Кой ще е новият транспортен министър? В понеделник!

Цветан Цветанов поясни, че е човек с опит и потенциал
15 сеп 2018 14:05,
16
Кой ще е новият транспортен министър? В понеделник!
Снимка: БТА

Името на новия транспортен министър ще се разбере в понеделник, тогава имаме коалиционен съвет. Това обяви в Пловдив председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му, кандидатурата е на човек с административен опит и потенциал, но не пожела да разкрие кой ще е той. Според Цветанов, тримата нови министри вероятно ще бъдат гласувани в сряда. Той не смята, че липсата на президентски указ е била продиктувана от някакво задкулисие, а по-скоро от факта, че държавният глава е бил в чужбина.

Цветанов се срещна с градската и областната структура на ГЕРБ в Пловдив. Той обяви, че досегашният областен координатор зам.-кмета Розалин Петков е поискал да се оттегли поради прекомерна ангажираност в община Пловдив. На негово място в партията застава кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.

Още по темата

Досегашният кандидат Александър Манолев сам реши да се оттегли от номинацията, като посочи "координирана атака от определена група, която със скалъпени твърдения се опитва да саботира работата му като министър.

Вероятната причина за оттеглянето му са медийни писания, че е бил подсъдим за катастрофа с причинена телесна повреда през 2012 г.

Други публикации пък твърдят, че той има странни бизнес съдружия, за които премиерът или не е знаел, или е подминал, издигайки номинацията му за транспортен министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
уф..аман преди 5 години
хора представяте ли си , че този докато обикаля насам натам и ръси акъли - се среща с кметове, с народ доста по образовани от него / то всички под 4 клас са по образовани. И тези хора лекари , инженери ,,, защото има и в гръб все пак умни хора, та всички тези са принудени да го слушат да се съгласяват с него.Е така се получава обезличаването- типично по нашенски - колко по нависоко толкова по т @ п.И този малко умник си вярва и задава дневният ред,Срам срам
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бронетранспортьорът Газейкин!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не иска да е наследник на Московски, защото може да го повози на шейната.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъци, бе те всичките ви минисери с опит и потенциал и успешни пък никой никаква работа не може да свърши.
11
0
 
10
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До 16.09.2018 A дано... ново правителство!!!
10
0
 
11
 
! Отговори
16.09.2018 преди 5 години
В понеделник ще трябва ново Правителство,ама...........
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма никакво значение вече! Нищо не спасява *** на Борисов вече!
8
1
 
12
 
! Отговори
някой преди 5 години
толкова е кух и нагъл -цецо...Леле ако имаше той и вожда някакво образование , ако знаеха езици..ако Радев/ президента/бе по про ст от тях нямаше да може да се търпят.А сега с това килийно милиционерско образование- е компентен по всички въпроси.Помните как преди години клеймеше гинеколозите в Горна,пращаме на мозъчен тръст този лиго фреон?? Явно с нещо много яко държи тиквата, за да е още в играта. Тоз реди листите-тоз фалшифицира изорите. И з род.
7
0
 
8
 
! Отговори
Поне с четири преди 5 години
апартамента опит трябва да е - иначе не става за министър!
6
0
 
14
 
! Отговори
друг преди 5 години
цвъки казваше същото онзи ден и след номинацията на Манолев. Ама греда. Този пъшеш с интелект на тиква би казал това, ако Бойко каже че номинира Джаба Самарянина даже. Как може да е толкова кух, с по мощно училище а токова нагълКато го гледам се чудя на каква основа почива самочувствиетом у?? С този вид няма да го пуснат да влезе в библиотекае не четой се е запътил натам.Как може никога за никакви грешки да си признае.Я пак да питам гер берастите да напишат за някой техен успех
5
0
 
11
 
! Отговори
ДАВАЙ преди 5 години
Новия Кандидат за Министър - вчера беше в Радомир заедно с ГДБОБ , арестува Журналисти - да си прикрие Кражбите и Убийствата .
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой щял да бъде новият...Поредния гербав Калинчо..кой да е!?
3
0
 
14
 
! Отговори
nekoj преди 5 години
Оооо - то всички Герберски министри са с Опит (в краденето) и Потенциал (в още по голямото крадене)! Е, освен ако не са чисто *** като онази здравна министърка намерена на магистралата...
2
0
 
12
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
и нека моля следващия послушко с липса на желание за реформи да заеме столчето
1
0
 
14
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Цветанов не трябваше ли да е в СЪДА ?