БСП обеща чистка: Няма да допуснат Бенчев 2 сред редиците!

Партията реагирала изключително бързо, хвали се Деница Златева
8 авг 2018 10:15,
74
БСП обеща чистка: Няма да допуснат Бенчев 2 сред редиците!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Общинските съветници от БСП в Бургас изключиха Бенчо Бенчев от редиците си след задържането му в Турция, при което беше арестуван и Димитър Желязков. Заместник-председателят на левицата Деница Златева обяви, че партията е реагирала изключително бързо, а фокусът от ареста на Митьо Очите се измества върху общинския съветник от Бургас. Златева припомни, че фирми на Желязков печелят обществени поръчки, въпреки че той е бил следен от дълго време.

Според нея изборът на Бенчев за заместник-председател на местния парламент е отговорност на организацията на БСП в Бургас.

Още по темата

"Мога да ви гарантирам, че личности като него няма да намерят място в листите за общински съветници", заяви Златева в студиото на "България сутрин". По думите ѝ ръководството на партията ще внимава за това при следващите местни избори.

Тя коментира и информацията дали и колко пари е давал Бенчо Бенчев на БСП. Деница Златева настоя, че левицата се издържа само от държавната субсидия, а финансиране от бизнесмена няма.

"БСП се финансира само по законовите начини. Това е чрез субсидия, която благодарение на добрия резултат на парламентарните избори е достатъчно висока. БСП тегли заеми, за да финансира предизборната си кампания", категорична беше Златева пред Bulgaria ON AIR.

Заместник-председателят на левицата настоя, че именно благодарение на приетия закон по време на тяхното последно управление, който регламентира финансирането на партиите чрез субсидии, е изкарало на светло начинът, по който влизат парите в касите на политическите сили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17Че защо пък САМО БСП-то??? А ОСТАНАЛИТЕ????????????????? Или цветистата партия, с патериците, си въобразяват, че ТОВА СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА БСП????? Хммммм..........мислят си, че с този номер ще се отърват??? Както с "костинбротските бюлетини"! Изборите не са за утре или в други ден, до тях ТАКИВА НЕЩА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЗА ВСИЧКИ..................
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22Е и какво? Ти изброи десетина такива, а ако трябва да се "изчисти" цветарската партия, то ТОГАВА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ЗАРА ЩЕ ОСТАНЕ .......ПРАЗНА.......................хи-хи-хи-хи...........
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямало да допуснат или да ИЗПУСНАТ? Ами Гергов,Гущеров,Златев,Манджуков,Инджов,Гуцанов,К.Добрев,В.Арабаджиев,,А.Райчев,Цеко Минев ,Дионисиев,Банев Р.Овч. и още знайни и незнайни милионери -спонсори да не би да не са от ,,вашите" бе Корнелия? А и ти самата СДС/БСП ,,купувачка " на ,,Техноимпекс" как със 70 хиляди си ,,купи" милион и половина? Ей ,езуити бре!!!
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И едните са милиардери и другите които и да е на власт явно заплатите и пенсиите няма да се вдигнат единственото решение е емиграция
19
2
 
15
 
! Отговори
Избирател преди 5 години
Другари гласувайте за НАС милионерите, НИЕ обещаваме да мислим за ВАС бедните.Не ни питайте, КАКВО ни пречеше досега да мислим за ВАС бедните.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи трябва всичко да се изчисти, там са само такива...
17
1
 
25
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Ако ще има чистка Корнела и Кирчо първи трябва да си тръгнат. То кой ли ще остане. На върха им са крадец до крадеца
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП обеща чистка-това трябва единствено да значи национализиране имуществото на олигарсите и разпускане на БСП.Останалото е словоблудство.
15
3
 
11
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
До небългарина. Не, не е играл с всички, а само с БСП. И не се е срещал никога с б.б. и ц.ц. Информирай се по-добре преди да пишеш глуппости, чути оттук-оттам или подведен от поредните фалшиви червени новини.
14
0
 
12
 
! Отговори
Мисля, че преди 5 години
След чистката партията щяла да се казва БКС
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е най безскрупулната мафиотска структура.Де да беше Бечев само!Раздадоха земята само на бивши партийци и сега се правят на добрички.Нямало черна каса.Глупаците стават все по малко.Затова и гласовете ви вървят само надолу.А Бенчевците като позабогатеят още малко ще ви бият шута ,щото те нямат и капацитета да са богати.За тая работа трябва и акъл.
12
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОЙКО Е 10 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ НИНОВА!!!НО И НИНОВА НЕ Е ДОБРА АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯБСП И ГЕРБ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО!
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИЕ СМЕ ДРУГИ НИЕ СМЕ НОВИ НИЕ СМЕ СИ СЪЩИТЕ :D
10
15
 
9
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Бенчев не е член на бсп, за това играе с всички. Факт е че последните 10 г повече с герб щото са на власт, не Нинова се е срещала в Медвен с цц и бб, не тя е подписала договора с митницте на Митьо, не бсп позволиха издирван да мине две граници, ден преди да бъде обявен за издирване...
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛЪЖКИНЯТА ИЗМАМНИЦА НИНОВА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА
8
0
 
26
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Хи-хи, Бенчо не бил давал пари на БСП. Официално, да. Но ние знаем как стават тези работи, елементарно е. Поръчваш предизборни плакати, плащаш за 1000 по фактура, но ти правят още 9000, които Бенчо плаща без документ. Никой няма да тръгне да брои плакатите, нали? Или идва фолк певица, по договор й плащат 3000, а Бенчо дава още 7000 на ръка.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това означава, да си изгони 90% от състава ..
6
0
 
19
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Вече над 50% от ръководните другари на камората БСП са милионери!Чакам да се почват - Курсланинова - бивша министърка - уволнена за корупция...Гергов...и т.н. накрая - камората ще трябва да се саморазпусне!
5
0
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
ЗАКРИВАЙ крадливата партия
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе всички обещават всичко, само да не изпуснат кокала, ама като стане въпрос за действия се оказва, че направо си лъжат като на***ни.