Румен Радев бил президент на БСП, а не обединител на нацията

ГЕРБ си хареса за нов конституционен съдия Красимир Влахов
Обновена: 23 сеп 2018 18:52 | 23 сеп 2018 18:35, Камелия Цветанова
241
Румен Радев бил президент на БСП, а не обединител на нацията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече има проведени разговори в управляващата коалиция по бъдещата номинация за конституционен съдия и това ще бъде Красимир Влахов - доскоро заместник-председател на Върховния касационен съд. Това съобщи лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНР.

Още по темата
По думите му, номинацията ще бъде факт във вторник или в сряда след изслушвания в парламентарните групи на ГЕРБ и на "Обединените патриоти".

"Ще номинираме и ще предложим една действително достойна професионална кандидатура от средите на съдебната система", подчерта Цветанов.

Според него така ще отпаднат всякакви спекулации и внушения, тиражирани от месеци в публичното пространство.

"Днес имаме коалиционно споразумение, управленска програма и се движим по стъпки, които могат да гарантират четиригодишния управленски мандат. Ако не изпаднем в тази политическа криза, към която се стремят опозицията и президентът на БСП Румен Радев, нещата биха изглеждали съвсем различно след две години“, коментира Цветан Цветанов.

Според него "президентът на БСП Румен Радев" е доказал, че не може да бъде обединител на нацията, а може "само да противодейства и да противопоставя институциите една срещу друга".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
5
 
17
 
! Отговори
Искрено преди 5 години
Цвъки и този до него. Опротивяхте на народа. Четете коментарите и ще разберете, че говоря истината.
110
6
 
20
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Мишки църкат около ПРЕЗИДЕНТА.
109
16
 
14
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Президента Радев може единствено да пуска вето на закони и да бави с жалкия си подпис. Целта е да се пречи на управлението. И не може да се дразним на психичноболни хора, то е жалко и тъжно.
108
9
 
22
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Президента Румен Радев е доказан ас летец професионалист, до като Цвъки Цвък е физкултурник с няколко мозъчни гънки, а Плевнелиев е съмнителен офшорен Бизмезмен, който проспа фалита на КТБ, заедно с президентската квота от подуправители!!!Агент Ърви Клозбъри!ЦРУ!!!
107
16
 
7
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Какви офшорки и къщи в чужбина с фалшивите ви новини си забършете задниците дайте някакви доказателства да се хванем за нещо то бива ама на нищо не прилича. Само като развалени плочи въртите едни и същи обвинения, които са по-смешни и от слухове. Радвайте се на протести, организирани от Василев от Белград, финансирани от вашите пари от фалиралата КТБ. Мазохисти.
106
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаете ли какво е ***: Непотребно куче, това е РАДЕВ.
105
9
 
25
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Президента Румен Радев, закова цялата политическа класа, защото наложи вето и върна закона, който облагодетелстваше подставеното лице Кирил Домусчиев и офшорната компания, която е собственост на БМФ!!!Агент Върнан Морисън!ЦРУ!!!
104
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютен *** , народа сгафи жестоко с тоя избор, тозе е руско *** от най долните.
103
11
 
22
 
! Отговори
Idealist преди 5 години
Днес Цветанов говори около 30 мин по Неделя 150 От тирадата му се разбра. 1. Основен проводник на американската геополитика в България ( та Райчев да не се чуди ккво прави всяка година в Америка ) 2. Против е свалянето на санкциите към Русия. 3. Против е защитат на Унгария от джендърията на Брюксел. 4. Похвали ли се, че защитил покупката на Ф-16 ( беше радостен, ще вземе комисионната ) 5. Почти е сигурен, че неговия кндидат за КС, ще бъде нзначен. 6.Много се страхува от Президента
102
6
 
18
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Цуцу върти една плоча от година. Липсата на друга мисъл го кара да изглежда в недобра светлина.
101
8
 
4
 
! Отговори
Червен тролец преди 5 години
Дайте ми си ми милиардите трилионите ни откраднаха всичките трилиони милиарди къде са върнете ни ги аааааа
100
2
 
12
 
! Отговори
И тоз ли преди 5 години
Уф, да ти се догади от мазници и ***, не го ли е срам, че си отваря устата? Една птичка пролет не прави, са казали хората, трябва ние сами да го разберем и тогава може да се обединим. В тази така сложна обстановка, с това разделение на гербери,комунисти и ред други бивши комунистически величия , ще е трудно! Още не сме дорасли за единна нация!
99
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То вече изглеждате жалки с тия откраднати трилиони милиарди, дето дори не сте и сигурни. Но като овцете се втурвате накъдето ви кажат. Айде дайте го черно на бяло това с откраднатите пари, че да може и нормалните хора да се поядосваме!
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност няма нищо сигурно. Айде нема нужда от фалшивите новини.
97
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука троловете записали 3 клишета и си повтарят, крадец, смяна на системата и такива тъпотии, то вече и на самите тях им писна и не си вярват ама нали са калъчи и драскат, това им е целта в живота.
96
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност президента Радев няма нито един купен глас. Това обаче не важи не ГЕРБ. Така , че президента Радев е избран от народа, и бърка сънищата и сметките на ГЕРБ.
95
21
 
13
 
! Отговори
Ефо преди 5 години
И кой дразни президента? Така ли си върши работата, като се заяжда за щяло и нещяло, значи бил успешен. Това мислене е доста криво. Това е политика, а не за някакви неуспешни военни, дето са подчинени на партия. Президента би следвало да е надпартиен, но не и при Радев.
94
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо-крадецо щ спечели и следващите избори на Радев с тези изказвания :D с малкото си мозък едва ли може да го проумее, малкото злобно човече
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
-Бабо калинке,ката джас?-Тичам Цурчо за мару.
92
19
 
11
 
! Отговори
Стъкмистика преди 5 години
Тука гледам куцо и сакато пуска някакви проценти за доверие, за всякакви простотии. Всеки знае да мине през пенсионерските клубове да попитат 500 пенсионери и да кажат : Доверие в Радев 70%! Трябва да си много наивен за да се вярва на тия статистики. Наивен като червените *** дето спамят тука.