Емил Радев: Орбан сбърка, че не направи компромис!

ГЕРБ е против резолюцията за Унгария, прецедент за ЕС
15 сеп 2018 09:33,
85

Виктор Орбан сбърка, че не направи компромис. Това каза в интервю за предаването "Брюксел 1" Емил Радев, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.

Още по темата

Той подчерта, че "ГЕРБ е против резолюцията за Унгария", да не говорим, че "това е прецедент за ЕС".

В сряда Европейският парламент даде началото на наказателна процедура срещу Унгария за неспазване на върховенството на закона за първи път в историята си.

Причините са редица нарушения на основните права, свързани със свободата на изразяване, на научни изследвания, дискриминация срещу малцинствата, намеса в независимата съдебна власт, ограничаване работата на Европейския централен университет и на неправителствени организации.

Емил Радев коментира и темата за мерките на ЕК срещу прането на пари и финансирането на тероризма.

Цялото интервю с него може да гледате в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR от 17:30 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
36
 
! Отговори
а бе,Радев преди 5 години
Стара истина е,че всеки компромис води след себе си друг,още по-голям!За Орбан въпроса е принципен,и там място за компромиси няма!Въпроса е,къде ви събират такива калинки!?
12
3
 
29
 
! Отговори
Историк преди 5 години
Сигурен сам, че Алмош, Арпад, Св. Ищван, Сигизмунд, Янош Хуняди, Матияш Корвин, Лайош Кошут, Дюла Андраши и адм. Хорти са горди с политиката на Орбан! Земята на Св. Ищвна ще пребъде, за разлика от намиращата се предсмъртна агония България!
11
20
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Преди да псувате човека, що не го изслушате какво точно говори бе, чугунени тиkви? Ами че той защитава точно вашата гледна точка, ама нали за чукчата писател знаете какво е казано...
10
11
 
2
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Призовавам ДАНС да се самосезира тук ме заплашват . Комунистите искат да ме убият. ДАНС, ГДБОП, Прокуратурата да се самосезират.
9
3
 
36
 
! Отговори
Историк преди 5 години
Бъдещето на Европа е в силни и авторитарни лидери като Орбан и Путин, трябва да ви е ясно тъ-пи български тик-ви! Парламентите са сбирщина от безотговорни крадци, и трябва да имат съвсем второстепенно символично значение. Само такова управление може да вдигне тоя умиращ континент на крака! Нашият ген. Радве, за сега не показва такива качества, въпреки че е най-читавият президент който сме имали след Т. Живков насам.
8
0
 
14
 
! Отговори
до професорчето преди 5 години
да наложат но не им стиска, щото ще тръгне доминото на рекзитите и туто финито ЕС и Путин ще щрака с пръсти....май тоз път се изказа неподготвен
7
28
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Само ГЕРБ! Да живее Генерал Борисов!
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да съровците от мерб(мутри за европейско развитие на България) не могат да стъпят на малкия пръст на Орбан.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно гербаджия да дава оценки е несериозно.
4
2
 
39
 
! Отговори
Човек от народа преди 5 години
Орбан не е сбъркал, даже е прекалено мек с евроогъзените сви-не, а вие сте сбъкани, изчадия български от хуйосмукачи и гъзолизачи. До 1989 лизахте съветската "***" и съветския "хер", сега лижете Брюкселския "аесс" и смучете американския "дик"! Жалки и долни български "политици" хора без лична и национална чест и без достойнство, независимо дали сте герберасти, бесеперасти, седесерасти, вси сте родни ***-де-ра-сти!
3
30
 
5
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Да се наложат санкции и ще клекне диктатора. Дори е по добре Унгария да бъде изключена от ЕС. Да ходят при Путин и Ким Чен Ун.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ги пита ГЕРБ? Те са по-безгласни даже и от Орбан.
1
3
 
49
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Радев, не Орбан е сбъркал. Орбан се бори да спаси не само Унгария, а цяла Европа от нашествието на така наречените бежанци.Орбан е смел и отговорен мъж !А, вие сте жалки същества.С една дума Орбан е герой, а вие сте слуги !