Депутатска скука: Сериали в кулоарите

Друг пък се мъчи с текстовете от Закона за спорта
9

Второ четене на текстовете от Закона за спорта, заместник-председателят на ресорната парламентарна комисия Стефан Апостолов чете доклад и срича.

Не закъсняха коментарите и в социалните мрежи. От обвинения в неграмотност до предположение за най-обикновено притеснение на един млад човек от високата парламентарна трибуна.

Депутатът от ГЕРБ, който е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, и настоящ футболен топ съдия, приема с усмивка коментарите по свой адрес.

Междувременно, работата по Закона за спорта втори пореден ден се оказа скучна за някои от депутатите, които предпочетоха да прекарат времето си в кулоарите.

А един от тях дори проследи любимия си сериал. Депутатът от БСП Георги Андреев беше сред малкото социалисти в сградата на парламента. Останалите в залата не изглеждаха особено заинтересовани от Закона за спорта.

Вижте още репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
32
 
! Отговори
A преди 5 години
До АнонименА кой да жали нас, които сме управлявани от тези неграмотници.
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моя страна, моя Калтария. Бягам от теб като от Малария! Всички души са с ортикария, и ето пак повърнах суета!
6
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много жал ми стана за неграмотното момче. Почти мъж, а срича като първокласник втория срок. Няма шега, жалко е, че този човек кове закони и ми е един вид управленец!
5
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те тия от елитни гимназии са така не могат да си прочетат името на един път, пък сериала празен парламент популярен още като депутатския Lost сме го гледали много пъти от друга страна ДПС все въртя глистопад тоест листопад.Това не са политици а отбор канални мишоци време е да им вкараме вътре котарака Том да ги изяде и тогава ще гледаме Том и Джери във вид на екшън с елементи на ужаси, гати управника.
4
6
 
36
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Жал ми е за тия от БСП-то дето трябва да бичат дежурства в НС. Другите по екскурзии и банкети из прованса, пък те - наряд. Дано поне телевизор свестен да имат на разположение. Трудна е депутатската професия :) :)
3
0
 
49
 
! Отговори
младите на Бг преди 5 години
Той не срича. Той изобщо не може да чете. По- зле е от ония в Биг Брадър.Обаче се хвали, че завършил елитна гимназия.Заби в земята цялата образователна система, заби гимназията, която е завършил, заби учителите, които му дали диплома. И не изпита нито грам неудобство. Такива ще ни управляват утре.
2
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срича неграмотникът, ама с усмивка! Така се прави!
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човешко е да се обърка в четенето, но обърнете внимание на футболното му съдийство, там такова "четене" на футболните правила пада, че няма накъде...