Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
1
 
! Отговори
Wow преди 5 години
Пък тази хубавица ги бие и двамата в това отношение.
208
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дядо СоциR Това кре те нията е твоя запазена марка. В лошия соц хората се женеха по любов, раждаха се здрави, красиви и обичани деца, а днес в условията на перманентен стрес се получава парадокса семействата да се създават предимно уродливо, да съществуват притеснено, и да се разпадат драматично. Днес децата вкъщи нямат сигурност а на улицата ги дебне марихуаната и енергийните напитки.
207
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биби е толкова загрижен за държавата, че от предпослени станахме последни.
206
2
 
1
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
Яяя, ето. Намери се един кре..тен да ми сложи минус.
205
4
 
1
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Антон 198 Антоне прав си. И после Корнелия се чуди как след толкова плюване по Бойко не могат да вземат властта. Ами много просто. Бойко е работохолик и работи за държавата , за разлика от вас. Чудя се кога спи този човек. Любимец на народа.А вие какво? Едно голяма нищо и народа прагледна.
204
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При социализма майките бяха защитени, инвалидите също, а сега сега е пълно с умници , дето викат-" и за тия ли пари да даваме?", а не виждат , че парите се крадат от политиците.
203
4
 
2
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
След като прочетох всички коментари до тук ,вече знам че България има бъдеще. Нашите деца и внуци ще живеят по добре от нас , осъкатените от социализма. Някой да ми сложи минус ?Едва ли ще има такива крете..ни.
202
1
 
1
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
До Анонимен 178 Няма какво да избираш да плачеш или да се смееш.Плачи си на воля. България няма нужда от БСП , защото соца почина скоропостижно. А си мислехме че от него няма отърваване. Ама ето че имало.
201
1
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Цинична и нагла си ти и твоето БСП, защото злоупотребявате , използвате и манипулирате хората! Но ти се разходи и до СРАНДЖАНСКИТЕ села и там яхна протестите , но не успя! Сега е ред на майките! Следващият ти протест може би ще е на ц........те убийци, те са много и какъв протест ще спретнеш ! Е, тогава може и да успееш!
200
1
 
10
 
! Отговори
забогатей с БСП преди 5 години
Добре угоена комунистка бая кифтаци е изплющяла а електората и вечно гладен и все чака да го нахранят
199
2
 
5
 
! Отговори
Дед Хасан преди 5 години
Тази госпожа няма срам. Ако продължава да "ръководи" БСП ще я довърши.Погледнете само политическата и професионалната и кариера. Такъв вожд да го бяха търсили с конкурс противниците на лявата идея нямаше да имат такова попадение.
198
0
 
6
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Сладурана ...
197
1
 
5
 
! Отговори
Jon преди 5 години
Тея комунисти нахални, чак прости. Те първо трябва да мислят за себе си, защото до сега трябваше да са по затворите и гробищата те тръгнали акъл да дават.
196
1
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тая хубавица се беше загубила два-три дена. Бях почнал да се притеснявам, че няма кой да ни весели ...:)
195
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Многоо огладняха комунистите ама много!!! Всички са един дол дренки ....никои не го е еня за България. Интерисува ги само кокала!!!!
194
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
211 Припомни ми кой каза с гордост ''СПираме Руски енергийни проекти а вие не ни искате'' и '' ЕС каза ние спираме енергийни проекти и не знаем защо''. Е това е то политик, робува на чужди интереси без да пита защо и после се хвали с това. Отличен!
193
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
207, да да да още помня как с фотошоп се слагаше до Тръмп, че Радев е сниман с него а Боко не.
192
4
 
8
 
! Отговори
маши на Русия преди 5 години
И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
191
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо Биби е с финансовия в ОАЕ? Случайно?
190
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Биби. Дано изпроси някой долара, че като е докарат държавата до просешка тояга голям зор ще види.