БСП тревожни за престъпността и недоверието към институциите

Нинова определи като ненужни нападките на Борисов
10 окт 2018 18:37, Александър Попов
41
БСП тревожни за престъпността и недоверието към институциите
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази безпокойството на партията от негативния образ, който се създаде на България след убийството в Русе. И в същото време определи изказването на Борисов като "агресия, която в момента не е необходима".

Още по темата

"Обезпокоени сме от негативния образ на България, който се изгради в последните няколко дни след убийството в Русе чрез изказвания и позиции на ЕК, еврокомисари, Съвета на Европа, Генералния секретар на ООН, неговата собствена партия - ЕНП", заяви Нинова пред журналисти.

Тя добави, че социалистите са притеснени от високото равнище на престъпността в България, от страха и чувството за несигурност у хората и най-вече от недоверието в институциите.

"Надяваме се заподозреният за убийството, ако се докаже, че е той, да получи най-строгата присъда, за да се възстанови чувството за справедливост", каза още лидерът на левицата.

"Премиерът нападна всички европейски институции, които се изказаха по случая, а такава агресия в момента не е необходима. По-скоро трябва да си зададем въпроса - защо дойде тази реакция?", коментира  Корнелия Нинова. Тя попита дали това е оценка за България отвън?

"Проблемът не е у тях, проблемът е тук - вътре и се казва недоверие", категорична бе Нинова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
13
 
! Отговори
Шахо рома преди 5 години
Ах,комунисти.Защо ми взехте тоягата от Беляне?Дойде ми просветление.С нея сега щях вас да ви подпукам.
17
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм ЗА БСП в управлението!
16
2
 
10
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Бсп да организира връщане на смърното наказание и годините в затвора да се утроявят експоненциално за всяко следващо престъпление. Така първа кражба 1 г, втора 3, трета 9 г четвърта кражба 36г и приключваш. Само за една година ще изчистим улиците от ***!!!! Няма престъпник с една присъда, минимум по 5!
15
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това закръглено моме от смнителен етнос смени всички ком партии докато и дадоха фъндък да краде законно.малеее как плачете за тояги от герб бсп дпс мрсни кому няги
14
4
 
17
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
13
3
 
16
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
По неадекватен лидер не са ималиБКП/БСП.Как я търпите,бе комунисти.Та тя работи за интересите на ГЕРБ.Браво,Курлелче..Бойко може да те вземе чистачка в кабинета му.Но,надали,каквато си крадлива сврака не се знае какво ще гепиш.
12
3
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
БСП не се по-добрите, затова да си мълчат.
11
3
 
20
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Да се бяха притеснявали ,когато убиха Трайчо Костов ,когато свалиха Тодор Живков...
10
3
 
20
 
! Отговори
грабителката преди 5 години
В началото на май 2007 г. се разкриват големи злоупотреби в Топлофикация София.Нинова е въздействала на следователката Шарланджиева да пази бизнесмена Красимир Георгиев (Фронтиер) от наказателно преследване по делото Топлофикация.Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година.
9
4
 
22
 
! Отговори
застрашен преди 5 години
Аз съм силно разтревожен че тази *** жена е способна да направи големи поразии. Направо ме хваща страх като виждам какви злодеяния ни подготвят комунистите под вещото ръководство на Ген Решетников.
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Обезпокоени сме от негативния образ на България, който се изгради в последните няколко дни след убийството в Русе чрез изказвания и позиции на ЕК, еврокомисари, Съвета на Европа, Генералния секретар на ООН, неговата собствена партия ЕНП. Стига лицемерие всички лидери подкрепиха правителството в неговите усилия. Включително Юнкер и председателя на собствената му партия от ЕНП!!!Само в очите на ***, има негативен образ, защото Баце отказва да и пусне, категорично!
7
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се тревожи Корнелче! Материала си е много добре. На държавата да и мисли Бокото. От теб се иска да изринеш "гордостта на Юнкер" и останалата гейберска ***.
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айдеее позитанските ятаци дадоха опрка на рУми-павето, утре го очаквам да изсрича техноимпексовата мисъл...
5
5
 
25
 
! Отговори
ХХ преди 5 години
То бива наглост и лицемерие ама чак пък толкова. Стига сте ни занимавали с глупостите на тази ненормалната. И между другото - БСП винаги са работили против България и сега го доказаха за пореден път. Време е да се върне ЗЗД и БСП и ДПС да бъдат премахнати.
4
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искате бате Бойко, а той хубаво ви облече с данъци и казва, че сами сте си виновни. Който иска нека гласува за БСП и ГЕРБ, и 5 пари не давам за тези 2 партии.
3
5
 
25
 
! Отговори
annybody преди 5 години
А какво беше "доверието" и на народа, и на Европа при вашето светло ограбление? При Станишев ни спряха субсидиите, а ако утре два-три трола във всеки сайт си изберат *** за началник, познайте какво ще е "доверието" към нея и страната?
2
7
 
27
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Tова прасе съвсем полудя за власт и пари , а трябваше да е в затвора заедно с Дългия Овчаров ,защото ограбиха Козлодуй !!
1
7
 
33
 
! Отговори
Питам преди 5 години
И кой създава недоверие в институциите *** , ***? Ти и твоята "партия" .Некадърници.