Нинова със зов от Перник: Дойде време да се борим!

"Не е справедливо да работиш 40 г. и да живееш с 200 лв. месечно"
29 юни 2018 09:30, Златко Желев
63
Нинова със зов от Перник: Дойде време да се борим!
Нинова на среща с червени активисти в Перник. Снимка: БСП

Лидерката на БСП Корнелия Нинова обяви в Перник, че на 21 юли Столетницата ще представи "Визия за България" - предложение към всички българи, които искат да участват във вземането на решенията за бъдещето на страната ни.

"Каним в нея да се включат неправителствени организации, учените от БАН, младите и активните хора, всички, които не се страхуват да изразят гражданска позиция", отбеляза тя на отбелязването на 110-годишнината от създаването на партийната организация в града.

В Перник тя прие 15 нови членове на партията и им пожелава да бъдат част от каузата на левицата.

"Изправени сме пред тоталната липса на справедливост. Не е справедливо да работиш 40 години и да живееш с 200 лв. на месец. Не е справедливо престъпник да те нападне в дома ти и да се разхожда на свобода. Не е справедливо да си болен, но да не можеш да си платиш да се лекуваш. Не е солидарно майките на деца с увреждания да лежат на дъжда пред парламента, а много депутати да минават и да не ги поглеждат", категорична бе Нинова.

"Дойде време да се борим. отново за семейството и децата си. Дойде време да се борим за България и да не приемем обратно нелегални мигранти в бежански лагери в България", заяви тя пред пернишките социалисти.

Лидерката на червените бе категорична, че заради всичко това левицата не може да спре само с критика и констатации.

"Предизвикателството пред БСП е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим държавата", категорична бе Корнелия Нинова.

 


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
6
 
! Отговори
Борец преди 8 месеца
Борим се Нинова да си тръгне с подадена оставка и да разпускат червената ***!!!
53
2
 
23
 
! Отговори
Другари! преди 8 месеца
Другари! На оръжие! Парите ми от Импексите свършват! А онзи не ми дава власт! Да го свалим, Другари! Че синчето в загниващия капитализъм без пари не може!
52
1
 
17
 
! Отговори
К К преди 8 месеца
Червените капиталисти ги осигуряваха на мижави доходи ,а често и без никакви осигуровки ги оставяха! Самата Нинова го е правила като работодател ....
51
3
 
17
 
! Отговори
месара преди 8 месеца
тези от снимката ли са новите членове? а къде и е на другарката "истина" нинова младежкото попълнение, дето толко говореше за него?! щяла да се бори другарката, с кого, с мечките в балкана ли! абе, кажи комунист, и............
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БАН да взима решения относно бъдещето на страната?!?!

Припомням ти, како Корни, какво каза една умна жена, която е била достатъчно далновидна и честна, та не е отишла да работи в БАН.
Припомням ти заглавието на една от статиите на проф. М.Кортенска - "В сегашния си вид БАН е вредна за развитието на науката".
А ти искаш точно тези от БАН да дават насоки за развитието на България! Е, то бива наглост и неосведоменост, но ти надмина и себе си дори!
49
2
 
22
 
! Отговори
??????? преди 8 месеца
Нали активисти на БКП навремето дебнеха край църквите, за да записват кой го посещава на Великден и на Рождество?
А сега Корнето и дружките й са се снимали на фона на икони!
Ква стана тя?...
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До ЕЕЕ АМАН ОТ ЗЛОБА!!!

