Борч от 2,63 лв. и телевизията на БСП... off air

Платиха дълга, НАП даде документите, всичко е изрядно
105
Борч от 2,63 лв. и телевизията на БСП... off air
Снимка: БСП

Неплатена сметка в размер на 2 лева и 63 стотинки отложило разглеждането на документите за издаването на регистрация от СЕМ на телевизията на БСП.

Още по темата

Днес "Българска свободна медия" ЕООД - дружеството, което подаде документи за регистрация на Българска свободна телевизия, изпрати удостоверение, издадено от НАП, с което показва, че няма задължения към държавата, съобщиха от партията.

Оттам допълват, че дружеството е внесло всички необходими документи за регистрация на телевизията и в случая не се касае за липса на документ.

На 27 септември лично лидерът на БСП Корнелия Нинова внесе в СЕМ документи за регистрация на партийната медия.

Предвижда се от 31 декември да започне излъчването 24-часова програма по сателит и кабел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
И при Жан Виденов и при Бойко Борисов работя една и съща работа.При Жан Виденов получавах 4 долара месечно,при Бойко Борисов 1200!Следователно Борисов е 300 пъти по добър от Виденов!Ако искате да гласуваме за БСП намерете млади специалисти технократи които наистина да създадат работни места с висок доход.Само с намръщеният поглед на Нинова няма да стане!Аз няма да гласувам за вас!
80
0
 
0
 
! Отговори
До Бойчо преди 5 години
Защото ако знаеш нямаше да ги споменаваш!
79
0
 
0
 
! Отговори
до Бойчо преди 5 години
Знаеш лика са разстреляни ястребинчетата?
78
0
 
3
 
! Отговори
КУРнелия Сланинова преди 5 години
Аз питам:- Кой ще ни даде париии ?
77
2
 
1
 
! Отговори
ПЕШО преди 5 години
До Анонимен 29 : ДА НЕ МИ ПЛАЩАШ ТИ КЕБАПЧЕТАТА ,ДЕТО СИ ГИ ХАПВАМ ВСЯКА ГОДИНА НА БУЗЛУДЖА БЕ , СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ ? КЪСАТЕ СЕ ОТ ЯД ,КАТО ВИДИТЕ ПРЕДАВАНИЯТА /МАКАР И ОРЯЗАНИ / ОТ ВЪРХА. ХАК ВИ Е !
76
1
 
0
 
! Отговори
ЯНКО преди 5 години
До Корне, Корнеее,: ЯВНО ГОВОРИШ ЗА КТБ , НО ТОВА СА ВЪПРОСИ КАСАЕЩИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ТЕ СА ВЪТРЕ В ПРОБЛЕМА ,ЗАЩОТО ТЕ ГО СЪЗДАДОХА. МОЖЕ ВЪПРОСА ДА СЕ ОТНЕСЕ И КЪМ ВЕЖДИТО. ТОЙ ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ КАК СЕ НАПРАВИ ДАЛАВЕРАТА С КТБ.
75
1
 
2
 
! Отговори
БОЙЧО преди 5 години
До Анонимен 62 : ЩЕ ИМА ПРЕДАВАНИЯ ЗА ОБЕЗГЛАВЕНИ ПАРТИЗАНИ И ЯТАЦИ , ЗА УБИТИТЕ ДЕЧИЦА ОТ ЯСТРЕБИНО , ЗА ОПОЖАРЕНИТЕ ЯТАШКИ ДОМОВЕ И ИЗБИТИ СТАРЦИ,ДЕЦА И ЖЕНИ. ЩЕ ИМА И ПРЕДАВАНИЯ ЗА ПРОСТАШКОТО И МРЪСНИШКО ИЗКАЗВАНЕ НА НЯКОИ "ДЕМОКРАТИ" , ЧЕ ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО. ЩЕ "ПРИВЕТСТВАТ" И ТЕЗИ *** ,ДЕТО СРАВНЯВАТ СОЦИАЛИЗМА С ФАШИЗМА.
74
0
 
