Сидеров защити Козарева: Доказан специалист е!

Тя не е партиен активист на никоя партия, посочи лидерът на "Атака"
23 авг 2018 14:52, Красимир Ангелов
49
Сидеров защити Козарева: Доказан специалист е!
Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров защити новия директор на Агенцията по вписванията Габриела Козарева.

Както е известно, от НФСБ възразиха остро срещу назначението й и обявиха, че кандидатурата на Козарева не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция. Освен това хората на Валери Симеонов смятат, че за това назначение е отговорна единствено партия АТАКА.

Още по темата

"Във връзка с интригите покрай назначаването на Габриела Козарева за директор на Агенцията по вписванията заявявам следното: Подкрепям нейната кандидатура. Козарева е доказан специалист, не е партиен активист на никоя партия", посочи Сидеров, цитиран от пресцентъра на своята партия. По думите му държавната администрация има остра нужда от такива кадри.

"По мое предложение, съгласувано с премиера Бойко Борисов, бе назначена, така както по предложение на Валери Симеонов беше назначен ген. Кирил Войнов за временно изпълняващ функциите на председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН)", заяви още Сидеров.

Той посочи, че премиерът Борисов се съобразява с коалиционните предложения и винаги търси баланс в тях.

"В случая "Козарева" няма никакви основания за обструкции, освен ако някой политик, държавник или член на правителството се страхува, че от Агенцията по вписванията могат да станат ясни данни за негово участие във фирми и конфликт на интереси. Но това е негов проблем и не е повод за коалиционни интриги", завършва писмото на Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Стамат,и тогава щеше да видиш,третия мандат на тиквата,и неговия помощник акушера-физкултурник,в ЦСЗ.
37
1
 
2
 
! Отговори
Мустафа преди 5 години
най-кадърните кадри са в ДПС!
36
0
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Е, друго си беше 2013-та, БСП да назначи професионалиста Пеевски за Шеф на ДАНС......
35
1
 
3
 
! Отговори
Хора.. преди 5 години
Тази ще получава по 625 лв на ден!!! Пенсиите на 2-3 пенсионери за месец!!!! Или заплатата за месец на полвината Българи!!! И ние си траем!! Калинки,вазелинки.....ни се присмиват
34
2
 
4
 
! Отговори
Уф преди 5 години
И тази ще получи 156 000 лв за година без да разбира нищо. Сто такива калинки са 15 600 000 на година..нищо не правейки. Боко спести тези пари бе. Или ако много са ти мили калинките им плащай ти или от събсидията. Не ви е срам!! Забатачихте държавата. Тази дама грам не разбира от това дето трябва да прави. Позор сте
33
2
 
4
 
! Отговори
Уф преди 5 години
Нека Сидеров или Боко обясни на народа дали Козарева или било Говедарова как ще помогнат на ТР?Тази дама като и предишната RAID система ли ще конфигурира или сториджи и дискове знае какво е?Кога от кумова срама ще направят 1 конкурс да сложат системен инженер?Нее искат защото на инж не може да разпише фактури за 1000 лв диск който струва 100,а калинките са готови.Утре тази може и на Козлодуй да е.ББ и Оп-Г са позор за държавата.Никъде не им трябват знаещи
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая е метресата на Чукалов.
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом пумияра Сидеров са застъпва значи работата не е читава, пак ще се краде и прикрива нещо, вашата мама и ***......
30
2
 
8
 
! Отговори
Умна преди 5 години
Ама какъв е този грим? То е скулптуриране,очи- опушени. Явно е от друга професия, там грима е този.
29
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
болене,също като тебе е "голям специалист".
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази жена тия които я познават,знаят,че е любовница на Чуколов ,също се говори,че и Пеевски ползва услугите и .Затова е назначена на тзи пост.А не някой млад образован току що излязал от училище/ВУЗ или някой пенсионер.
27
2
 
10
 
! Отговори
А преди 5 години
И аз да я прасках и аз щях да кажа,че е специалист Чуколов и Пеевски същото ще кажат.13000 трябва да и се дават всеки месец за да се праска с тях не е лесна работа явно
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поредната крадлива калинка на болен и компания
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има нещо азиатско във физиономията си, не казвам че е грозна, може и да е истинска българка от рода Дулу или долу все тая.
24
2
 
5
 
! Отговори
аноним преди 5 години
Чак пък красива?Трябва да съм пил 3 водки.Красива и работна ще кажа за майка си,вашата сестра защото се справят сами,борят се ,и нали приказката за красивите ръце е:който е работен на него ръцете са най красиви
23
3
 
15
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Изглежда като второкласна актриса от филм!
22
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Няма нищо лошо че е Козарев а. Някога имената се слагали на хора -в случая човек гледащ кози и обикновено хората с такива имена са били добри в професията си.За да имаш такова име се е смятало че стадото е било Добро, че е работен .Но ако си от истински род и истински хора не би станал партиен член.Това е за некадърни и мързеливи хора в България.Явно нещо се е объркало.2 рия вариант е за най бедните и мързеливи преди 9ти.Не може да се намери пълна информация.Затова на времето се е знаело всичко.
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеру и Винету одобряват новата мацка значи. Сидерчето сигурно иска да се снима с нея ама ще трябва да си извади обувките на платформи, че ще е смешничко да надстърча една глава жената.
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СУПЕР СИ Е МАЦКАТА ! Много ме кефи. Бих я назначил само, защото е супер мацка!Вас яко ва бият куртаците! По-добре да гледам нещо хубаво по - телевизията, отколкото да върши работа! Всичката ви е такава! Ама обръщате пслачинката, когато стана дума, за министърката на Австрия, дето се омъжи! Тя пък била с три висши и завършен курс по-танци!
19
2
 
25
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Като я гледаме тази Козарева .....да, доказана е....в една област ...