам преди 8 месеца
До Анонимен 3 А нещо за обединитеря президент Радев , няма ли да напишете? Нали за това го избрахме, да ни обедини за каузата ЕС.
11
8
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 8 месеца
Какво толкова е станало? Патриотарът изгърмял като бушон на Бойко. Ами, те нали затва влязоха в управление и създадоха "Борисов 3", за да са бушони на Бойко. Какво казваше Волен преди за НФСБ? Ами това казваше: 'Национално движение за спасение на Бойко". А на герберчетата тука, Корнелия им виновна;))) Н е ели виновен, поне един път Борисопв и Цветанов, а г-да гербери, за 10 години, нима един път не сгрешиха, тия велики управленци?
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те и като мъже не могат да се сбият, цирка в държавата е пълен.
9
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя на снимката,гаче ли е люскал от скоросмъртницата на Цар Киро до сабаале!
8
8
 
9
 
! Отговори
НЕбългарин преди 8 месеца
Бъларския парламент не е интересен дайте нещо за Ердоган и да се почне сбирката.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
знаете ли колко министри са родом от Пазарджик ?
6
10
 
11
 
! Отговори
корена на злото преди 8 месеца
Неслучайно още през 1993г. даже руснаците СЪС ЗАКОН ЗАБРАНИХА тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията и рахатясаха , а у нас тези които опоскаха и продадоха държавата ни сега се правят на херувимчета и бълват ли бълват доноси и сплетни срещи всеки и всичко, водени от една лакома за пари и власт лелка и протежето и в президентството.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кутев се е изложил, Нинова да му покаже как правят истинските мъже.
4
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нали уж патриотите щяха да защитават интереса на народа. Нали така бяха обещали преди изборите.
Нали точно те палеха централите на ЧЕЗ през 2013 и чупеха стъклата.
Сега какво стана.
Защо не протестират срещу Гинка Борисова Теменужкова.
Защото Островитянинът им е обещал част от ограбеното от народа, така ли ?
Продажници.