0
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Да виновна е Корнелия Нинова, БСП, РСВ на БДЖ, Чичо Скруч. НЕВИННИ СА, повтаря НЕВИННИ СА - герб, патриотите, бб, цц и други знайни и незнайни герои
73
1
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 83: Милионите от Техноимпекс? Много си плосък, драги. Ако имаш сведения че Корнелия Нинова е милионер, дай ги на НАП и прокуратурата за да я разследват за укрити доходи. Но знам, че нямаш - обикновено тролене.Точно преди да стане зам.-министър в кабинета на тройната коалиция, Корнелия Нинова продава акциите си на "Холдинг Нов век". Тогава Нинова получава 65 000 лева за акциите си. А милионите ги търси в офшорните сметки на гербаджиите. Трайчо Трайков сега се чуди как да ги скрие.
72
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнелия решила да върне в народната хазна милионите от " Техноимпекс",за да даде личен пример на останалите си съпартийци от БСП и внедрените в останалите партии.Браво на Корнелия.Ако изпълни обещаното,ще съм първият станал върл член на кому.....социалистическата партия! Очаквам с нетърпение тя да се изчисти от един голям грях!
71
10
 
6
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен Как умират майките с деца бе по НОВА ТВ И бтв ДАВАТ ЧЕ МНОГО ДОБРЕ СИ ЖИВЕЯТ пак по същите тв -та дадоха историческата среща между Тръмп и газда Борисов бе Всичко е добре днес под ръководството на шайката от ГЕРБ няма 30 милиарда лева дългове няма на всеки ъгъл умийства няма кражби няма суджуси кумци и истамбулкси конвенции няма содомити и зоофилистици ням гей паради и *** и наркомани и пиянции Аб днес всичко и е наред както се пееше в една песен
70
9
 
8
 
! Отговори
ПОЗНАВАЧ преди 5 години
До Ким Чен УнРусия е православна друг път. Процентно мюсюлманите там са далеч повече от Франция да речем. Провери, па после говори.
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2,63 ! На мен бяха ми спрели тока за 1,43!
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерението е прекрасно и буди надежда у много честни хора, но за изпълнението и съдържанието е рано да се приветства!
67
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паниката е голяма. Всеки нормален ще гледа сутрешния блок социално и обществено ориентиран на телевизията на БСП, а не Николаев да показва, как кола спряла на пешеходната пътека пък по нова кьорфишеците на Слуги на бойко - вчера разкрили далаверата на далаверите три ученика не отишли на училище в селско даскало. Виж в София ужасните ремонти слуги на Бойко не ги отразяват няма златни скунксове.
66
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво плюете протев телевизията на БСП. Все пак БСП ще има една телевизия, колкото и Атака и НФСБ, а за ГЕРБ са всичките национални канали на БНТ, които ще издържаме с нашите данъци да ни лъжат че плочките на графа са прекрасни а трънския кмет е невинен, иванчева виновна и много ни требе да купим самолети, а пък мокедония да влезе в ес и нато и всички макета да си захвърлят българските паспорти... Нека има някво право и Нинова да достигне до народа а не Д Н Е С О ВЕ да и преразказват думите вмв
65
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това връщане бие мутрогербаната наглост и на трънския кмет. Хора гледайте тая телевизия тя ще е май единствената в която няма да има гербава цензура. СЕМ е гербава цензуристична хунта
64
0
 
1
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
До Анонимен 71кво ти дреме за минуси и плюсове тук си за да си изкажеш мнението а не за да се харесваш
63
6
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
корнелия обеща да има и програма за възрастни след полунощ след като се приключи с дневната порнография ще има истинска среднощтна такаваще лягам и става с този канал ох на *** червените палавници нямам търпение да облажа оченце
62
10
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
А Бе тия още не почнали и вече имат дефицит.Както и при упраравлението на всички правителства на БСП.