Румен Радев изрази съболезнования на Прокопис Павлопулос

Поводът са жертвите и пострадалите при пожарите в Гърция
24 юли 2018 14:13,
12
Румен Радев изрази съболезнования на Прокопис Павлопулос
Снимка: bTV

Държавният глава Румен Радев изрази съболезнования на президента на Република Гърция Прокопис Павлопулос по повод жертвите и пострадалите гръцки граждани в опустошителните пожари, които нанесоха сериозни материални щети в страната.

"В този тежък момент, дори и най-искрените думи на съчувствие не могат да компенсират загубата на човешки живот и нанесените вреди. България изразява своята солидарност и е готова, в случай на необходимост, да окаже помощ и съдействие за преодоляването на огнената стихия", пише българският президент в съболезнователния адрес до президента на Република Гърция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
искам истината преди 5 години
Състраданието е добро нещо, но защо ли Румен се опитва да забрави че имаше три дни да събере документи и да каже откъде са дошли и къде са отишли Един Милиард и Шестотин Милиона народна пара?Ние чакаме и ще напомняме на пРезидента докато ни каже истината.
9
1
 
5
 
! Отговори
Дедо Пешо преди 5 години
До АнонименВърви да правиш лицеви опори бе смешнико!---------------------Като бях дете, по панаирите продаваха едни дървени клоуни, закачени с ластик за две пръчици. Стискаш пръчките и клоунът се премята. Откакто Румчо се изтъркаля на лоста, щом го видя, все за тези клоуни се сещам.
8
0
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
А Деса? Тя кво написа у ФБ?
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този си личи, че яко е нападан от въшки, как ще се извиняваш на подлия народ. Всевишният решава какво ще бъде наказанието, ние само трябва да му помогнем да те изпратим при него.
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върви да правиш лицеви опори бе смешнико!
5
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност беше назначен от Корнелия да работи по свалянето на Борисов.Забрави ВВС,забрави самолетите.
4
26
 
16
 
! Отговори
г преди 5 години
Точи човек бързо забрави ,че отиде на Дондуков от ВВС с една цел -нови самолети .Превърна се (а може да си е бил винаги така) в едно смешно човече редящо уж красиви думи по празници .Остава да му сложат един гребен и да замяза на петел .
3
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една работа имаше да свърши тоя негодник -да имаме нови изтребители .Не я свърши ,за сметка на това открива всеки ден паметници на Левски .
2
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка на президента на олигархията. Гербаджиите върнаха назад за закона за лова и издушване на сърнета, зайчета и еленчета посред лято, а ти комунист нито крачка назад.
1
22
 
13
 
! Отговори
д преди 5 години
Къде са новите самолети ,смешнико .