БСП иска собствена телевизия, започва процедурата

Дружеството ще носи името "Българска свободна медия"
Обновена: 7 юли 2018 19:35 | 7 юли 2018 19:32, Елена Кирилова
174
БСП иска собствена телевизия, започва процедурата
Снимка: Pixabay

Българската социалистическа партия започва процедура за издаване на лиценз за телевизия, съобщава партията на уебсайта си.

Според информацията дружеството ще носи името "Българска свободна медия".

Дружеството ще трябва да направи втора стъпка в рамките на месец, като подаде всички необходими документи, за да може да получи лиценз от СЕМ за собствен телевизионен канал.

Управител на новото дружество е българският журналист и политик Любомир Коларов, който е бил главен редактор в Българската национална телевизия.

В уебсайта си партията посочва още, че процедурата по регистрацията стартира съгласно решение на НС на БСП от 10 юни тази година, което е възложило документите да бъдат подадени през този месец.

Още новини за технологии четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: БСПтелевизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименГЕРБ - Членове на БКП - с дясно мислене - Голяма МИМИКРИЯ.
124
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС = БСП = ДСБ!!!
123
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето от къде ще се казва, че през 90г Бсп не са изнесли парите на България в чужди банки и, че не е имало никаква купонна система!Ще се кава, че през 96г не е била съборена пак банковата система и пак е нямало купонна система.По тази ТВ ще кажат и, че не е имало и масова приватизация на България и, че Костов не подарил на Нинова Техноимпекс.Ще се каже и, че не са биле на власт с "царя" който ни "" оправи""само за 800дни заедно с Бсп и дейното участие на Бсп които винаги се търсят за партньорство!
122
1
 
11
 
! Отговори
свободна европа преди 5 години
Вероятно ще се нарече радиостанция-ТВ Христо Ботев с говоритер Елена Йончева!
121
2
 
16
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Името ще е Фейкнюз ТВ Кремъл Ченъл щото ще излъчва само фалшиви новини.
120
11
 
1
 
! Отговори
Станишко преди 5 години
БКП - БСП ? = ГЕРБ
119
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма страшно... ГЕРБерастите ще опитомят и тази телевизия, както всички останали...
118
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гледам само тази телевизия!
117
5
 
17
 
! Отговори
Fake news преди 5 години
Ще си имаме официално медия за фалшиви новини супер!!!
116
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯМА ЛОШО- ДЮДИКОФ ЩЕ ФЪФЛИ И ОБЯСНЯВА ЛАКЪРДИИ, ЛУДОТО ЛЕНЧЕ ЩЕ ПРОПЛАКВА ЗА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ЩЕ ЯХНЕ МАЙБАХА И ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ КАХЪРНА, МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕБЕ СИ СОЦИАЛИСТИ ЩЕ РАЗТЯГАТ ЛОКУМИ И ЩЕ СЕ ВАЙКАТА ЗА СЪДБАТА НА БЕДНИЯ БГ НАРОД, А СЛЕД ТОВА ЩЕ ОТИВАТ В ПАЛАТИТЕ СИ ДА РАЗПУСКАТ- НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ, НА ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ- ЕДИН ЛОЗУНГ НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕВЪРНАТ В РЕАЛНОСТ ЗА НЯКОИ ОТ ТЯХ.
115
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аааааа такааа та да ми казват как всички са равни смаймуните от африка и всички трбва да са ***. Каманистииииии каманисти
114
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Името "Сталински бошлафи" най ще й отива,и "Ленинско травеститско училище"
113
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
герб не е по-различна от бсп :). и на двете партии конците се дърпат от едно място. едната партия краде от европа, другата от русия. ние сме бандитска държава. тук от една работа ако не може да се открадне хич не захваща.
112
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за партия която е дошла на власт с държавен преврат, избила над 30 000 българи, създала мутри и организации, за да манипулира бизнеса, отговорна за кражбата на спестяванията на целия народ - не знам това какво искат да кажат с това име. Голяма част от членовете на БСП са за затвора
111
19
 
6
 
! Отговори
пешо преди 5 години
дано стане по-скоро,па да гледаме истинска телевизия
110
9
 
4
 
! Отговори
= преди 5 години
Май ще излъчват само ВЕСКО МАРИНОВ!
109
5
 
19
 
! Отговори
До 70 преди 5 години
"От всичките писъци тук става ясно, че герберастите много ги стяга чепика тая телевизия. Колкото по-голям е воят, значи сме на прав път." ХА-ХА-ХА! Ама ти наистина ли си мислиш така? Не виждаш ли, че всички падат и припадат от смях при тази новина!!! Какви писъци при тази комедия??? Невежи черв.енушковци!
108
3
 
22
 
! Отговори
УРА, УРА другари преди 5 години
Най-после, другари, май ще доживея да си имаме телевизия. Само не ми харесва името. Моля, кръстете я "Клуб на пенсионера", защото ние сме болшинство. Предлагам повечето предавания да са на здравна тематика, да има много руски и партизански песни (всички от нашата младост). Може и турски и индийски сериали да пускате. Най-много искаме да виждаме всеки ден по 2 пъти - сутрин и вечер Корнелия Нинова, за да ни топли сърцата. И никакви новини за успехите на ГЕРБ, а само за успехите на БКП/БСП.
107
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахахахх,искам да помогна на другарите с програмната схема.Значи, излъчванията почват всеки ден в шест часа вечерта до девет всичко свършва, пролетариата трябва да почива.В петък включваме пряко съветска тв,нема грижи.Събота и неделя го даваме по-лежерно с преки включвания на другарката Корнелия от села и паланки.По-опитните другари могат да помогнат с идеи,аз съм само на 40 години
106
2
 
16
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 108 зомбиран позитанец. Продължаваш с глупосстите си, бе червен галошш - не хваща дикиш.