БСП иска собствена телевизия, започва процедурата

Дружеството ще носи името "Българска свободна медия"
Обновена: 7 юли 2018 19:35 | 7 юли 2018 19:32, Елена Кирилова
174
БСП иска собствена телевизия, започва процедурата
Снимка: Pixabay

Българската социалистическа партия започва процедура за издаване на лиценз за телевизия, съобщава партията на уебсайта си.

Според информацията дружеството ще носи името "Българска свободна медия".

Дружеството ще трябва да направи втора стъпка в рамките на месец, като подаде всички необходими документи, за да може да получи лиценз от СЕМ за собствен телевизионен канал.

Управител на новото дружество е българският журналист и политик Любомир Коларов, който е бил главен редактор в Българската национална телевизия.

В уебсайта си партията посочва още, че процедурата по регистрацията стартира съгласно решение на НС на БСП от 10 юни тази година, което е възложило документите да бъдат подадени през този месец.

Още новини за технологии четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: БСПтелевизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
23
 
! Отговори
Кочу преди 5 години
До Фен на БСПАз пък искам да гледам БСП - Бесни страшни пенсии!
104
4
 
23
 
! Отговори
Дедо ви преди 5 години
Най-добре да я кръстят "ЧЕРВЕНА ПРОПАГАНДНА МЕДИЯ", ще отговаря перфектно на името си!
103
4
 
20
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
102
3
 
21
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
101
0
 
17
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
100
5
 
18
 
! Отговори
Ива преди 5 години
А защо не Българска социалистическа медия ?!? Невиждам как ще е независима след като ще е партийна!
99
4
 
16
 
! Отговори
до 88 преди 5 години
"руската култура" къде толкова я харесваш се състои в изтребление на всякакви народи .И обилно поливане с водка .
98
3
 
16
 
! Отговори
Фен на БСП преди 5 години
Браво!Искам да гледам всички серии "На всеки километър".
97
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП много закъсняха.ГЕРБ одавна си купиха няколко национални телевизии +няколко жълти сайтове и вестници,така че тях никой не може да ги стигне.
96
4
 
17
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Ха-ха, името трябва да е Българска свободна пародия. (Вместо пародия може и една друга нецензурна думичка, дето излиза отзад).
95
7
 
18
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Тук се пени един червен анонимник с една много, ама много изтъркана плоча, че всички в ГЕРБ били комунисти. Да, ама не. А ве галошш, айде измисли нещо по-различно, това отдавна не хваща дикиш.
94
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си ако Нинова е била член на БКП. Какъв вой щеше да е и какво реванье.От писъци герберските *** щеха да получават и-------Тя Е била член на БКП и затова нейните социалисти и позволиха да заграби на 28 години Техноимпексимпорт!
93
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Островът.....За кой остров става въпрос, този измислен от Позитано 20?
92
8
 
8
 
! Отговори
Активист преди 5 години
Каде мога да си напрвя абонамент за тази телевизия, много ми е важно
91
15
 
7
 
! Отговори
Островът..... преди 5 години
До Анонимен 91К'во те интересува теб с какви пари правят телевизия,твоя идол с какви парички пазарува това-онова!?
90
12
 
1
 
! Отговори
Искате Пиночет преди 5 години
А сега да видим как ще ми отговорите?Ако ви обещая ,че ще избеся всички тия дето ги плюете по форумите на стадиона,ще ме изберете ли на мястото на Бойко на следващите избори?Гласувайте за +
89
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какви пари правите телевизия, бе драги бесепари? То бая пара трябва за тая работа. Стига сте задавали въпроси на тоя и оня ами отговорете един път когато ви ги задават на вас?
88
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, това е вица на седмицата! "Българска свободна медия" с аранжимент на Нинчето, баси смеха...
87
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-ми е смешно когато геберите се водят за антикомунисти и се заканват на БСП. Всъщност в много отоншения те са по-големи комунисти от БСП. Най точно е да кажеч че БСП са БКП - лукановисти, а Герб - БКП - живковисти, БКП са комунистите-олигарси, а Герб - комунистите хардлайинери, наследници на втория ешелон комунисти.
86
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много левашко изказване. АЗ например съм срещу Герб, харесвам руската култура, която няма нищо общо с руския футбол. Русия има чудесна култура, но много грозен футбол и аз съм за Хърватска. това обаче няма да ме накара да бъда срещу Русия в други отношения.Само герберски привърженици могат да са мислят толкова "Линейно" и да смесват спорта с политиката