Хазната препълнена, излишъкът – над 2 млрд. лева

Борисов доволен, хвали приходните агенции за работата им
252
Хазната препълнена, излишъкът – над 2 млрд. лева
Снимка: Булфото, архив

Планът за приходите в бюджета за годината ще бъде преизпълнен. С това се похвали премиерът Бойко Борисов пред министрите в началото на днешното правителствено заседание.

По данни на финансовото министерство излишъкът към края на юли е над 2 млрд. лева.

Само за изминалия месец в хазната има близо 310 млн. лв. повече.

"Знаете, преди година и нещо, като поехме управлението, колко беше - 3.7 дефицит, маса плащания без обезпечения", коментира данните Борисов.

По думите му приходните агенции и службите се справят добре срещу корупцията и контрабандата и материалният израз на работата им са парите в бюджета.

"Това е за тези, които казваха, че сме задължили държавата и следващите поколения. То е точно обратното", обобщи премиерът.


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
0
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 7 месеца
Имало излишък..... Хах. Ами увеличете детските. Направете така, че да не се бяга в чужбина. Контролирайте и частните фирми. Знаете ли, г-н Борисов колко от тези фирми се подиграват с народа? Едвали.
А знаете ли, че повемето семейства живеят с необходумите за човек 590 лв. на месец. Едвали. Знаете ли, че... Повечето шивашки фирми издевателстват с работниците си. Колко сигнала са получени, г-н Борисов. А колко са вътрешните хора или корупцията ...... А колко са другите който мълчат, нямат избор
231
1
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 7 месеца
БЪДИ ЕВРОПЕЕЦ И ПЪЛНИ ПЕНСИОННИЯ НИ ФОНД В ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ ,ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАШ РЕЗУЛТАТА ОТ АМЕРИКАНСКОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА НИ !!! ТВОИТЕ САЩ -" РАП И РАМ"-/ В СЪУЧАСТИЕ/ УНИЩОЖИХА 1400 БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИАТИЯ !!! ДЕЦАТА НИ НАД 25 ГОД. ЗНАЯТ ЗА КАКВО "ГОВОРЯ" !!! ЕХ КАК МИ СЕ УБИВАТ ЦРУ АГЕНТИ !!!!!
230
1
 
15
 
! Отговори
Мартин. преди 7 месеца
Колкото и да е пълна хазната.Не се ли усети това и в джоба на народа ще му е тридно на Борисов да изкара цял мандат.
229
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Боце направи космодрум бе будала тогава вечно ще си на власт
228
12
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 7 месеца
Рев на гладни комуняги!!!!!!! Безценно :))))))))))))))))))))))))
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мендата ли го рече?
226
3
 
16
 
! Отговори
РВ преди 7 месеца
До Фатки
Айде не на нас тези фатки. Тва дето го гледаш е с пара изкарана от имигрантите в чужбина. Всеки има по някой близък дето праща по някой лев. А като дойде лято- всичко живо се връща на почивка и на есен пак на запад. Ще купиш апартамент с 1000лв заплата и ще ходиш на море и по кръчмички,та и деца ще гледаш га цъфнат налъмите.
225
4
 
18
 
! Отговори
РВ преди 7 месеца
Излишна пара ли имаме бре боко? А да ти се намират излишни 16 милиарда евро, за да върнеш заема който взе? Щото с този 1 милиард е ясно кво ще стане. Ще стане мазало след като напуснеш България скрит в трюма на някой търговски кораб.
224
20
 
4
 
! Отговори
Факти преди 7 месеца
Където и да отидеш, препълнени заведения! Народът яде и пие, поръчва на поразия. Все по-често се купуват апартаменти и нови коли с банкови заеми, т.е. хората се чувстват сигурни в доходите си и правят дългосрочни планове. Търговията расте, все по-малко е забавянето в разплащанията. Гръцкото море е окупирано от нашенци, в турските курорти масово се чува българска реч, навсякъде се забелязва подем!
223
2
 
16
 
! Отговори
Тихо,че Цецо ще иска преди 7 месеца
Каква е тая снимка? Бойко със знак да се мълчи. Сякаш казва:

Тихо,че и Цецо ще чуе и ще иска да си купи 10-ти апартамент от държавния резерв.

Народът мре като мухи от немотия,тоя лъжи разправя.
222
1
 
15
 
! Отговори
Бойко 2-ри остров? преди 7 месеца
Размисли § страсти на Бойко: ,,Ще си купя още 1 остров и още една къща тоя път в Мадрид. Толкова много парички дойдоха от ало-измамите. Нека като са глупави дъртите да мятат пари през терасата, после ако искат и те да се мятат от нея. Нали аз имам пари в излишък...
221
0
 
15
 
! Отговори
верно ли преди 7 месеца
айде сега вдигай пенсиите иначе ще видиш власт пак на куково лето
220
2
 
21
 
! Отговори
Дъждовен преди 7 месеца
Безсрамник,безродник,безверник....
219
4
 
23
 
! Отговори
няма време... преди 7 месеца
Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?
218
0
 
2
 
! Отговори
Сержант преди 7 месеца
До Виктор
Благодаря ви, Но съм далеко от тая помия наречена политика. Просто гледам трезво на нещата.
217
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И къде ще отиде излишъка? 74943
216
1
 
5
 
! Отговори
Виктор преди 7 месеца
"Сержант" Приветствам те да се кандидатираш за премиер ! Аз и още поне мои 50-на приятели ще гласуваме за теб !!!
Сериозно говоря !!!
Безумно прав си !!!
215
2
 
17
 
! Отговори
Сержант преди 7 месеца
Всеки един излишък, трябва да се инвистира в деца, но на образовани родители. Всичко друго е ала-бала. Капитала на едно общество са хората, а те изчезват като топъл хляб.
214
1
 
16
 
! Отговори
народ преди 7 месеца
Значи излишък има в хазната, така ли Бойко, а народа мизерства ама теб това не те засяга нали !?... Сляп си Бойко за народа си, сляп...но и твоето време ще дойде.
213
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
МАЛИ КАКВА ОМРАЗА- АБЕ ВИЙ ЗАЩО ЗАРЯЗАХТЕ РУСКИТЕ САЙТОВЕ- НЪЛ СТЕ РУСОФИЛИ, НЪЛ ЗАТУЙ ВИ ПЛАЩАТ- ТУЙ СА ТО ТРОЛОВЕТЕ- КАТО ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ- КОЙТО ПЛАЩА ЗАДАВА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ- А ТИЯ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ЧЕЛИ И СМЕ СЪРБАЛИ ЕДНИ ЧЕРВЕНИ ПОПАРИ- СЛЕД ТЯХ ПОТОП- 3000ЛВ 1 ДОЛАР, 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ, ТОТАЛНО ПРАЗНИ МАГАЗИНИ, 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА И ЕДНА СУТРИН ДРУГАРИТЕ ЛИДЕРИ СЕ СЪБУДИХА МИЛИОНЕРИ, А ПОСЛЕ БГ НАРОД ГЛАСУВА НЕ ЗА ПРАВИЛНАТА ПАРТИЯ СПРЕТВАТ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ФАЛИТИ НАРЯЗВАТ ЦЕЛИ ЗАВОДИ