Ева Майдел: Еврошефството ни без грешки и с резултати

България успя да обедини по важните теми, заяви евродепутатката
9 юли 2018 12:00,
50

Западните Балкани няма да изпаднат от дневния ред на Европа, въпреки че австрийският външен министър ги определи като "изкуствено понятие".

Тази позиция изрази пред Bulgaria ON AIR евродепутатът Ева Майдел и подчерта, че прогресът по тази тема, който е направен, е впечатляващ.

Тя сподели още, че ще запомни първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз с това, че не са допуснати грешки, а дори има и много конкретни резултати.

"Взехме 150 досиета от естонското председателство, по които работихме, завършихме 78 от тях. Това е невероятен успех", категорично заяви Ева Майдел за Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът разтълкува цифрите и подчерта, че те показват, че сме направили единния пазар да работи по-добре и с по-лесен достъп до стоки за европейските потребители.

Майдел заяви също, че България е успяла да обедини Европа по най-трудните теми за континента. Според нея, ако БСП беше станала част от процеса на българското европредседателство по конструктивен начин, България е щяла да се представи много по-добре.

Евродепутатът коментира и търговската война между САЩ и Китай, която стартира. Според нея тя не води до нищо добро и няма как някой да излезе печеливш от нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
Неутрален преди 5 години
И кои са тези успехи? Слушам едно и също - отлично председателство, много успехи, а се изтъква само за Западните Балкани. Та кои са успехите?
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е тая гадинка и за какво се бори? Да си взима там заплатата и дане на занимава с празните си приказки!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе за тия баналности дето ги раздува няма нужда да е евродепутат за да ни отегчава. Тез кукли е по- добре с някакви смислени хора да ги заменят дето не казват йес лесно и не се толкова прехласват по разни ценности и други уйдурми. Тук си трябват хора с позиция ама не захаросана и да се види конкретно за бг какво е направено, а то тираджиите изгоряха, че уж да се къпели по- често и си били при жените....
36
1
 
13
 
! Отговори
das Fuhrer преди 5 години
НЯКОЙ ДЕН ВСИЧКИ ТАМА В СМЕШНОТО ВИ ЦИРКЧЕ НАРЕЧЕНО ЕВРОПАРЛАМЕНТ, ВСИЧКИ ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ МАЙСТОРИТЕ! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ КАТО ХИТЛЕР И ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ БЯГАТЕ КАТ НЯКВИ МИШКИ, ДОРИ МИЛИОННИТЕ ЗАПЛАТИ НЯМА ДА ВА СПАСАТ. ДЕРЗАЙТЕ!
35
0
 
14
 
! Отговори
има нещо гнило преди 5 години
Тази феминистка е станала на 35 години, а все още няма деца. Майделче май мъжа ти е от другия браг?
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо впечатляващо кат в чат щом веднага се заговори на 16 и 1 за някакви си 10 млн.тона тютюн налични по сортове от ориенталси до някакви други за износ предавани за преработки в цигарим,за друго едвали,освен че ги разделиха-бездимни и безмитни,а това е един мит цигара без дим,що се пали все дими освен при определено съотношения когат гори материала с кислорода,койт подържа горенето,а не се разбра от съотношенията суров-сух как ще се товари с аксиз и остава ли той за Западни Балкани и за нас.
33
1
 
6
 
! Отговори
БОГАТИ СТЕ ВИЕ преди 5 години
ЕВРОПЕЙЦИТЕ, БОГАТИ СТЕ. АКО Е ВЯРНО НАПИСАНОТО, ЧЕ ВЕРЕН НА ЕВРОИДЕЯТА, ГУШКА 300 БОНА В ЕВРО? ТО ВСЕКИ ВАШ ДЕПУТАТ В ЕВРОТО ГУШКА ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ. БАСИ, ТОВА ЧУДО ЕВРОПА.
32
1
 
12
 
! Отговори
до 32 преди 5 години
Европарламента е постоянно напълно празен - същата беше картината като Курц изнасяше речта си за поемане на прецедателството - като обърнаха камерата и се хванах за главата - празно, а заплатите са по 300 000 евро на година без бонусите и другите неотметни позволени разходи на ден. това е много сладка работа, но така е като стадото, дето работи да ги издържа бее като офцъи! или българската поговорка, не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му дава!!
31
0
 
0
 
! Отговори
do 31 преди 5 години
Проучи. С две думи основата на промишлено-буржуазно-демократичната идея за образование на масите.
30
1
 
13
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Типична посредствена евробюрократка говореща със заучени фрази...
29
0
 
1
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
нямам си и най-малка идея какво е Leipzig Connection...
28
1
 
6
 
! Отговори
16 преди 5 години
Е ЗАВЪРШЕН ЛАПНИШАРАН. ВСИЧКО КОЕТО ГО ЛЪЖАТ ОТ НЕГОВИЯ ОТБОР ВЪЗПРИЕМА ЗА ИСТИНА.
27
1
 
9
 
! Отговори
do 26 преди 5 години
Там всички се уважават и си ръкопляскат един на друг. Като на конгрес нали путо? Фараж го няма вече и всичко е мед и масло. Тая с IQ-69, след като свърши евротурнето я направете МИНИСТЪР НА ПНЕВМАТИКАТА В БЪЛГАРИЯ.
26
1
 
6
 
! Отговори
Фил преди 5 години
Надушвам ***...
25
1
 
3
 
! Отговори
16, 16, 16,16 преди 5 години
Само едно нещо бате. Покажи източника. Кога и къде го е казъл Ленин. Ютуба не е доказателство, но съм сигурен, че от там си го прихванал. Прихвани нещо от "Leipzig Connection "
24
16
 
3
 
! Отговори
Мил преди 5 години
До Фил: *** ПАунова-Маидел е много уважавана българска депутатка, а ти от кое село си?
23
1
 
18
 
! Отговори
Фил преди 5 години
Верно ли е, че Евето било се снимало по голо дупе за мангизи? То ако е така е съвсем нормално, професиите депутатка и стриптийзьорка имат много здрав и свързващ общ елемент - мурвенскoтo начало!
22
1
 
16
 
! Отговори
Фил преди 5 години
Верно ли е, че Евето било се снимало по голо дупе за мангизи? То ако е така е съвсем нормално, професиите депутатка и стриптийзьорка имат много здрав и свързващ общ елемент - мурвенскoтo начало!
21
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Явно кетъринга е бил добър. Явно с това се измества и на заден план скандала с НДК и липсващи средства. Интересно какво се случи с политиките, за които се говореше за западните Балкани и т.н Освен говоренето пред медиите, друго? Какво стана с новото име Република Северна Македония и реакцията на външния министър или министър председателя?
20
12
 
2
 
! Отговори
Брей, тия от БКП??? преди 5 години
Тези от БКП/БСП умират и се пукат от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща никакво внимание.Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор! Радвам се на отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа). Щом толкова се вживяват и скачат, значи пътят е правилен. Браво ГЕРБ!!!