Протестът: Вчера стотици, днес десетки, а утре?

Обявяват се против монопола в политиката и бизнеса
17 сеп 2018 14:45,
199

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Десетки граждани са се събрали на протест срещу правителството пред Народното събрание.

Още по темата

За втори ден те скандират и настояват за оставка на правителството и за свикване на Велико народно събрание, което да промени конституцията, за да може България да се управлява по швейцарски модел, се референдуми.

Протестиращите се обявяват и против монопола в политиката и бизнеса.

По техни думи, държавата граби по 7 млрд. лева годишно от народа.

Очаква се групата да тръгне на шествие към сградата на Министерския съвет, където да продължат с протестните си действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
2
 
5
 
! Отговори
Амоминем преди 5 години
Само Бойко Борисов и ГЕРБ!
163
0
 
4
 
! Отговори
Мислещ преди 5 години
Явно не се плаща добре на ,,протестиращите,,които така и не знаят защо са там.
162
3
 
1
 
! Отговори
Прост е чичо ти преди 5 години
И то толкова ***, че чак дрънка. Щом има за кумир " интелигентния велик водач" от герб.вярно- трябва по- скоро да си ви взема и води във вечните ловни полета.
161
2
 
2
 
! Отговори
Ей преди 5 години
Много *** тоя народ бе с шепа хора ще прави промени!
160
4
 
5
 
! Отговори
Авицена преди 5 години
Ами Сега?Хляба скъп.Парното скъпо.Газта скъпа.Бензина скъп.Всичко най необходимо за да живее един български гражданин става невъзможно.А горките пенсионери с 5,7 процента повишение.А сега накъде?И ако продуктите в магазина не отговарят на европейските ще има вафли за българи.Срам!Май е дошло време за революция.Помислете си заспали българи.Не се смейте като оръфани мишки.Няма кой да ви подобри живота ,ако сами не се вземете в ръце.
159
24
 
16
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Протестът е безмислен - по-добри управляващи от г-н Борисов и ГЕРБ няма. Няма и да има. Ама народа *** (като гьон) и все някой му е крив за нещо...
158
16
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Нинова само на пълничкия "от Англия" ли е платила? Другите са редовните опърпани *** :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) чак са смешни!!!
157
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дръжте се.здраво за Тиквата че ако не е той да ви крепи на измислени службички,за нищо не ставате!Няма по рАбска *** от герберската гнОсна иСмет!Цял живот да ви управлява!Евтини ку.....!
156
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунист НИКОГА не е печелил избори. Толкова идьотска и античовешка е идеологията им, че чак отблъсква. Комунистите са идвали на власт само с помощта на чужда военна сила, ерго, комунист, левичар, марксист, това са априори предателски идеологии.
155
9
 
30
 
! Отговори
Ко стаа преди 5 години
Абе на Бузлуджа тея дето искаха промяната - бяха 2-3 хиляди. А сега и 200 души не могат да съберат , пак със същите искания за смяна на системата. Няма ли вече кебапчета и бира , къде са Ветко, Бенчо, Миню да раздават.
154
7
 
32
 
! Отговори
Вчера, днес , утре преди 5 години
Утре ша бъди само оня дебелия с мегафона.
153
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе Будилниците,Биволите,Воловете, много сте малко! "Пусто дърво неокастрено...!"
152
8
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ега ти "коментарите"!....ега ти "коментаторите"!..ако наистина сте "представителна извадка" на нацията,то....пиши я "бегала" тая нация!
151
10
 
20
 
! Отговори
Абе, еййй... преди 5 години
Нема ли кой да им тегли по единлабут на тия юпита с нежни дупета.?!
150
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се че тези протести са платени но исканията са напълно разумни.друг е въпросът дали са осъществими в държава и народ като нашият.примерът как да се започне не е никак лош но не с тези палячовци
149
10
 
2
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Баце може да бъде свален само с туид от Америка. Молете се Тръм да спечели междините избори през ноември. Иначе американските троцклисти ще ни заличат.
148
7
 
22
 
! Отговори
Септември 1999 Москв преди 5 години
Преди точно 9 години в Русия бяха взривени блокове и загинаха близо 300 мирни жители , в началото обвиненията бяха към чеченците , но стана ясно че всичко е дело на ФСБ и тогавашният премиер да стане президент и да нахлуе в Чечня , но за съжаление това е забравено и е само нейде из историята ... Дано не им хрумне на Нинова и компания да идват на власт по подобен начин ....
147
10
 
6
 
! Отговори
к преди 5 години
До Румънеци кво ся, провали се активното мероприятие заръчано от Сорос и Американските еврей !?лошоСорос ще ви резне паричките
146
7
 
15
 
! Отговори
Румънец преди 5 години
Нищо не става от вас
145
25
 
7
 
! Отговори
k преди 5 години
Народът ще подкрепи всеки който обещае да извади Родината от НАТО и ЕС !крайно време е да се избавим от еврейския глобализъм, толерастията и западното робство !обаче, никой от "протестиращите" не повдигат такива искания -очевидно този който е заръчал "протеста" иска да продължи да краде еврофондове и да трупа външен дълг