Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?

Защо Таско Ерменков и още трима са депутати, чудят се те
9 юли 2018 11:50,
336
Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?
Снимка: архив "Булфото"

Младежите в ГЕРБ написаха открито писмо до лидера на БСП Корнелия Нинова с питането защо четирима депутати на левицата още са в парламента и не руши ли това морала и общоприетите закони.

Критиките на младите гербаджии са по адрес на Манол Генов,  Иво Христов, Валери Жаблянов и Таско Ерменков.

"Важно е да ни отговорите защо народен представител със свален имунитет и повдигнато обвинение за купуване на гласове все още заема мястото си в Народното събрание?", пишат младежите.

Още по темата

Те допълват, че купуването на гласове е най-циничното и дръзко посегателство срещу демокрацията. "Престъпление, което Вие самата не пропускате възможност да демонизирате, и с право, но все пак позволявате обвинен в това потъпкване на закона депутат все още да упражнява правомощията си!", допълват младите от ГЕРБ в писмото си.

Те искат Нинова да им отговори и как депутат, който нарече 80% от българските граждани "дебили”, продължава да има най-високата трибуна да се изказва от името на същите тези, които е унижил.

Младежите питат и как може човек, който е обявил "едно от най-зловещите престъпления "Народен съд” за "необходимо правосъдие”, да продължава да е депутат.

"Важно е като на млади хора да ни отговорите и защо трябваше да изпитаме ужаса за себе си и семействата си, че водата в столицата ни е отровена, а впоследствие се оказа, че отново Ваш народен представител просто си е играел със социалните мрежи?", допълват младите в ГЕРБ.

Те пишат на Нинова и че отдавна им прави впечатление, че в трудни за страната моменти, тя и партията й търсят конфронтация и скандали.

"Като активни и загрижени за страната си млади хора, ние от МГЕРБ дълго изчаквахме това Ваше поведение да бъде победено от осмислянето на важността България да остане стабилна и сигурна държава, в която политическите сили, независимо на власт или в опозиция, да се ръководят от търсенето на най-добрите решения и политики за своите граждани. Месеци и години наред, за жалост, Вие доказвате, че чакането ни е напразно и не си заслужава", допълват младите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все пак БСП може да се пита за морал! Виж, за Греб такива предразсъдъци не важат! Чисти и прости, току що излюпени от БКП и най вече ДС!
148
10
 
12
 
! Отговори
И пак припомням преди 5 години
Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели.Комунистите научиха народа да не работи и да краде.При нас е най-дългото комунистическо робство, начело с червените, саботиращи България!
147
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Китай разстрелват за корупция , затова заобикалят и бягат от България и управляващата мафия .
146
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"контрапункт на Таско (боже какво име)"Лелееее колко си елементарен, ти си анонимен, пък на чуждо име се учудваш! Това е характерно за 80% от коментиращите.
145
13
 
16
 
! Отговори
Леле, другарите??? преди 5 години
Другари, като толкова обичате и се кълнете в любимата БКП/БСП, трябва първо да попрочетете история и тогава да коментирате. Всичко е качено даже в Интернет и лесно ще го намерите. Само напишете: "Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков"Фалит 1 - 1960 - после криво-ляво се закрепихмеФалит 2 - 1978 - после, тук ни спаси СССР Фалит 3 - 1987 - безвъзвратен и окончателен фалит - помощ отникъде. Всичко може да прочетете и в речите на любимия ви другар Петър Младенов, който ни пращаше танковете.
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 152Пичурляга, говори по същество бе шушонче кално, какво само лаеш и хвърляш лигите си!! Ще се спасиш от конските си капаци като си завъртиш главата, може и на ляво, може и на дясно.
143
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ха,ха,ха,за контрапункт на Таско (боже какво име)
142
11
 
15
 
! Отговори
ха,ха,ха, преди 5 години
Я да питам, Цачева защо я избрахте за депутат , защото е била способен партиен секретар в Плевен ли?
141
10
 
21
 
! Отговори
Не забравяйте преди 5 години
Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.
140
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде се намира България след десет годишно управление на ГЕРБ , според китайския Мин. Председател ? Някъде наблизо до инвестиции в Румъния 5,5 милиарди , пристанище Пирея , две магистрали в Македония , летище Тирана , високо скоростен влак Белград до Будапеща , Сърбия 1,5 милиарди ....... България 0,0000000000000000 На нас ни стига СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !!!!
139
9
 
15
 
! Отговори
Скри преди 5 години
Корни скри топката на всички бесепарски милионери . От бедно крушоварско селянче - стана собственик на голямо Външно-търговско предприятие. Тя има топки и не само една.
138
18
 
17
 
! Отговори
тъжно преди 5 години
Като свърши построеното от комунистите до 89г, какво ли ще продават ГЕРП? Сетих се, подземните богатства, златни мини, плажове и реки, гори и най-важното , обработваемата земя. Стягайте се герберушки и тук-там наклякали, ще висите около затворените жилищни комплекси /като на любимият ви Плевнелиев/, оградените райони и курорти и ще сте щастливи ако ви вземат там за слуги и охранители.
137
13
 
18
 
! Отговори
кик преди 5 години
Корнелия Нинова има топки за разлика от много други мъжкари. Факт.
136
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ха,ха,ха,Всички, и особено ГЕРП способни хора , пък основно само продават строеното от комунистите преди 89г.абе ушaнко на теб нема ли да ти сменят листчетата ве? Тия дето ги четеш май си ги събирал из храсталаците на Бузлуджа, а - употребени, ама стават още :)
135
8
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Той Народът, който другарката Нинова така обича да ухажва, вече даде своята Морална оценка за партията и, като на последните, така и на предходните парламентарни избори ... !!!
134
5
 
15
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Айде сега нема да обиждаме, ние сме милиардери. А населението да духа супата.
133
5
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До реалистГеорг Георгиев е най-големият моралист. Важното е, че вече има подарена менора и си носи кипата редовно. Юдеите се славят с високият си морал. Неслучайно Христос, ехидноп ги подигра: "Който е праведен, да хвърли камък";))) Там нямаше нито един праведен юдеин!
132
8
 
12
 
! Отговори
Вервайте преди 5 години
Хора вервайте! Г-жа Лъжа ще ви покаже къде е Морала.
131
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
До До 126,питаш как,ами с филийка намазана със свинска мас,в ръка
130
7
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
не нинова ,а тиквата ,руши морала,през *** те ви,тези негови поздрави,много бързо ги забравихте,комсомолците от герб.