БСП иска изслушване на Симеонов в НС, готви се за избори

Нинова: За първи път Борисов ми изглежда безпомощен!
Обновена: 23 окт 2018 18:40 | 23 окт 2018 18:40, Веселина Йорданова
64
БСП иска изслушване на Симеонов в НС, готви се за избори
Снимка: БТА

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че социалистите са внесли искане за изслушване на Валери Симеонов утре, като първа точка от дневния ред на парламентарното заседание.

Още по темата
"Оттук нататък БСП е в стройна и бърза организация по подготовка за предсрочни избори. Максимално бързо ще провеждаме срещи за "Визия за България", за да я конкретизираме и превърнем в конкретна предизборна програма и ангажименти, ясни и категорични обещания към хората, които ще станат действия", написа тя във Facebook.

Нинова припомня, че през годините с Бойко Борисов са били сериозни политически опоненти.

"Не мога да не призная, че през това време е изглеждал като човек, който владее ситуацията, има всякакви механизми да овладява всякакви кризи. Сега за първи път ми изглежда безсилен и безпомощен, като премиер, да реши проблема. Досега Борисов прехвърляше проблемите на Красимир Каракачанов и на Волен Сидеров. Това не е нито лидерско, нито премиерско. Когато държавата ти е в такава криза и обществото е настръхнало, изглежда зле да си безсилен и да не можеш да се справиш със ситуацията. Да се внушава, че цялата конструкция и бъдеще на правителството виси на оставката на Симеонов, е израз на пълно безсилие и е тревожно за България", смята соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Шиле А на бас че ако БСП спечели изборите пак ще фалираме!
43
0
 
2
 
! Отговори
другарката Лъжа преди 5 години
Грозна и безперспективна като комунизма
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патологичното влечение към властта винаги е било най-характерната черта на нашите комунисти. Напрво са обсебени до маниакалност, че само те са предопределени да управляват. Всеки път се осссират, ако се докопат до власт, но спират да мечтаят още веднъж да се исссерат на метеното.
41
0
 
1
 
! Отговори
Вече не искаме преди 5 години
Никой да ни управлява. Да си остане манафът от Бургас на най- високо, а пък останалите ще го чакаме без ***. Който си хареса, него да ощастливява.
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладна Корнела власт сънува. Сладки сънища, Бульо!
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДАЙ МУ НА БЪЛГАРИНА ВЛАСТ И ТОЙ ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА КАТО ОКУПАТОР.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 35.Знаеш ли,когато тая горе беше зам.министър на икономиката и държеше държавния резерв,колко пари получаваха инвалидите в България-от 60 до 100 лева на месец!Заплата 150 лева!Износът от България беше 26 милиарда,а сега е 53 милиарда.При всяко управление на БСП е грабеж и фалит.Някой може ли да ми каже БСП какво направиха за държавата,какво построиха или ремонтираха?Ще ги запомним със заменките и едни изпрани милиарди по курортите,които бетонираха-ТОВА Е!
37
4
 
1
 
! Отговори
Бай Шиле преди 5 години
А на бас,че изборите или ще ги спечели БСП или ще са фалшифицирани.....:):):)
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази няма ли кой да е набие като афробританеца
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боце, оди си со кротце и со благо! Казвам ти го най-отговорно! Не всичко е пари!
34
3
 
8
 
! Отговори
Леля преди 5 години
БСП да спре да занимава народа с нейните неудачи, какво свършиха ли ви парите ами къде отиват пенсиите на хората къде има такава пенсия от 100 Евро в кои червени джобове потъват знаем вие сте мафията на България. Навремето трябваше да ви изтреби всичките. Но ще си платите.
33
11
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Корнелия Нинова ако стане Министър прецедател тя ще направи много по вече от Бойко Борисов това е самата истената . Тя е едиствения политик ,който казва истената за нещатата в България Лично аз бих я подкрепила при едни следващи избори .
32
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
След 10 лъжливи години! МИСЛЯ>>ЧЕ Е ВРЕМЕ>>ЗА ИСТИНСКИ ИЗБОРИ! Нямам в предвид тази! А истински ИЗБОРИ!
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
курАналия да си купува вазелин в големи количества, ще и трябва за на бат Бойко шланга! И да си носи в джоба оставката, като лидер на БСП
30
2
 
6
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Нинова мисли обществото за *** !Обяснявани като на *** кой ,какво е искал да каже и какво ще стане .А аз отсега ви казвам ,че ако БИСИПЕТО спичели, 3-4 м. ще слушаме как нищо не могат да направят защото е било лошо управлението на ГЕРБ .Че ГЕРБ са виновни за глобалното затопляне, смяната на времето, студената зима и ако завали червен сняг пак ГЕРБ ще са виновни .И като от ЕС им спрат парите пак и всичко "с начале "
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербери, днес за малко *** началника ви Сорос
28
2
 
11
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Най-големият мръссник в цялата тази история е Волен Сидеров. Не го интересуват нито майки, нито деца, нито държава. Мисли само за себе си и как да угоди на Масква, за да продължат да му плащат.
27
0
 
0
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 28. Пише се крадАт. Ама айде малко правопис и после се упражнявай тук.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намразих и БСП откакто спреха АЕЦ Белене и Южен Поток. А останалите партии особено тия дети се пишат десни смъртиносно ги ненавиждам защото им се плаща от организациите на Сорос да работят срещу България. ГЕРБ не ги уважавам защото крадът (усвояват) като за последно.
25
5
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Какво значи Борисов бил безпомощен, бе ***? Ще видиш колко е помощен като предизвика предсрочни избори, които ГЕРБ отново ще спечели.