Нинова със зов от Перник: Дойде време да се борим!

"Не е справедливо да работиш 40 г. и да живееш с 200 лв. месечно"
29 юни 2018 09:30,
63
Нинова със зов от Перник: Дойде време да се борим!
Нинова на среща с червени активисти в Перник. Снимка: БСП

Лидерката на БСП Корнелия Нинова обяви в Перник, че на 21 юли Столетницата ще представи "Визия за България" - предложение към всички българи, които искат да участват във вземането на решенията за бъдещето на страната ни.

"Каним в нея да се включат неправителствени организации, учените от БАН, младите и активните хора, всички, които не се страхуват да изразят гражданска позиция", отбеляза тя на отбелязването на 110-годишнината от създаването на партийната организация в града.

В Перник тя прие 15 нови членове на партията и им пожелава да бъдат част от каузата на левицата.

"Изправени сме пред тоталната липса на справедливост. Не е справедливо да работиш 40 години и да живееш с 200 лв. на месец. Не е справедливо престъпник да те нападне в дома ти и да се разхожда на свобода. Не е справедливо да си болен, но да не можеш да си платиш да се лекуваш. Не е солидарно майките на деца с увреждания да лежат на дъжда пред парламента, а много депутати да минават и да не ги поглеждат", категорична бе Нинова.

"Дойде време да се борим. отново за семейството и децата си. Дойде време да се борим за България и да не приемем обратно нелегални мигранти в бежански лагери в България", заяви тя пред пернишките социалисти.

Лидерката на червените бе категорична, че заради всичко това левицата не може да спре само с критика и констатации.

"Предизвикателството пред БСП е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим държавата", категорична бе Корнелия Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 5 години
Та на колко си години, та си работил толкова преди 89-а? Сега, ако не си пенсионер, ако не работиш в частния бизнес, те оставят да говориш против властта свободно?!
12
10
 
9
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Цвета Караянчева, Деса Атанасова се правят на компетентни, заемете се с тях. Като бяха в опозиция не влизаха в зала. Непрекъснато ви дават акъл. Върнаха държавата 50 години назад, защото разделиха обществото тотално.
11
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До С.В.Разликата е, че преди 1989 г. ако не си член на БКП, с тебе е свършено.Щеш-не-щеш, трябва да си правоверен - няма значение дали си навит на държавната промоция на демагогия. Все се измъквах донякъде с оправдания, че "не съм сигурен дали съм достатъчно зрял и достоен за Партията", докато ме беше гнус от алчността, простащината и наглостта на "комунистите", затова пък вършех работата на всичко живо над главата ми, връщаха ми го тъпкано, но ме държаха - все някой трябваше да работи.
10
4
 
8
 
! Отговори
Законови промени? преди 5 години
Кой е правил анализ откъде се появява разликата 8.2 пъти между най-ниския и най-високия доход в страната /данни на Статистиката/? Мините не са ли заложени в самото законодателство, позволявало и позволяващо и в момента финансовото разслояване сред българите? Не само Европа ни дели на две скорости, уви! Чакаме реално намаляване на административната тежест, непосилна е. Аналитици, къде сте?
9
4
 
24
 
! Отговори
Hoho преди 5 години
Това да не е клуб на пенсионера...
8
4
 
19
 
! Отговори
ПЕНА преди 5 години
ОНИ С НИНОВА СА И ТОВА Е ПРОБЛЕМО
7
4
 
39
 
! Отговори
Хохо преди 5 години
Ще се разплача... Или да се смея... Да не забравяме че наследницата на БКП има голям дял в това, а в същото време ⌚ зове за революция... Колко лицемерно...
6
6
 
15
 
! Отговори
С.В. преди 5 години
Колко пъти сме ги чували тези "обещания" от абсолютно всичкиДокато докопат власта и после ето резултата. Каква е разликата между партийте? Никаква. Че нали всички са отрочета и внуци на предишните които бяха на върха. Единствената разлика е че преди "демокрацията" живеехме много по добре и хората бяха по спокойни и си помагаха. Сега се надпреварваме кой по голямо зло да ти стори. Никаква алтернатива. Всички се изредиха да властват и става все по лошо.
5
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само младежи на снимката. 60-70 годишни. Доста е лицемерно да се застъпваш за пенсиите след като преди това си изнесъл тези пари в офшорни зони. Но това все пак си е БСП.
4
4
 
28
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
Малеее смях.
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Wasser pumpeКогато нямаш пари, купуваш най- евтината и долнопробна храна, ядеш за цяло ядене само хляб, банички и тн. Това води до напълняване. Пробвай да изкараш 1 година със 100 евро на месец за всички сметки плюс храна и се погледни после.
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекрасно онагледена "БСП - визия".
1
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, да имаше по един Техноимпекс за всекиго. Всеки сина си в Баркли можеше да изучи.