Цачева увери: Северин ще е в еврокилия (4 кв. м.)

Командировани са служители за довеждането му у нас
17 окт 2018 15:52,
72
Цачева увери: Северин ще е в еврокилия (4 кв. м.)
Снимка: архив, Булфото

Служители на Главна дирекция "Охрана" са командировани да конвоират заподозрения за убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров от Германия до Летище София, което се очаква да се случи днес.

Това заяви правосъдният министър Цецка Цачева преди да бъде изслушана в парламентарната правна комисия.

Още по темата

По думите й условията на ареста, в който ще бъде настанен Северин и за които настояваха да получат информация германските власти, отговарят на посочените стандартите - 4 кв. м. пространство и собствен санитарен възел.

Красимиров ще бъде отведен в Русе, където се очаква да се гледа и мярката му за отклонение след като прокуратурата му повдигне обвинение.

Красимиров е задочно обвинен за жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе на 6 октомври тази година.

Цачева каза още, че новите правила за конвоиране на арестанти ще бъдат официално обявени до края на седмицата.

До изготвянето им се стигна след скандалния арест с оковаване на тогавашния кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева на столичен булевард през април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
24
 
! Отговори
бай х преди 5 години
пак връзки .... ще ги делим на евро затворници и бг затворници ли ????
32
0
 
17
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Те тоя трябва да е седнал на нечий *** в затвора а в устатата му да има чифте ..... и да не си помисля, че някога ще напусне затвора!
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе сички тука големи експерти по криминалистика и право бее
30
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на закуска ще му дават кроасан, профитероли и горещо какао. Ще спи на матрак "Дормео". Цукалото му ще изхвърля някой с инициали Ц.Ц.
29
3
 
41
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Предлагам на управляващата престъпна банда ГЕРБ, да го чакат със питка и мед, на летище София. И тихичко Бойко да прошепне на ушенцето на Северин, " А ве не се плаши докато ние от ГЕРБ сме на власт и косъм от главата ти няма да падне"
28
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАЙ - ГОТИНАТА БАБА ЯГА - ЗА НЕЯ ЩЕ НИ ТРЯБВА НАЙ - ГОЛЯМА ТОЯГА...
27
2
 
26
 
! Отговори
мак преди 5 години
Прекрасно, можем да бъдем спокойни, че правата му за човешко отношение ще бъдат спазени. Надявам се, че поне ще го оковат по време на транспорта до България, както Иванчева.
26
11
 
18
 
! Отговори
Виготура преди 5 години
ДНК-то е косвено доказателство за контакт със жертвата. То не доказва престъпление, освен ако не е подкрепено с още улики, оръжие на убийството, свидетели и т.н.
25
11
 
7
 
! Отговори
общинар преди 5 години
Защо не се направи кампания да се съберат средства за наемането на добра защита и адвокати за обвиняемия? Да покажем на ЕС че и ние разбраме от евроатлантически ценностти и идеал.
24
3
 
23
 
! Отговори
Вики преди 5 години
Мисля, че дупка два на два най-много заслужава.
23
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За фиаското с търговският регистър - каква килия се полага ?
22
2
 
24
 
! Отговори
Аз съм по- навита преди 5 години
Ти да си в еврокилия
21
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Филе с аспержи и Дон Периньон ще успокоят ли притесненията на евроизвратеняците? В килията може да му осигурят още сауна и джакузи. Сакън да не се изгуби ценният генетичен материал.
20
5
 
31
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
Няма самопризнания, Северин отрича да я е убил.ДНК-то е подхвърлено. Жертвата е била застреляна, когато ромляният я е намерил и й е взел телефона.Как ще обясните вие герберастите, че лицето й е било силно обезобразено и че трупът беше скрит веднага след убийството.Никой не го е виждал.
19
13
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 5 години
Като влизаме в ЕС се съгласяваме с някой неща. Размера на килията е едно от тях.научете ги тези неща бре.
18
1
 
22
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
От правна гледна точка човек е невинен до доказване на противното, или: докато се произнесе съда. Дори и да направи самопризнания.
17
6
 
13
 
! Отговори
гербовец преди 5 години
Добре е, че министър Цачева ще обърне внимание да не се нарушават правата на задържания и дано да му осигурят нужните условия за съществуване, като прилична килия, храна, и т.н. Ако трябва и хора да командироват, за да може да се грижат за него. Все пак нека света да види, че у нас се отнасяме нормално с задържаните.
16
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНК-то и самопризнанията не са доказателства, така ли?!
15
0
 
42
 
! Отговори
V преди 5 години
,,4 кв. м. пространство и собствен санитарен възел.,, И ОЛИНКЛУЗИВ ЗАБРАЙ ДА КАЖЕШ.А работниците в европейския съюз що са наблъскани на по малко пространство ,без собствен санитарен възел и трябва сами да си готвят ??? Според еврогейския съюз работниците трябва да имат по-малко права от затворниците така ли??? Ми то тогава къв е смисъла да се бачка ? В панделата ще живеиш по добре отколкото ако бачкаш по Европа
14
0
 
25
 
! Отговори
**** преди 5 години
Коя е тя, за да уверява ? Този не е осъден още, дойде ли самолета какво стана ? Боже, какви са тези Диви , Неграмотни, нагли Селяни във властта.