На Бузлузджа: Горан Брегович ще пее за БСП, а Гери-Никол каза "Не"!

Тийнидолът първо приела, но след предупреждение от кмета на Варна, отказала
Обновена: 27 юли 2018 08:53 | 27 юли 2018 08:50,
166
На Бузлузджа: Горан Брегович ще пее за БСП, а Гери-Никол каза "Не"!
Снимка: Facebook

Гери-Никол попари мечтите на младите социалисти, които се надяваха да пее за тях преди големия събор на БСП на Бузлуджа. Нашумялата певица първо прие да участва в събитието в Казанлък тази вечер, но после отказа.

Ден преди концерта баща й се обадил в централата на БСП и обяснил, че дъщеря му отказва участие, тъй като от общината във Варна предупредили тийнидола, че ако пее за социалистическата партия, ще я извадят от списъка на участниците в концерта за празника на морската столица, който е на 15 август, пише "Труд".

От "Позитано" 20 обясняват, че имат договор с певицата, а хонорарът й бил 3 500 лв. Сумата дори вече била приведена по сметката на Гери-Никол и сега ще се наложи идолът на родните тинейджъри да върне сумата и дори да плати неустойка заради отказа си.

Гери-Никол трябваше да пее тази вечер заедно с Дара пред представители на леви организации от шест балкански държави на площада в Казанлък. Събитието е част от програмата на традиционния ежегоден събор на социалистите на връх Бузлуджа.

В концерта ще вземе участие и Мариана Попова. Преди него ще има дискусия на тема "Младите хора на Балканите: Мисия: Оставаме". Форумът ще събере и младежи от Словения, Сърбия, Албания, Черна гора и Румъния. В срещата участие ще вземе и червеният лидер Корнелия Нинова.

В събота Горан Брегович и неговият оркестър ще са гвоздеят в програма на традиционния събор на БСП на Бузлуджа. За да зарадва симпатизантите си с култовия изпълнител столетницата е броила почти 20 000 лв. за хонорара му от държавната субсидия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
42
 
15
 
! Отговори
A стига с тази преди 5 години
Късокрака трътлеста!
95
28
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младежкото БСП набор 34-а е силно разочаровано....
94
22
 
21
 
! Отговори
Прости ГЕРБ-тролове преди 5 години
няма комунисти, капиталисти, социалисти, националисти...Има ДИКТАТУРА!!!!ГЕРБ-диктатура.Но така са ви зомбирали и/или добре сте платени, че идея си нямата какво е това ДЕМОКРАЦИЯ.Не разбирате ли, че вървите срещу собствените си интереси, срещу гражданските ви права.Забраняват на някого да отиде някъде си и да пее каквото си иска.Това и през фашистко не го е имало.Това ли подкрепяте мили ГЕРБ-ерчета?Диктатурата ли подкрепяте?
93
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вземи едните, удари другите. Харчат нашите пари под формата на субсидии, както им скимне. БСП-то за Гери Никол, ГЕРБ за Веселин Маринов и подаръци за рождениия ден на Бойко, а патриотите за екскурзии по екзотични дестинации. Така че, ако някой си въобразява, че само *** боравят с народни пари, както им е угодно - твърде много е заблуден.
92
26
 
25
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ми да не е луда да пее за някакви изветрели старчоци, още повече комунисти :) Че те половината дъртаци ще получат инфаркт, като развърти яката дупара. После ще и тежат на съвестта
91
26
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почитателите на БСП живеят на ръба на оцеляването с мизерните си пенсии, но партията харчи държавни пари за концерти и купони - същите пари, отнети принудително от същите бедни хорица.
90
22
 
21
 
! Отговори
666 преди 5 години
Въвличането на толкова млади хора в политически циркаджийщини е просто отвратително!
89
19
 
18
 
! Отговори
12141 преди 5 години
Сумата е приведена. Приведена си ти Верче!!!
88
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП/БСП мамят старите хора вече близо 30 години. Каква е разликата между тях и телефонните измамници? Лъжат ги, че щели да им увеличат пенциите, а всички помним как по времето на Жан Виденов така я увеличиха, че стана 5 долара. Сега ги подмамват с по 2 кебапчета от най-евтините (от соя) за да си правят ПР на техен гръб. Това е отвратително, те се гаврят със старите хора...
87
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поканили са Горан Брегович и неговият ромски оркестър за погребения защото на Бузлуджа ходят само за кебапчетата онези които и по избори си продават гласа за по 2 кебапчета.Чалгарополитиканстване.
86
15
 
14
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
85
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите за пореден път се готвят да омърсят и осквернят връх Хаджи Димитър (това е истинското му име). Те го наричат с туркото му име по примера на безродника *** Димитър Благоев, чиято мечта беше да откъсне Пиринска Македония от България. Това искаше да направи и гнусния плъx, алкохолика Георги Димитров (Гошо Тарабата). За щастие тези вонящи животни не успяха, но ако не сме бдителни, комунистическите изверги ще направят големи поразии на държавата.
84
11
 
10
 
! Отговори
Веско Потника преди 5 години
Па що не са поканили берковската духова музика,таман за 80-годишния електорат ще е радос за ушето.
83
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До погр.ебален агент 82Ооооо..........не се притеснявай, ОЩЕ МАЛКИ И ВСИЧКИ СЕ ВДЯНАТ!!!
82
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 83Ами да.............и понеже НЯМА ОТРИЦАТЕЛНИ ПАРИ, затова на това л-е-к-е не може да и се плати "цената"!!!!! СЛАВА БОГУ, че няма да пее на Бузлуджа.............ТОВА БИ БИЛО ОСКЪРБЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНОМИСЛЕЩИ И ЧУВСТВАЩИ ХОРА!!!! Да се влачи натам, при джендърчетата........там с ония отрепляци са си лика прилика!!!Мили Боже, нашите Възрожденци и културни интелектуалци се обръщат в гробовете си от нашествието на тази П-Р-О-С-Т-ОТ-И-Я!
81
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се качват на летящата чиния и да отлитат тея , че само бели на държавата правят.
80
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що не звънахте едно телефонче на Преслав често да врътне с Брегови едно дуетче.----ГериНик си знае цената!
79
14
 
13
 
! Отговори
погр.ебален агент преди 5 години
Още ли не сте вдянали? Не е виновен социализма, не е виновен комунизма! За всичко е виновен капитализма!
78
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова и Йончева ще я заместят
77
24
 
23
 
! Отговори
Куку преди 5 години
Че какъв купон ще е без яката дупара да просълзи електората