Бойко Борисов в Брюксел, отчита еврошефството ни

Ще се срещне и с шефа на Европейския парламент Антонио Таяни
3 юли 2018 07:32,
31
Бойко Борисов в Брюксел, отчита еврошефството ни
Снимка: Reuters

Премиерът Бойко Борисов отново ще е в Брюксел, този път, за да представи резултатите от Българското председателство на Съвета на ЕС пред членовете на Европейския парламент.

Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата

Министър-председателят ще информира евродепутати за напредъка и резултатите по основните приоритети през последните шест месеца.

Сред тях са европейска перспектива и свързаност на Западните Балкани, бъдещето на Европа и младите хора, сигурност и стабилност в силна и единна Европа и цифровата икономика и уменията на бъдещето.

Преди участието в пленарната сесия, министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Хасан Феята преди 5 години
Панаири, панаири...Имаше една ткава песен на Лили Иванова.
24
0
 
3
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Има една стара приказка, имал бол пари-дал!Та и ние така, 52 милиона отидоха за най-скъпото прецедателство в историята на ЕС!Много сме възхитени от тоалетите на дамите от властта, от чантичките им за по 2000 евро, от пишните софри за евро гостите!Да, ама народа мизерства и роптае!Ние лалета не ядем!Скоро ще дойде видов ден!То търпилото е на изчерпване!
23
0
 
10
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Големи успехи!! Даже хората от пандиза се развълнуваха и почнаха да бягат за да видят еврогостите! Да не са бягали заради друго. Лилето се поналя..Бб ще кара Тигрите- бистрица на финала на световното.Никоя европутатка не бе изнасилена,инвалидите нахалници не МУ се махат от главата.Една ходи с чувал пари в Сащ..Абе уникални сме.Едни 100 милиона за нищо.Срамота
22
0
 
5
 
! Отговори
С5 преди 5 години
Хмм..ЦЦ да смени 2 софийски апартамента за 1 в Брюксел и да седят там.Сега насам натам. Е може да си има(т) и там къщичка. Интересно какво ще каже ББ и кой ще ни обясни какво е искал да каже.Хубавото на тези председателства е че другото е след 15 год. И тиквету ще е пенсионер. Няма да ни излага толкова следващият. Никой не казва колко ни е струвало това мероприятие? И колко на другите страни.Много бентлита станаха в Бг покрай него
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, кво толкова има да отчита нашия хубавец?То си беше едно фиаско, човек трябва да е сляп, за да има нужда някой като Борисов да иде да му обяснява.Дебеланата отчете, че всичко било голям успех и най-важния резултат било, че се променил имиджа на България?!?Ега ти успеха.Тоя скъса три чифта обувки да се навърта около Ердоган и да прокарва турските интерес, а в почивките се занимаваше с набутването на Косово и Албания в Европейския съюз.Всичко това изобщо не беше нужно на България и на EU
20
0
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Земляко па че ни излага...
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце, не си гризи ноктите на публично място. Също можеш да ползуваш нокторезачка.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава снимка. Интелигентна физиономия. Великолепна осанка на застаряващ нерез. Поглед на преуспял бизнесмен пред отчета на одитор открил му далавери. Красавец.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова много пари за толкова много безполезни и напълно излишни пътувания....А Българите изнемогват еече десет години!Ако можех, щях до стотинка да ги раздам на болните, на инвалидите, на пенсионерите, на безработните, на самотните деца и стари хора!Защо на този свят няма справедливост...?!!!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заседанието има развлекателна част и главната роля ндадресиран мумун по право е дмумун на Урко от БГ.
15
0
 
17
 
! Отговори
ф преди 5 години
Мента Стоянова увеличава двойно акциза на бездимните цигари.Откъдя накъдя Шеши няма да пичели!Не са се сетили да увеличат двойно цената за гробищни места.Дано видя разплата докато съм жив.
14
1
 
14
 
! Отговори
НИЩО НЕ ЧАТКАМ преди 5 години
ВЕЧЕ ОТ "ЗЕМНИЯ РАЙ" Премиерът всяка седмица в чужбина? За чия сметка? Вече не питам. Нещо, което простя ми ъкъл не може да схване е, европаразитите бяха на българска трапеза 6 месеца. 6 месеца, не можаха ли да разберат какво са свършили, та нашия ще ходи дс се отчита??? Какво ще отчита, като всичко му беше спуснато от Дриксел?! Предишните отчитаха всеки 5 год. тия всеки 6 месеца??? Явно офците в ЕС са 500 млн. само някои са по-накъдрени.
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека пътува, нека разнася славата на България! А ние намаляваме, намаляваме...Следващия път ,като като кацне случайно тук, може и един българин да не завари.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дамите отзад му се смеят зад гърба, а господата изобщо не му обръщат внимание! Нормално!
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това в Брюксел няма ли хотели.
10
1
 
24
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
На тоя само командировките му за година биха помогнали на много деца в нужда. Безсрамни и.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отчетели престъпниците из телекомите тия които ни надуват сметките отчетели си полицаите в затвора де са в тия телекоми а отчете лиги европа
8
0
 
6
 
! Отговори
Iozeff преди 5 години
Samo boeko li shte hodi !? A Lileto-tuk li shte ostane!?
7
0
 
18
 
! Отговори
Един преди 5 години
Имате предвид ген. майор хаджи доктор Бойко. Моля изписвайте всички титли и тапии, че да не се обиди Гoлeмият Наш.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тотален провал като цялото ти упраеление -10изгубени години за България