Радев за предсрочни избори: Няма да доведат до ново мнозинство!

Той призова партиите да се обърнат към проблемите на българите
Обновена: 10 сеп 2018 14:33 | 10 сеп 2018 13:30,
163

Според държавния глава Румен Радев в момента предсрочни избори не биха довели до нов изборен резултат и до излъчване на ново мнозинство.

Още по темата

"Самите социолози не предвижват нова констатация и нови промени в създаването на устойчива алтернатива. Всички я очакваме", када президентът в Шумен, цитиран от "Фокус".

"Моят призив е към политическите партии - всички да се обърнат към проблемите на българите. Призовах и правителството - към своите отговорности. Към момента то тиражира серийни скандали и интриги, за да очерни своите опоненти и да прикрие най-важните проблеми на обществото – корупцията и беззаконието", продължи той.

За днешния коалиционния съвет Румен Радев посочи, че решенията са изцяло в прерогативите на управляващите.

"Лично на премиера, негово е решението и негова е отговорността. За мен е важен крайният резултат, стига той да не се бави много и да занимават само с проблемите на властта", заяви президентът.

Румен Радев лаконично коментира и думите на президента Росен Плевнелиев /2012-2017/, който остро го разкритикува по-рано днес и го нарече популист.

"Всички трябва да пазим авторитета на бившия президент. Дори когато самият той не знае как да си го опази", каза Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
15
 
20
 
! Отговори
Дам! преди 5 години
Радев е много прав в случая! Избори сега биха били спасителен пояс за ГЕРБ! Колкото повече ГЕРБ се задържат сега на власт, толкова повече сами се закопават и унищожават. ГЕРБ вече изобщо нямат потенциал и възможности да изкарат пълен мандат! Видяхте само за август какви скандали и трусове имаше, а тепърва им предстоят още по- големи трусове! Радев просто чака ГЕРБ сами да си наденат въжето на шията! А това ще стане още тази зима!
26
22
 
13
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
До Анонимен 19Вие не гласувахте за Президент,а гласувахте за авиаторжията Радев.С едно видео ,как направи няколко кръгчета в небето,и нали сте лапнишарани,веднага си помислихте,че това ви е ангела -спасител.....Спомням си , как г-жа ЛЪЖА се биеше в гърдите,че тя го е открила.
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олигархията стояща зад Герб и БСП трябва да си ходи и то към затвора !! Така , че Радев не лъжи - мнозинството сме да ви изметем!!
24
12
 
13
 
! Отговори
До 21 преди 5 години
Ти добре ли си. Радев няма правомощия да назначи служебно правителство докато сегашното не подаде оставка. Като гледам такива изгледи няма, не се пуска кокала лесно
23
9
 
14
 
! Отговори
Че Гевара преди 5 години
Народът нищо не печели от принудителна смяна на властта и настняване там на червенодепесарската мафия и дадане обществени поръчки на приближени фирми .За него парче от баницата не се предвижда ,само някоя пица на площада докато вика долууууууууу.От евентуално предсрочни избори ще спачелят и медиите прилапващи Милиони за реклами.Общо взето патова ситуация .Радев го вижда тово ва ,за което му стискам ръката .
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До :-)Обикалял е да обещава светло бъдеще. След години.
21
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова не иска да ходи на избори, Радев не иска да прави служебен кабинет. Това е истината. Не поемат отговорност за нищо.В БГ опозиция няма. Има само 1 партия. Другите са нейни сателити.Живковото време не си е отишло. Всичко е по старому.
20
14
 
9
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Какво е правил тоя в Шумен?
19
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките са заедно- и БСП, и ОП, и ГРБ, и ДПС... Никаква промяна не искат. Така им е добре.Радев, хората гласуваха за теб, защото очакваха нещо различно, нещо повече от предишните президенти, но ти ги предаде. Предпочете да крепиш статуквото.
18
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плювналиев и авторитет!? Това са несъвместими понятия.
17
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе, добре е начесал Спящия по германски паркинги :-)
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какво са полезни?
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Резидентът го е разбрал, но шефката му не го е разбрала. Колкото и да бъркат картите с нови избори, накрая резултатът ще е един и същ с несъществени дребни разлики.
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво означава,че нови избори няма да доведат до нов изборен резултат?!!Означава отново победа за ГЕРБ.Това иска да каже Президента.:)
13
8
 
9
 
! Отговори
Вальо преди 5 години
До АманОтровата сте Вий,от 74 години насам,Аман от селяци ,свикнали на хранилка !
12
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя плешко нали си е добре.. така.. ,обикаля си на ляво надясно за сметка на народа, че и ръси глупости, кой да се обърне към народе бе.. крадльовци... ,жалка ***, трябва да ви пометем всичките до девето коляно и да ви хвърлим в зандана..
11
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажете една причина защо да не махнем Бойко? Качествени пътища ли ни построи? В Шенген ли ни уреди? Заплатите ли ни увеличи и ги изравни с европейските? Не. Този мафиот нищо не е направил за нас. Няма никакъв смисъл да го оставим да ни управлява.
10
8
 
20
 
! Отговори
Аман преди 5 години
Първо, заливате форумите с отровата си, че Корнелия и Радев нямат търпение да захапят властта. Сега, че та коментари, че Радев бил видял, че тяхната с Корнелия нямало да стане и правели еди какво си. Хора, вие сте политически и социални шизофреници. За хора като вас оправия НЯМА, ако ще да ви я поднесат на поднос. Спасявайте се както си знаете, марди манипулирани ..
9
12
 
14
 
! Отговори
бай-Митьо преди 5 години
Ами това - избрахме си "цар" ..със зелени чорапи,понякога и бос ходи на публични места.
8
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторитет сред българите имат хора, които носят световна слава на БГ, а не да си известен в някое забутано село, както Радев.