Ева Майдел: Еврошефството ни без грешки и с резултати

България успя да обедини по важните теми, заяви евродепутатката
50

1570 гледания   |  Още видео

Западните Балкани няма да изпаднат от дневния ред на Европа, въпреки че австрийският външен министър ги определи като "изкуствено понятие".

Тази позиция изрази пред Bulgaria ON AIR евродепутатът Ева Майдел и подчерта, че прогресът по тази тема, който е направен, е впечатляващ.

Тя сподели още, че ще запомни първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз с това, че не са допуснати грешки, а дори има и много конкретни резултати.

"Взехме 150 досиета от естонското председателство, по които работихме, завършихме 78 от тях. Това е невероятен успех", категорично заяви Ева Майдел за Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът разтълкува цифрите и подчерта, че те показват, че сме направили единния пазар да работи по-добре и с по-лесен достъп до стоки за европейските потребители.

Майдел заяви също, че България е успяла да обедини Европа по най-трудните теми за континента. Според нея, ако БСП беше станала част от процеса на българското европредседателство по конструктивен начин, България е щяла да се представи много по-добре.

Евродепутатът коментира и търговската война между САЩ и Китай, която стартира. Според нея тя не води до нищо добро и няма как някой да излезе печеливш от нея.
 


50
Още от Общество
Борисов писа до Ердоган, изрази съболезнования
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Неутрален преди 1 седмица
И кои са тези успехи? Слушам едно и също - отлично председателство, много успехи, а се изтъква само за Западните Балкани. Та кои са успехите?
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Коя е тая гадинка и за какво се бори? Да си взима там заплатата и дане на занимава с празните си приказки!
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе за тия баналности дето ги раздува няма нужда да е евродепутат за да ни отегчава. Тез кукли е по- добре с някакви смислени хора да ги заменят дето не казват йес лесно и не се толкова прехласват по разни ценности и други уйдурми. Тук си трябват хора с позиция ама не захаросана и да се види конкретно за бг какво е направено, а то тираджиите изгоряха, че уж да се къпели по- често и си били при жените....
39
1
 
13
 
! Отговори
das Fuhrer преди 1 седмица
НЯКОЙ ДЕН ВСИЧКИ ТАМА В СМЕШНОТО ВИ ЦИРКЧЕ НАРЕЧЕНО ЕВРОПАРЛАМЕНТ, ВСИЧКИ ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ МАЙСТОРИТЕ! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ КАТО ХИТЛЕР И ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ БЯГАТЕ КАТ НЯКВИ МИШКИ, ДОРИ МИЛИОННИТЕ ЗАПЛАТИ НЯМА ДА ВА СПАСАТ. ДЕРЗАЙТЕ!
38
0
 
14
 
! Отговори
има нещо гнило преди 1 седмица
Тази феминистка е станала на 35 години, а все още няма деца. Майделче май мъжа ти е от другия браг?
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Направо впечатляващо кат в чат щом веднага се заговори на 16 и 1 за някакви си 10 млн.тона тютюн налични по сортове от ориенталси до някакви други за износ предавани за преработки в цигарим,за друго едвали,освен че ги разделиха-бездимни и безмитни,а това е един мит цигара без дим,що се пали все дими освен при определено съотношения когат гори материала с кислорода,койт подържа горенето,а не се разбра от съотношенията суров-сух как ще се товари с аксиз и остава ли той за Западни Балкани и за нас.
36
1
 
6
 
! Отговори
БОГАТИ СТЕ ВИЕ преди 1 седмица
ЕВРОПЕЙЦИТЕ, БОГАТИ СТЕ. АКО Е ВЯРНО НАПИСАНОТО, ЧЕ ВЕРЕН НА ЕВРОИДЕЯТА, ГУШКА 300 БОНА В ЕВРО? ТО ВСЕКИ ВАШ ДЕПУТАТ В ЕВРОТО ГУШКА ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ. БАСИ, ТОВА ЧУДО ЕВРОПА.
35
1
 
12
 
! Отговори
до 32 преди 1 седмица
Европарламента е постоянно напълно празен - същата беше картината като Курц изнасяше речта си за поемане на прецедателството - като обърнаха камерата и се хванах за главата - празно, а заплатите са по 300 000 евро на година без бонусите и другите неотметни позволени разходи на ден. това е много сладка работа, но така е като стадото, дето работи да ги издържа бее като офцъи! или българската поговорка, не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му дава!!
34
0
 
0
 
! Отговори
do 31 преди 1 седмица
Проучи. С две думи основата на промишлено-буржуазно-демократичната идея за образование на масите.
33
1
 
12
 
! Отговори
ivailo преди 1 седмица
Типична посредствена евробюрократка говореща със заучени фрази...
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
гледах отчета на премиера в европейския парламент за европредседателството и останах учуден че премиера го слушаха само наште си залата беше изцяло празна и не знам на кого се е хвалил тогава с неговата некадърност
31
0
 
1
 
! Отговори
до 27 преди 1 седмица
нямам си и най-малка идея какво е Leipzig Connection...
30
1
 
6
 
! Отговори
16 преди 1 седмица
Е ЗАВЪРШЕН ЛАПНИШАРАН. ВСИЧКО КОЕТО ГО ЛЪЖАТ ОТ НЕГОВИЯ ОТБОР ВЪЗПРИЕМА ЗА ИСТИНА.
29
1
 
9
 
! Отговори
do 26 преди 1 седмица
Там всички се уважават и си ръкопляскат един на друг. Като на конгрес нали путо? Фараж го няма вече и всичко е мед и масло. Тая с IQ-69, след като свърши евротурнето я направете МИНИСТЪР НА ПНЕВМАТИКАТА В БЪЛГАРИЯ.
28
1
 
6
 
! Отговори
Фил преди 1 седмица
Надушвам трол...
27
1
 
3
 
! Отговори
16, 16, 16,16 преди 1 седмица
Само едно нещо бате. Покажи източника. Кога и къде го е казъл Ленин. Ютуба не е доказателство, но съм сигурен, че от там си го прихванал. Прихвани нещо от "Leipzig Connection "
26
16
 
3
 
! Отговори
Мил преди 1 седмица
До Фил:

Ева ПАунова-Маидел е много уважавана българска депутатка, а ти от кое село си?
25
1
 
17
 
! Отговори
Фил преди 1 седмица
Верно ли е, че Евето било се снимало по голо дупе за мангизи? То ако е
така е съвсем нормално, професиите депутатка и стриптийзьорка имат много
здрав и свързващ общ елемент - мурвенскoтo начало!
24
1
 
16
 
! Отговори
Фил преди 1 седмица
Верно ли е, че Евето било се снимало по голо дупе за мангизи? То ако е
така е съвсем нормално, професиите депутатка и стриптийзьорка имат много
здрав и свързващ общ елемент - мурвенскoтo начало!
23
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 1 седмица
Явно кетъринга е бил добър. Явно с това се измества и на заден план скандала с НДК и липсващи средства. Интересно какво се случи с политиките, за които се говореше за западните Балкани и т.н Освен говоренето пред медиите, друго? Какво стана с новото име Република Северна Македония и реакцията на външния министър или министър председателя?