Депутатка от "Воля": Ние сме различните!

"Важно е да бъдат спазвани обещанията към народа"
Обновена: 25 юли 2018 23:01 | 25 юли 2018 22:40,
21

"От "Воля" показахме, че сме различните. Ние сме тези, които до момента осветяват всички проблеми. Ако не бяхме в Народното събрание тук щеше да продължава да бъде един театър. Важно е да бъдат спазвани обещанията към народа", заяви депутатът от "Воля" Елена Аксиева.

"Бяхме единствените, които скочихме срещу отпуснатите 6 млрд. лева за самолети. Тези пари могат да бъдат изхарчени много по-разумно. Условията трябва да се подобрят, а не да се купуват скъпи играчки", каза още тя в предаването "Денят ON AIR".

Народният представител от партията на Веселин Марешки взе отношение и по наболелия въпрос с проблемите на хората с увреждания. Аксиева подчерта, че от "Воля" искат адекватни и бързи решения.

"Затова решихме да внесем закона. Според нас трябва едно по едно нещата да се оправят. Министър Петков съумя да намери баланс, но проблемът е, че нещата не зависят само от социалното министерство. Целият проект иска голямо финансиране", обясни тя пред Bulgaria ON AIR.

Запитана за ескалиращото напрежение в коалицията "Обединени патриоти", Елена Аксиева посочи, че патриотите за пореден път доказвали, че не могат да бъдат в управлението. А от "Воля" ги наричали "Обединен провал".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
браво бе преди 5 години
Чета коментари за рязане на карти и палене на знамето, след като заминели за чужбина?!Че вие сте по-зле и от бежанците, в чийто страни има война. Възмущавахме им се, защо не хванат оръжие и не защитят страната си? А тук бягате без война и чакате някой друг да ви свърши работата.Че ако възрожденците ни бяха като вас, да сме още под турско бре мaскари!Да, времената са други и света и голямо село, може да се живее навсякъде.Ходете навън, развивайте се, но без тези закани за ТРИБАГРЕНИКА!!!!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момента в който отида в чужбина ще си разрежа личната карта и ще пална трибагреника !
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата ви е пълен т а ш а к
7
1
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Taм е работата, че всичките сте абсолютно едни и същи. Освен това сте навързани в корупцията, така че каквито и да ги дрънкате, когато влезете в реалната власт се хващате на хорото и всичко започва по познатата схема.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха..абе момиче, ти вярваш ли си?Поредната платена крвмълска партия.
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко да сте различни, щом сте патерица на ГРОБ? Пълни палячовци сте!
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И каква радост е да имаме слаба армия.То се видя кой им плаща.- ( Путин)
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо тая необразована бръмчалка е депутат? Ааа, сетих се ...
2
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе тоя коч Магарешки от пътя ли ги взима тия калинки
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Янев беше различен щеше да го уволнява после му стана съветник и сега се покриИ вие сте така. А патриотите заради пустата си алчност ще останат гладни. Поне Болен ще остане Далавери и Шкембето са богаташи.