Социалист: Управлението се клати изключително сериозно

Градусът в политиката се покачва, смята депутатът Атанас Костадинов
Обновена: 25 юли 2018 22:11 | 25 юли 2018 22:07,
21

Проблемът с протеста и контрапротеста на хората с увреждания не спира да бъде болезнена язва за страната ни. Днес социалният министър Бисер Петков заяви пред депутатите, че търси консенсусно решение между двете страни.

Според Петков липсва лимит за личната помощ в предложения от майките на хора с увреждания едноименен Закон за личната помощ, а това би изисквало огромен финансов ресурс, поради който ще бъдат ощетени други социални групи.

"Проблемът е много сериозен. През 2016 г., когато бе крайният срок да се изработи адекватно законодателство, това не се случи. Наблюдаваме с изключителна критичност готвените законодателни промени. Песимисти сме към начина, по който се подхожда. Начинът, по който едно общество подхожда към хората с увреждания, е показателен за развитието му", заяви депутатът от БСП Атанас Костадинов.

В студиото на "Денят ON AIR" гостът шеговито обобщи обстановката с това, че през това лято температурите може и да са ниски, но градусът в политиката се покачвал.

"Управлението се клати изключително сериозно. Има базисни проблеми, които са неразрешими. Това създава напрежение във властта. Трябва да сложим край на вярването, че държавата няма място в социалния живот. Ако не се обединим около няколко допустими неща, то ние няма да се развиваме добре оттук нататък", категоричен бе той.

В този ред на мисли социалистът посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да има регулаторни функции върху икономиката без държавата да се меси в пазарните процеси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
СМЯТАМ ,ЧЕ ПРАВИЛНОТО ТЪЛКУВАНЕ НА ТРАНСКРИБЦИЯТА - Б С П Е : БЪЛГАРСКА ЦИЦАЛИСКА ПАРТИЯ .... Б Ц П !?!?
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и на коча .....се клатят ама не падат!
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
PLASHTAT PO 20 LV. NA PROTESTIRASHTITE I TAKA S 20 LV. ISKAT DA SVALYAT PRAVITELSTVOTO.
12
4
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
властта се клати само в болните мозъци на комунистите! леле какъв глад ги гонииии, другарката "истина" нинова за това отиде да погали козичките на баба дора, да си припомни как партизаните са яли безплатно!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
20 ГОДИНИ НЕ МОЖЕМ ДА ИЗПЪЛЗИМ И ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТРАПА В КОЙТО НИ РАЗМАЗАХА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ- ТРЪГНАХМЕ ОТ 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА РАБОТНА ЗАПЛАТА, 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ- ПОСЛЕ СПРЕТНАХА ЕДНИ ЗИМНИ ПРОТЕСТИ, ДОЙДОХА НА ВЛАСТ И ФАЛИРАХА ЕДНА ТАКОВА И 4/5 МИЛИРДА ЩЕ ПЛАЩАТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ. СЕГА КАКВО ЛИ СА НИ НАМИСЛИЛИ, ПАК ЛИ ФАЛИТИ, ПАК ЛИ РАЗМАЗВАНЕ, ПАК ЛИ ПИКАЕЩИ ПО ХРАСТИТЕ , ПАК ТЕТКАТА И БАТКАТА С ЧЕРВЕНОТО ПОТНИЧЕ- АМАН ОТ Ч Е Р В Е Н И Ч У М И. СЛЕД ТЯХ ПОТОП
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много оригинални идеи съм чувал, но да сравниш правителството с мъдете на коча е върхът. Едното мъдо, по голямото, е Герб, а по малкото са обединените патриоти. А и това обяснява голямата воня която се носи от това правителство. Какъвто вожда, такива и защитниците му, невероятно прости.
9
7
 
13
 
! Отговори
За сметка на това преди 5 години
Кака КoрНи е изключително стабилна!Слон да и го отпере няма да мръдне!
8
7
 
17
 
! Отговори
на работа преди 5 години
Курнелията да не се скътава по агитките, ами да взема мотиката и да оди да копае царевицата.
7
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако социалистите продължават да го клатят, жив работник няма да остане в БГ и тогава хората с увреждания ще трябва да запретнат ръкавите барабар със социалистите.
6
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как беше рекъл вашият бай Добри Терепешев бе другарю: ,,И на коча .... се клатят,ама не падат"
5
7
 
17
 
! Отговори
шофер преди 5 години
Te и мъдете на коча се клатят... ама не падат.
4
20
 
7
 
! Отговори
Редник Киро преди 5 години
Аз съм се в рекъл във вярност до ГРОБ на партията майка със същото име!!
3
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не се клати. Всичко е точно.За да потушат протеста на майките, настроиха срещу тях платени елементи, за да се самоизядат помежду си. Много долна постъпка! За инвалидите пари няма , за Киро има. И за много други знайни и незнайни 'редници".
2
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахха да, цоциалистите вече 10 години вървят след коча ама само от ония малките кръглите миризливите бонбонки падат за тях
1
10
 
21
 
! Отговори
Тодор Живков преди 5 години
И на коча ...се клатят *** не падат...