Волен: Скопие ще уважава София или без подкрепа за ЕС!

Лидерът на "Атака" иска анекс към договора с Македония
Обновена: 22 авг 2018 14:42 | 22 авг 2018 14:37,
61

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска към договора с Македония да бъде направена поправка, която да задължава Скопие да се въздържа от спекулации с историята. В противен случай България ще има правото да преосмисли подкрепата си за страната за ЕС.

Сидеров обясни, че предлага поправката да бъде направена под формата на анекс, който да бъде подписан и от двете държави, съобщи БТА.

Лидерът на "Атака" направи изявлението си пред Министерския съвет, където коментира и други политически теми.

Още по темата

Той разкритикува БСП, че още вчера, когато свикаха извънредно заседание на НС заради скандала "Олимпик", не са били готови с предложения за промени в Кодекса за застраховането. Според Сидеров подобни изменения могат да предотвратят подобни бъдещи пирамиди.

Лидерът на "Атака" нападна отново и Валери Симеонов за проверките за шума по морето. Сидеров пак обясни, че функциите на вицепремиера не са да бъде "старшина или началник на местни структури на определени министерство, а да координира работата между ведомствата, без да се меси през главата на определени министри и да командва техни служители".

Той показа снимка на директора на РУ – Созопол Милен Гайдарджиев. "Такива хора са пришпорвани от вицепремиера Валери Симеонов да затварят заведения, да слагат патрулки и да заплашват. Лично този индивид е заплашвал заведения, че а са отворили, а ги е арестувал за 24 часа. Срещу това нещо се боря и в момента предприемам мерки", каза още лидерът на "Атака", цитиран от "Фокус".

Той обяви, че не цели "взривяване на коалицията", а да се нормализират отношенията в нея и тя да се заздрави. затова и има намерение да присъства на заседанията на Министерския съвет.

Сидеров даде да се разбере и че е възможно с Валери Симеонов да не са заедно на евроизборите догодина.

Той каза, че все още няма отговор от председателя на НФСБ дали ще участва в коалицията. Според Сидеров това говорило, че Симеонов вероятно имал други планове.

Сидеров заяви, че е "за" "Обединени патриоти" да се явят заедно на предстоящите избори. Попитан дали би станал евродепутат, лидерът на "Атака" каза, че ще помисли по въпроса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
До Д Каква втора българска държава каква република Македония - Това е част от България отнета след загубата във войната Догодина /2019/ договорът изтича и "кво прайм тогава"
27
9
 
2
 
! Отговори
д преди 5 години
Ние също трябва да уважаваме втората българска държава Р Македония..В ЕС официално Македония ще получи гаранции за езика си .Ние трябва да уважаваме това както са се уважавали трите държави на Балканите през 14 век.И тогава е имало много български държави .
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От устата на Сидеров звучи като "Скопие ще уважава Москва или без подкрепа за ЕС!"
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21Перфектно казано - лаконично и точно !
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ох,пак ли тоя перко ! Боже имай милост ,не се трае вече ! майка почина на 60г ,баща ми на 62 г, свекървата на 56г , вуйчо на 36г , А на тея нищо им няма ! кой от кой по-гадни и по -алчни ,а никаква болест не ги лови тях
23
2
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
В случая е важен конфликта Сидеров-Симеонов, тъй, като той ще доведе до падането на "Борисов 3". Колкото до Македония, такова условие, първом трябаше да бъде поставено на Сърбия, но Бойко каза, че ние нямаме никакви теритоприални претенции към тях и те могат да влязат в ЕС. Но, реално, ние, имаме. Първата ни претенция е към произхода на Сръбската държавност и култура. Сърбия, трябва да признае нейният български произход.
22
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Волен е прав:1. Защото не е седнал!2. Защото Безкопие ще уважава София! По няколко пъти на ден!
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров освен, че е блюдолизец на Кремъл стана и негов рупор !
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волюн е време да отиде в пенсия. Да си пази и гледа бабата и внуците. *** му се убедиха, че защитава разни олигарси, защото били български и родолюбиви, за разлика от чуждите олигарси, които били лошите.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 път да е прав за-"прав е" той, друг път!цялата му "правота" през всичките тия години, в които живееше на гърба на масите, се крепеше на схемата да говори публично това, което си говорят хората "на маса", т.е. да казва на глас "публичната тайна" и с това да създава усещането в масите за - "съпричастност", "чуваемост" и "мислене за хората"! Долно , продажно ко *** ле, събрало в себе си най-*** и подла част на човешката същност! Знаеш ли какво вече си мислят за теб пенсионерите?
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато БЮРМ ако въобще влезе в ЕС Сидеров и т.н ОП, и Борисов един господ знае дали ще са все още на майката земя,ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДЪЪЪЛГИ ГОДИНИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ па макар и със старческа деменция та да ги видим какви са юнаци.НАТО,НАТО ДРУГАРИ,ПЪРВО ГИ СПРЕТЕ ЗА НАТО!!Отново само ЛОКУМИ за заблуда,така де догодина през май и есента има избори а може и есенните да са 2в1-общински и парламентрарни и затова пак успиване на "иликтуратъ".
17
3
 
20
 
! Отговори
Гербер -урунгилите преди 5 години
Продажници Македония се подиграва с България пред целият СВЯТ .Срам за нашите управници и срам за нашите деди .Те погребаха България .
16
0
 
6
 
! Отговори
! преди 5 години
А защо триете п.ом.и.я.р - какво лошо има в уличното бедно, изоставено животинче?
15
1
 
8
 
! Отговори
! преди 5 години
Симеонов, не се дискредитирай с тоя ***, дето за пари е готов да забрави и къде е роден. Явявай се самостоятелно!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а кво стана с криско бе верно ли е на море
13
0
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НЕ МОЖЕ ДА ТРИЕТЕ МЕДИЦИНСКИЯТ ТЕРМИН С.В .И .НКТ.ЕР ---КАКТО И МОЗЪК !!!
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болен Пидеров за кого точно се има? Това да не е като да прави забележка на Валката СимЬонов за шума по морето
11
1
 
13
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
" ДАВАШ ЛИ .ДАВАШ *** АГА -ХУБАВА ЯНА НА ТУРСКА ВЯРА .- .МОРЕ ВОЙВОДО Г.Ъ.З.А СИ ДАВАМ САМО И САМО ВЛАСТ ДА ПРИТЕЖАВАМ И БЪЛГАРИЯ ДА ЕБ.АВ.АМ !!!" ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ - " ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА СВИНКТЕРОВ ЗА БСП-ДПС "!
10
1
 
2
 
! Отговори
1пр преди 5 години
и фисури лекуват
9
5
 
8
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Дааа, взел и мантлитета на пияните руснаци: "Тъй (нямам еръй на клавиатурата) меня уважаеш?" И какво очаква да чуе :" Уважаю, уважаю!" Действа под руски диктат, а те се чудят как да унищожат крехкото сближаване на 2-те правителства, благодарение и на оплютия от проруските медии Заев. Като се мъчиш да унизиш някой, какво уважение ще чакаш, ама Болния мозък войнствено настоява, трябва да понапълни джоба...