Успяла да докопа "Техноимпекс"!
47
0
 
13
 
! Отговори
Не е справедливо, преди 8 месеца
Нинова.
Но твоята партия, идвайки на власт, ограби и съсипа българския пенсионен фонд, натрупан през царско време.
През следващите години, пенсионните вноски на милиони българи отиваха направо в републиканския бюджет, защото така искаше твоята партия!
През последните 2-3 десетилетия, пак рожби на партията ти ползваха пенсионните осигуровки на сегашните работещи, за да скалъпят някак си мизерните подаяния на хората с по 40 г. стаж!
Крадецът вика "Дръжте крадеца!"
46
9
 
10
 
! Отговори
ЕЕЕ АМАН ОТ ЗЛОБА!!! преди 8 месеца
ИЗЯДОХТЕ СЕ ОТ ЗЛОБА НАЧИ! ЖЕНАТА Е УСПЯЛА БЪЛГАРКА, НАПРАВИЛА САМА НЯКОЛКО МИЛИОНА, ИЗУЧИЛА ДЕТЕТО СИ В СКЪП И ПРЕСТИЖЕН УНИВЕРСИТЕТ В САЩ... ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ ТОВА ЖЕЛАЯТ И ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТ, ЗАВИЖДАТ И ЗЛОБЕЯТ! Е НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ТАКА, ДРУГАРИ! НЕ БИВА ДА СИ ЗАВИЖДАМЕ И ДА ЗЛОБЕЕМ. ПОСЛЕ ЗА ТОВА СМЕ БЕДНИ - ОТ ЗЛОБА! КОРНЕЛИЯ Е ЕДИН ЧЕСТЕН И УСПЯЛ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК!
45
2
 
23
 
! Отговори
Бивш пожарникар преди 8 месеца
Права сте другарко Нинова-не е справедливо. Не е справедливо да ти подарят да приватизираш без пари "Техноимпекс" другарите от СДС. Сигурно е законно, но морално и спаведливо-НЕ. Ето заради такива приватизации от "наши комсомолци и комунисти" и верни другарки и другари пенсиите са по 300 лв. Това май си забравила да кажеш на хората.
44
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Работили цял живот за 80-100лв заплата, сега искат 800лв пенсия!?Как да стане?Ама иди им обяснявай на старците.Те били построили България.В същото време разправят как сега се работи по 10-12 часа дневно пък по тяхно време на нощни смени се е спало и даже си попиивали.Спали и пили на работа пък имат претенции, че са направили нещо, а то едно голямо нищо.Добре, че сме ние младите сега да работим та да ги носим на гръб.
43
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Гинка

Работила си във фирмата на КУРнелия Сланинова а ще искаш пенсия от Бойко, нали?
Ама то не става така другари!
42
4
 
13
 
! Отговори
Гинка преди 8 месеца
Аз работих до март 2018 в Техноимпекс и сега съм пенсионер с 310 лева.
41
3
 
20
 
! Отговори
Иванова преди 8 месеца
Стига сте писали, че тиквата не дава, Къде е пенсионния фонд? Питайте Костов, Нейков, които намалиха наполовина пенсиите. Жалко, че с 42 г. трудов стаж получавам 300 лв. Сега Нинова се загрижила за болните и бедните та и от отпуска ще се отказва. Демагогия! Срам!
40
0
 
17
 
! Отговори
От иванова преди 8 месеца
Нинова, сега си видя тези несправедливости, сега ли се осъзна, жалко че не четеш това което пишат хората. Тези които понасят толкова години да ги лъжете, нали беше в СДС, после в БСП, заплатите които взимаше, привилегиите които ползваше не са от сега. Хората не вярват вече. С 600 лв. подаяние не се печелят избори.
39
7
 
9
 
! Отговори
Активист на БКП преди 8 месеца
Моята пенсия е 930 лева ! Ама аз работих партиен секретар ! Бях шеф на Росен Плевнелиев !!!
38
12
 
6
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
До набор 1937,наборе на тиквата ли имат доверие,нали и той е син на шумкар.
37
11
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
Права си другарко нинова,но тиквата,не дава по-голяма пенсия.
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нинова признай си, че камиона с 15 тона въглища арестуван в Перник е собственост на ИБ на БСП.
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е да работиш 40 год. И да взимаш 200 лв.,трябва ,да си работи л на чекмедже и да не си се осигурявал или на минимално то!