БСП не се отказва: Закани се скоро да има нов вот

Това правителство е неадекватно, смята Драгомир Стойнев
48
БСП не се отказва: Закани се скоро да има нов вот
Снимка: Булфото

БСП не се отказва от амбицията си да събори кабинета "Борисов 3".

След като правителството оцеля при днешното гласуване на вота на недоверие, внесен от левицата заради провала на правителство сферата на сигурността, "червените" дадоха заявка за нов вот.

Още по темата

"Това правителство в доста сфери е неадекватно и е въпрос навреме да има трети вот на недоверие", отсече соцдепутатът Драгомир Стойнев.

По думите му първият вот беше за ширещата се корупция, вторият за сигурността, а третият можел да е за здравеопазване, за социалната политика, за транспорта или за нещо друго.

Според Стойнев гласуването на вота на недоверие днес е показало, че системата в сектор "Сигурност" ще продължи да се разпада. Той смята, че моделът на управление е довел дотам, че хората не се чувстват защитени.

"Децата ще се притесняват дали родителите им няма да бъдат оградени, убити в някое село, родителите ще се притесняват дали наркодилър няма да продаде дрога на децата им, хората са притеснени от агресията на пътя, която е ежедневие", каза "червеният" депутат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 5 години
с поведената лична война срещу Бойко Борисов , повлече един цял народ и го направи заложник ,както направи и Сергей Станишев и сбърка ...не беше ли по лесно да поведат заедно хорото и най после да тръгнем напред !
44
0
 
4
 
! Отговори
Ефо преди 5 години
Оставка за Нинова и разпускане на червената ***.
43
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Колко е жалка опозицийката начело с Нинова. Постоянните вотове на недоверие само доказват, че единствено искат да управляват. И не се интересуват от България. Важно е да са на власт. И ако това се случи може официално да закривате държавата...
42
1
 
5
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Първо да поискат вот на недоверие на ***.
41
1
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Жалка работа. Бесепарите копират ГЕРБ от 2013-2014, когато се редяха вот след вот. И нищо. Сега пък съвсем няма шанс. Защото опозицията е ялова и само се пенят пред камерите.
40
3
 
1
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
А БЕ ЖЕКОВ, герб, какви са ? А до нов вот може ида не се стигне, защото може да се случи друга ... Знае ли човек ???
39
0
 
6
 
! Отговори
Бай Кольо преди 5 години
Алоу,Стойнев,мак твоя милост е НЕАДЕКВАТЕН и е време ти и твоята шашава партйка да си ходите,но преди това поискайте още няколко вота на недоверие :1.Много птичи грип тая година,бре-ами защо не вдигате врява по въпроса? Ясно кой е виновен -Бори сов! На второ място : много дъждове се изсипаха най-вече над София и из страната -пак Бойко и Герб са виновни,а вие спите ли спите!Защо не питате премиера защо нашите футболисти не са на световното -пак той е виновен!Меко пипате,меко-о-о!
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До сдс/бкпХарактерна черта на българина е да краде!
37
0
 
7
 
! Отговори
жеков преди 5 години
До сдс/бкпот шумкари всичко може да се очаква! Само знаят да рушат!!!
36
0
 
4
 
! Отговори
сдс/бкп преди 5 години
До до отговорНикога в България някой е раздавал винаги с е е крало и издевателствало от партизанските бсп отряди!
35
1
 
3
 
! Отговори
до отговор преди 5 години
При Виденов се въведе ДДС и акциз, в момента над 60 % от БВП се формира от това перо. При Виденов банкте изпаднаха в неплатежеспособност. След това при Софиянски и Костов се назначи синдик. Този синдик, като Олимпи Кътев осребряваше имуществото на банките. Основно кредитите в тези банки бяха отпускани по 60 лева за долар, към датата на неплатежеспособност курса беше 1000, т. е при изтеглени 1 млн долара или 60млн лева връщаш 60 млн лева или 60 хил. долара. Това е по решение на ВАС от онова време
34
0
 
7
 
! Отговори
Неразбрал преди 5 години
Кога ще е новия вот - довечера ли?
33
2
 
7
 
! Отговори
BG преди 5 години
Червената партия се разпада . Един по един я напускат . Таен агент Нинова /Шушана/, добра работа !
32
10
 
7
 
! Отговори
до отговор преди 5 години
Ми радвайте се сега на просперитета на Държавата. Костов раздаде предприятия, които още можеха да дават продукция за по един долар. Но комисионата си взе не като за долар. Стотици хилядаи останаха без работа. Но истинското благополучие ни нелегна откак Борисов започна да ни управлява. Така цъфнахме, че по жизнен стандарт, доходи, заплати и пенсии сме на края на таблицата. Е, ТРЯБВА ДА СТЕ ДОВОЛНИ.
31
8
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 29 Пак Сорос и Световната банка виновни.Виденов предизвика хиперинфлацията за да стопи вътрешния дълг на държавата. За ВД не успя , на стопи спястяванията на гражданите. С пари за апартамент си купихме фризер на старо.Костов постъпи по умно. Продаде губещите държавни предприятия с милиони заеми за "жълти " стотинки , освободи огромен паричен ресурс и икономиката тръгна с 6.5 % ръст на БВП.Пак Сорос ли е виновен?Зле си мой човек.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПОЗНАВАЧНе е ЗиЛ а КраЗ с диаманти!Знам го от сигурен источник.Една жена на женския пазар каза.
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха, за Виденов ли искаш да си говорим?Много е лесно да се манипулира с Виденов. Първия български политик, още преди Орбан, който се опита да се бори със Сорос и Световната банка. Веднага му организираха майданче и суперинфлация. И го сготвиха за нула време.С т.пия си мозък, който имаш се опитай да си отговориш на въпроса: Защо инфлацията изведнъж спря в момента, в който свалиха Виденов?
28
2
 
12
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
До Анонимен 23 А при Виденов колко евро беше пенсията? Я се напъни да си спомниш. Осем/8/ евро.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми правилно. Цирк е да искаш някой сам да се откаже от баницата. Особено комунисти. Те тая власт я взеха с лъжи и манипулации като истински комунисти и сега ще я стескат до гроба пак като такива. Комунистическата закалка си е такава. Щом и Павел Шопов - шефа на ДС до 89-та е в управляващата коалиция, какво да чакаме? Да им заговори съвестта ли? Те такава дума не знаят какво значи.
26
4
 
15
 
! Отговори
Таня преди 5 години
Само негативизъм и празни приказки от това БСП ! Как пък не свършиха нищо полезно за хората?!?