Вежди Рашидов: Непоносимостта между хората се увеличава

Депутатът от ГЕРБ за разединението на нацията в деня на Съединението
Обновена: 6 сеп 2018 22:24 | 6 сеп 2018 21:47,
64

На 6 септември България празнува обединението на Княжество България и Източна Румелия. То се случва през есента на 1885 г. и е координирано от Българския таен централен революционен комитет (БТЦРК).

На този ден народът отхвърля една несправедливост, наложена от Великите сили през юни 1878 г. Берлинският конгрес от 1878 г. разделя България на Княжество България и Източна Румелия. Останалото под османска власт българско население се стреми към обединяване с освободените българи.

"Съдинението прави силата" пише на българския парламент. Новият политически сезон обаче започна с поредна порция раздори.

"Майстори сме на това да обливаме обществото с негативи и отрицание. Когато обаче няма граници, не е добре за никого", коментира в студиото на "Денят ON AIR" председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов.

По думите му за разединението на нацията към днешна дата са виновни както политиците, така и медиите.

"Всички ние спомагаме за това обществото да бъде нервно, непоносимостта между хората да се увеличава с всеки изминал ден все повече и повече. И като че ли това стана стил на живот, което е отвратително", допълни още гостът.

Във връзка с борбата с войната по пътищата Вежди Рашидов отсече, че дори да бъдат направени и 1000 нови държавни органи, ако никой не се подчинява на законите, то те никога няма да проработят.

"Как не се научихме да изграждаме еталоните на нашето общество? От сутрин до вечер лидерът на БСП Корнелия Нинова говори за оставки. Всички страдаме заради ужасната трагедия, която се случи край Своге. Опозицията обаче прекали. Хората, които загинаха в катастрофата още не бяха погребани, когато се започна едно страшно говорене. Медиите от своя страна пък спомогнаха да се раздуе огромен скандал", каза депутатът от ГЕРБ пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
24
 
! Отговори
айшето преди 5 години
абре, чоджум, върни парите за изложбата ти в лондон, защото е кражба, вие отгерб сте нагли, и то свръх нагли,акъл не ни давай, имаме достатъчно, стига стекрали, цели 28 години.
26
0
 
7
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
До 23 Точно такава е процедурата за получаване на истинско кисело мляко. Не жалете силите си, спазвате бабината технология и се радвайте на труда си! От 6 л. прясно мляко се получават точно 9 бурканчета от 680 гр. След подквасване и престой в хладилника 24 часа се получава елексир !
25
21
 
4
 
! Отговори
Кашкавала преди 5 години
Веждито е голям българин и скулптор
24
5
 
7
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Какви Княжества, какви Румелии?! - 6 Септември е ден на българския милиционер, на бойците от тихия фронт, на самото ДС! Този турчин е крайно необразован - не случайно е министър на Културата. Че това е негов празник? Познавам хора при които е учил в художествената гимназия, - глупаво и необуздано дете, и като направи някоя пакост приема симпатичен вид, както Марадона ако си спомняте - захилено до уши джудже и рефера го съжалява.
23
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Непоносимостта на ГЕРБ се увеличава. Тази комунистическа партия успя да разсипе докрай българският народ! Не щастници, бо клуци, кра дци, из мекяри, мо шеници. Абсолютно същите са и няколко други партии включително и БСП
22
6
 
14
 
! Отговори
Поредният БСП бандит преди 5 години
Поредният БСП/БКП милионер!Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схема за данъчни измами от 2009 до 2018 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печлят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - комунисти!
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бай ПЕТКОНе си уточнил реда,първо се преваря млякото,а след това се изчаква температурата му да спадне до около 40 градуса,след което се подквасва с лъжици натурално кисело мляко,завива се с каквото имате под ръка - одеала,хавлии,завивки и се оставя така няколко часа докато млякото стане кисело.Процедурата е много проста и не отнема никакво време за направа.
20
0
 
25
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
Купувайте прясно мляко от "бабите", преварявайте го, докато кутрето ви понася температуратата около 40-42 градуса, квасете го и яжте истинско кисело мляко, без консерванти за да живейте дълго !
19
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами докарахте народа до просешка тояга и сега защо това защо онова. Ами спрете да крадете, направете така че да се спазват законите от всички и еднакви за всички, подсигурете на народа една качествена и надежна здравно-осигурителна система и страната ни ще се оправи! Няма как хората с мизерни заплати да плащат ЕС цени. Е как тогава ще са щастливи и добри едни към други? Дразни ме факта че много добре знаете отговора но нали трябва да си чешате езиците за Бог да прости! БКП-то още ви ***!
18
2
 
26
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
К.во се чудиш, бе наборе ? Тоя "***" Народ, според твоя работодател, всеки ден влиза в магазините и ежеминутно разбира, че вашата шайка ги краде или дава възможност на големите вериги магазини да скубят не със 85% , а даже с 850% Ако нашия Народ се зарече да не купува за няколко дни нещо дето е поскъпнало и с малко и стоката на търговците да залежи, тогава ще видите как ще се нормализират цените. Ама нали някои трябва да демонстрират "богатствата" си и парадират превъзходството си !
17
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рашидов,такива като тебе разделят хората и насаждат непоносимост.Съжалявам,че преди години не бях на мястото на полицая,на когото разби носа,заради основателна забележка.Лошата болест щеше да те хване още на момента и никоя клиника,дори и на Марс,нямаше да ти помогне!
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз уважавам ББ, защото той ще види сметката на всички и всичко, а това ме прави безкрайно щастлив.
15
3
 
23
 
! Отговори
PRAZNIK преди 5 години
Да не забравяме че Вежди Рашид е Турчин , агент на Турското ДС . И не трябва да забравяме че той е единствения човек в България , който си е взел обратно Парите от КТБ и Олимпик . Лош Човек е .Ходжа Маджиар .
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОсманГледам свикна с това име а ? Отива ти.
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чиек: Непоносимостта към гроб се увеличава
12
3
 
32
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Главния мултак посягащ на полицай говори за непоносимост. Тя *** не става ама и от вас гербаджиите нищо не става вежди.
11
3
 
26
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
От главен Мултак в главен ГЕРБераст....
10
3
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
щял да става академик всичко ни идва в повече
9
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вежди изядохте ли сужука от 4умавите прасета ве4е, вкусен ли беше?
8
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вежди,взе ли си по втория начин парите от КТБ -взе ги?!Хайде не ми се прави на морален,че ни идваш малко прекален.