Напрежение в НС: БСП с остри обвинения към Цветанов

Опозицията: ГЕРБ ясно да дефинира отношението си към Китай
Обновена: 6 юли 2018 19:21 | 6 юли 2018 19:19, Елка Василева
30

На фона на срещите на китайския премиер Ли Къцян у нас - напрежение по външнополитически теми в парламента. БСП обвини председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, че изказванията му са заплаха за националната сигурност.

Атака на опозиция към управляващи. Този път уж с рамо за премиера Бойко Борисов и срещата му с китайския премиер в София. И стрела по председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Още по темата

Преди дни той направи изказване, че Русия и Китай са заплаха за националната ни сигурност.

От своя страна Цветанов беше категоричен – клин в отношенията му с Борисов няма, а двамата са в прекрасна комуникация, предаде Bulgaria ON AIR.

Не пропусна да атакува червените и за вътрешнопартийните им крамоли.

И така дебатът стана междупартиен скандал за това чия партия е по-стабилна. Цветанов припомни последните разцепления в БСП, а червените – контраатакуваха.

И след поредица процедури и нападки, които видимо изнервиха председателя на НС Цвета Караянчева, се стигна до заключение – правилата в парламента трябва да се спазват.

А управляващите се заканиха, че дори ще направят промени в правилника.

Вижте видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
без пардон преди 5 години
Цецо е българския Лаврентий Берия!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ***.н.це , необразован изказа още една голяма глупост : ние не вдигаме цената на цигарите , намаляваме печалбата на фирмата ...! От 5 на 10 лв е *** казано намаление ! А от 2007 България е част от Европейската общност и не може физкултурен про.фен да определи печалба на частна фирма !!! Всъщност може , ако е от комунизъмътт ГЕРБ !!!!
24
4
 
6
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Що и се връзвате на Корнелия? Това е документа на НАТО, който обобщава, че най-голяма потенциална военна заплаха за НАТО са Китай и Русия. Които са двете най-големи армии извън алианса. Документът е подписан от Румен Радев също. Само се джавкат вместо да вземат да сътворят някой смислен закон.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само бавно сваряване в олио е в състояние да го направи годен продукт!
22
1
 
16
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Цветанов е като селския ид.и.от-трябва да бъде скриван когато идват важни гости,да не ни излага.Макар че от друга страна ще е дискриминация спрямо човек с увреждания(ментални).
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПроСоТоИ Странджата е от Цвъкиевата класа.
20
0
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До СТРАНДЖАТАестествено че не са от неговата класа!...Никой не е!..с изключение на некои павиани от Африка..
19
18
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
БСП са много малки да обсъждат Цветанов... - не са от неговата класа...
18
17
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Няма лошо... - и Чик Чи Рик е заплаха националната сигурност на САЩ, но Тръмп се срещна с него и разговаря... - Цветанов е политик от международна величина...
17
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ха ха!..Сигурно ви е позната комедията "Слуга на двама господари"?..Тия недоразумения от герп разиграват българския вариант:-"Двама слуги на един господар"..Ще си изпотрошат ребрата от това блъскане кой да бъде любимеца..макар че не е смешно,защото от тяхното боричкане губи цялата държава.За това :- ДЕ_БИЛИТЕ Боко ,Цвъки и придружаващите ги-ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!!!!всеки един ден в който се подмятат из властта завлича страната все по-надолу.
16
2
 
16
 
! Отговори
ха,ха,ха, преди 5 години
Откакто Бойко Борисов е на власт цената на тока в България се е повишила с цели 18% като го прави бавно всяка година през юли качва цените с по 2% в полза на частните енергоразпеределителни дружества.
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е заплаха за ГЕРБ и за националната сигурност! Нищо чудно да е платен да играе и срещу Вожда дори. Иначе, тази изцепка е напълно необяснима, дори при неговия умствен дефицит!
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се разбра само ДЕБЕЛИЯТ съгласен ли е със заместника си, че Китай е заплаха за сигурността на България? Нещо се е скрил и се ослушва.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се чудя един що се дърпа абе то друг му дърпа конците човек които нема работа ама явно сие намерил
12
19
 
9
 
! Отговори
akud преди 5 години
ако на някой ще му мажат ските това е на БСП с поздрави от ***, тая ще затрие столетницата завинаги и само година по късно никой няма да си спомня какво беше бсп
11
7
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Цецо май се е нагълтал с "Дурачок" на молитвените закуски в САЩ и от тогава го кара тотално разстройство на умствената дейност....Па може да му са обещали и апартамент в Ню Йорк,той си пада по недвижимостите.
10
5
 
27
 
! Отговори
qw преди 5 години
Какво да обвиняваш г-на Цветанов!?Толкова си може. Друг въпрос е защо е там и как стигнахме Той и Цв. да определят съдбата на България.Не го познавам лично, но от публични изяви е ясно че не е интелектуалец. Да не му давам определения свързани с животински видове от които се твърди че е произлязло човечеството. Не искам да обиждам тези видове. Те са си по клоните или в зоологическите градини.Народа говори че Той бил вече милиардер, а Цв. мулти милионер. Няма да ги харчат те тези пари.
9
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Цецо май скоро ще му намажат ските. От няколко месеца е в опозиция на Боко.
8
3
 
13
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.Tsvetanov e dori po-t ap I ot Borisov !!! ...I dvamata sa natsionalni predateli I kriminalno proiaveni !!! Tova jalko sastoianie do ,koeto te dovedoha balgarskata darjava ,nikoi v tsialata ni istoria ne e postigal !!! Za tiah triabva da ima samo edno nakazanie !!! Za predatelstvo kam narod I Rodina milost ne moje da ima !!!
7
3
 
16
 
! Отговори
Драганов преди 5 години
Г.Г. (Годечкият грозник) става само за рекламно лице на babaiaga