Румен Радев бил президент на БСП, а не обединител на нацията

ГЕРБ си хареса за нов конституционен съдия Красимир Влахов
Обновена: 23 сеп 2018 18:52 | 23 сеп 2018 18:35, Камелия Цветанова
241
Румен Радев бил президент на БСП, а не обединител на нацията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече има проведени разговори в управляващата коалиция по бъдещата номинация за конституционен съдия и това ще бъде Красимир Влахов - доскоро заместник-председател на Върховния касационен съд. Това съобщи лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНР.

Още по темата
По думите му, номинацията ще бъде факт във вторник или в сряда след изслушвания в парламентарните групи на ГЕРБ и на "Обединените патриоти".

"Ще номинираме и ще предложим една действително достойна професионална кандидатура от средите на съдебната система", подчерта Цветанов.

Според него така ще отпаднат всякакви спекулации и внушения, тиражирани от месеци в публичното пространство.

"Днес имаме коалиционно споразумение, управленска програма и се движим по стъпки, които могат да гарантират четиригодишния управленски мандат. Ако не изпаднем в тази политическа криза, към която се стремят опозицията и президентът на БСП Румен Радев, нещата биха изглеждали съвсем различно след две години“, коментира Цветан Цветанов.

Според него "президентът на БСП Румен Радев" е доказал, че не може да бъде обединител на нацията, а може "само да противодейства и да противопоставя институциите една срещу друга".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
29
 
13
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Всъщност Радев и Нинова *** срещу управлението на държавата постоянно. На коалицията не им прилича да се смеят на психично нестабилни хора, да си говорят там. Управлението е стабилно.
130
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен 07 преди 5 години
За теб е разединител Президента,защото НЕ играе по вашата ***!Роденият да лети,цвъчко,НЕ може да пълзи,особено пред чужди м.е.к.ерета!
129
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента бил ас летец, патриот, мъж, военен, войвода и т.н. Само че не става за президент и политик, пълна нула е. Едни милиарди да сте виждали някъде? Откраднаха ги.
128
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гробарите се подмокрят от страх и ужас! За това Цветанов *** малоумно от сутрин до вечер против Радев!
127
12
 
30
 
! Отговори
Василев преди 5 години
ГЕРБ се изчерпаха , като политико-икономически проект, така както соц.системата по време на 80-те години!!!Въртят на едно място и като патета в калчища!Казах ви селяни прости, да работите като немците!Усвояването на парите е най-малкия проблем, трябва да се научете да работите и произвеждате качествен продукт, иначе си оставате на опашката в ЕС!А Президента е професионалст ас летец, който може да се гордее с това, което е постигнал и дал на ВВС!Той знае как да лекува герберите!Лий Хал!ЦРУ!
126
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задачата на Радев е да спъва по всякакъв начин работа на правителството, като спуска вето на закони, забавя подписи, пуска фалшиви новини за управлението на държавата, критикува, но само констатира без да даде вариант за решаването на проблема. Президента е пряка слуга на Нинова, която като неуспешна опозиция пречи чрез Радев.
125
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Назначил метресата си на два договора да взима две заплати и тоя ще ми говори за морал и закони, що за долен мръсен тип
124
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъвто и да е - важното е да е Различен . Но вие нали сте добре , какво ви интерисуват другите . Мандат означава пълномощие с поставена задача . Това ли ви е задачата ?
123
7
 
15
 
! Отговори
ударник преди 5 години
Цецо е българския Лаврентий Берия!
122
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецко даже и за милиционерче не е можал та вифаджия накрая. Жалко е такива типове да са ни лидери...
121
2
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Освен къщите в чужбина, откраднатите милиарди, има ли купени галактики и в коя слънчева система? Трябва да се даде това инфо. Защото някой беше казал, че някъде бил някой прочел. Имало купени планети с нашите пари, тези трилиони милиарди.
120
4
 
21
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Добре че ЕС дава еврофондове и пазари, иначе ГЕРБ са едни дървени философи и пълни ц.ървули, за нищо не стават, разпределят едни пари по европейски програми, всеки гледа да ги гепи, а не да прави истински бизнес, да произвежда, да предоставя услуги или да строи качествено!!!Агент Майкъл Кристенсен!ЦРУ!!!
119
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова окраде народа брат, търси от нея.
118
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злото ченге цвинокио изглежда е позабравил, че татенцето му беше шофьор на най-злото ченге по татово време др. генерал Григор Шопов се изходи кой какъв е. Същия тоя разносвач на папки когато беше някакъв полицай сега всяка година е в САЩ където сигурно го смятат за по, по, най, а той е една проста гуменка завършил незнайно как НСА.
117
0
 
7
 
! Отговори
Червосан трол преди 5 години
Пичове, едни милиарди, трилиони и милиони милиарди са ни откраднали, къде са ми трилионите? За един преател питам.
116
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По голям ми зерник не сме имали за президент.
115
4
 
15
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Под обединител Цвъки Цвък разбира, президента да се обедини с българския и чуждия офшорен капитал, за да източват българския народ в интерес на един световен елит!!!Агент Алби Бонър!ЦРУ!!!
114
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добри новини за празниците ?????!!! ! Тримата Цвъки , Плювньо и Биков , омразни на всички , на дъното на рейтингови коментари , запълниха днешния хубав / без тях / ден !
113
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не от всеки летец обаче става политик, още по-малко президент. Такава пародия на президент се разиграва, че е абсолютно трагикомедия. И това ли ви успеха, да спъвате работата на правителството. Много е дребно, жалко, мисленето на злобарчетата.
112
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩО ОЦАПАХТЕ ВСИЧКО С ТИЯ ДВЕ ФЕКАЛНИ ЛИЦА ??