Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!

КЕВР била зависима от икономико-политически интереси
Обновена: 1 юли 2018 17:18 | 1 юли 2018 17:15, Камелия Цветанова
186
Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!
Снимка: Булфото, архив

Поскъпването на тока и водата от днес съвсем ядоса червената шефка Корнелия Нинова, която през тази седмица поиска оставката на шефа на КЕВР Иван Иванов.

Още по темата

"Поредното увеличение на ток и парно. И поредния цинизъм от страна на председателя на КЕВР Иван Иванов", коментира сегя тя в социалната мрежа Facebook.

"Попитан как ще се отрази това на българските граждани, отговорил- само 15 процента ползват топла вода и топлоенергия. С лека ръка обрече 15 процента българи на още по-голямо обедняване", разкритикува решението на регулатора  в частност на шефа й соцлидерката.

Тя допълва, че явно според Иванов останалите се греят на дърва.

"Бил спазвал закона при ценнобразуването. Защо със същата загриженост не спази закона и не се произнесе за сделката с Гинка Върбанова и ЧЕЗ? А господин премиерът твърди, че КЕВР бил независим орган. Независим е от закона и зависим от икономико-политически интереси", пише още Нинова.

Според нея гласуването на оставката на Иванов другата седмица по искане на БСП е най-малкото, което трябва да се случи, за да има законност в държавата и справедливост за хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
25
 
! Отговори
se преди 5 години
Проблема не е в поскъпването а в ниските доходи.Кой е виновен за тази бедност по нашите земи.Народът ! Най големия виновник е народа защото избира предатели да ни управляват вече 29 години.И другарката Нинова и другарите от ГЕРБ и разни други ,,десни" формации са избирани от народа така , че вината за сегашната бедност и обезлюдяване си е на народа !
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този народ е много търпелив! Както се казваше в един стар виц - "В сряда ще ни бесят. А въженца да си носим ли?"
2
3
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
гаранциите за успеха на ВСЯКО ..."начинание" ,са:..-Точното време и точната ДЕФИНИЦИЯ!.."бла-бла" и "кьорфичеците" не струват......Ако искат,некои могат и да са замислат.....
1
5
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Този път е права другарката Корнелия, цинизъм е!