Нинова от Facebook: Удари часът за днешното Съединение!

Днес сме разделени от противоборства, смята червената шефка
6 сеп 2018 13:00,
149
Нинова от Facebook: Удари часът за днешното Съединение!
Снимка: БТА

И червената шефка Корнелия Нинова поздрави българите с днешния празник от Facebook.

"Честит празник, българи! Съединението на Княжество  България с Източна Румелия  е велико дело на големи  родолюбци. Даваме им своята почит  и признание. Гордеем се, че сме  техни наследници, но сме и  техни длъжници", пише лидерът на БСП.

По думите й днес е била поставена граница помежду ни и сме разделени от противоборства. Корнелия Нинова смята, че вина за това имат и политиците.

"Но е ударил часът за днешното Съединение. Знам, че всеки има своите мечти, тревоги, успехи или болки. Всеки избира и своите политически възгледи. Нормално е да сме различни. Но над нашите различия стоят общочовешки и общобългарски ценности. В тяхно име и със силата на националната енергия, можем да потърсим днешното обединение за утрешна България", пише още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
25
 
22
 
! Отговори
Фактолог преди 5 години
Радва ме страшно много това, че президента ни Радев може да уреди полети за Индия, директно от България! Винаги съм мечтал да летя до Индия от България, директно! Интересувам се още, дали могат да бъдат уредени от президента ни и други директни полети за страни от третия свят или подобни изостанали и слабо развити държави?
88
26
 
35
 
! Отговори
До Нинова преди 5 години
Точно така другарко Нинова-удари часът да си ходите с президента Радев!Той ще ви уреди билет до Индия-няма нужда от вас тук,г-жо Техноимпексова!
87
24
 
29
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Нинова я е ударила критическата и пак говори тъпотии! Не ме занимайте с тази изкуфела лелка! Отивам да ям асфалт и да се кефя на новите пътища!
86
25
 
25
 
! Отговори
Янко преди 5 години
Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!
85
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ташко Ерменко***дето ги изброи, всичките са от бсп! "Прасенце касичка, куче касичка, коте касичка"! това са все касички на бсп, гърмят, пък идват избори..! затова и нинова е в тотална истерия!още от сега заяви, че в парламента вероятно ще останат само двадесетина депутати! нема пари за повече!
84
20
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Засега си подават оставките некадърните министри на ГЕРБ
83
17
 
24
 
! Отговори
хубави думи преди 5 години
На мен ми хареса речта й. Това дето е написал уж Бойко, по-скоро накарал друг да му го напише не звучеше така добре.
82
25
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Нинова, отвратително едноклетъчно си, подай си оставката и заедно с Радев марионетката да се махате, ще се направим, че никога не сте съществували!
81
23
 
24
 
! Отговори
по въпроса преди 5 години
Шесте апратамента на цветан Цватанов откъде са, ако не от черната каса на ГЕРБ?
80
5
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Кой подари Македония на Сърбия? Фердинанд я подари с безумните си заповеди по време на Балканската война.
79
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На другарката от ци га нския етнос откраднала доста от нас ще кажа само:ние в източна румелия румелия не правим сделки със сръбската част на запад от пазарджик марш от пловдив .не ви искаме нито корумпираните тикви от софия нито сръбската чалга с напудрени про с т итутки и гей ове.рано или късно ще се отървем от вас.да живее пловдив столица на южна б...я
78
24
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП /БКП/ са майстори на изтърканите пропагандни лозунги.
77
27
 
22
 
! Отговори
хейтър преди 5 години
Ами те и другите партии са наследници на ***, най-вече от държавна сигурност, даже ГЕРБ са почти точно копие на БКП, начело с бащицата.
76
29
 
14
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Ако питате мен, трябва да я затрупаме с камъни.Но на този ден, когато може би наистина лицемерно, се е сетила за България - трябва да я поощрим. Спомнете си Исус пред своите ученици:Те му докладвали че някакъв лекувал хора като се позовавал на него.Тогава Исус казал: Не го гонете! Защото истина ви казвам, не може човек който е лекувал хора в моето име, после да се обърне срещу мене.Така че, на този велик ден нека простим на госпожата и да я поощрим да мисли за България и за единението на бъл
75
25
 
34
 
! Отговори
Олекна, Корнелке! преди 5 години
Олекна, както всеки друг, който се стреми да бъде на всяка манджа мерудия!
74
21
 
23
 
! Отговори
факт преди 5 години
Разделяй и владей - политика на Русия към българите.Най-големия успех на Русия над България е че рездаде исконно български територии на съседите и при това положение, всички те заедно имат какво да губят. Това ги прави задружни по въпросите срещу България.Това се вижда ясно от коментарите дирижирани от Москва, но дописвани и от Сърби, Гърци и Турци. Тез дето се турчеят в България отделно.
73
19
 
34
 
! Отговори
баста преди 5 години
Червената Корнелка може да се съединява само с ДПС и Евророма.Естествените партньори на БСП създадени от тях самите.Да си имат дружки в ограбването на народа български.
72
19
 
30
 
! Отговори
не и е лесно преди 5 години
Тя не е искрена защото е под влияние на Решетников и е затънала до шия в далавери.Ако не и се позволи да осъществи мръсните си задачи, те руснаците сами ще и видят сметката.Четете Фауст на Гьоте. Тя се гърчи в страши мъки. Затова е толкова истерична.
71
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че се освободихме от руско подтисничество сега лека полека ще се съвземеме
70
4
 
31
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
Единство с комунисти-Никога!