Радев за Симеонов: Безконтролната власт ражда цинизъм!

"С цинизъм не можем да мислим за проблемите на хората"
23 окт 2018 11:30,
134
Радев за Симеонов: Безконтролната власт ражда цинизъм!
Снимка: БТА

Безконтролната власт ражда цинизъм. С цинизъм не може да има ефективно управление, не можем да мислим за проблемите на хората. Така президентът Румен Радев коментира в Пловдив искането на оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Още по темата

"Това, което виждам в момента е, че цялата енергия ще се фокусира върху личността на г-н Валери Симеонов", допълни държавният глава. По думите на Радев "това не решава проблема - с липсата на контрол и с цинизъм".

Президентът е в ПУ "Паисий Хилендарски", където пред студенти ще изнесе лекция на тема "Ценности, лидерство, образование в демократичното общество".

Както Dnes.bg писа, Валери Симеонов си навлече обществения гняв, след като в телевизионно интервю нарече майките на деца с увреждания "кресливи жени" с "уж болни деца".

Премиерът Бойко Борисов поиска от Валери Симеонов извинение, но обясни, че оставката му не подлежи на дневен сред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
6
 
! Отговори
До 108 преди 5 години
"Напънете си малките, жалки и продажни мозъчета и се научете да слушате и четете думите на Президента, ще ви е от полза." Е, по никакъв начин не мога да слушам глупостите му. Колкото и да се старя, не става.
109
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След следващите избори, за добро или за лошо ГЕРБ няма да са на власт. Причината поради която се задържаха толкова дълго, е че другите съвсем нестават.
108
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До всички които плюят Президента. Напънете си малките, жалки и продажни мозъчета и се научете да слушате и четете думите на Президента, ще ви е от полза. Валери Симеонов е срам за Бургас и за България.
107
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГУСИН ПРЕЗИДЕНТ- ВИЕ СЕ ИЗЛАГАТЕ, АМА МНОГО- СТИГА РАЗРУХА- ИСКАМЕ ДА ГРАДИТЕ.
106
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"С цинизъм не може да има ефективно управление, не можем да мислим за проблемите на хората"Правителството месеци наред излушваше майките с деца с увреждания. Постигна съгласие и нещата се случиха.В Харманли, бащата на г-н Радев помете беззащитен пенсионер на тротонетка. Пенсионера получи акт. Това е цинизъм и безочие. За 20-30 лева шамаросаха беззащитния човечец.Така ли г-н Радев дава пример как мисли за проблемите на хората?Това ли му е ефективното управление.
105
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка, симеонов!
104
17
 
14
 
! Отговори
до 98 преди 5 години
какъв точно президент е тоя . Назначен от путинчо да му изпълнява поръчките в задунайската губернийка.
103
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това хасковския ка-ун ли го каза ?
102
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме УЖ президент, а всъщност една КРЕСЛИВА жена
101
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов, чу ли, ОСТАВКА веднага нагла твар!
100
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов, оставка, наглец!
99
19
 
13
 
! Отговори
Симеонов за Радев преди 5 години
Тоя УЖ президент е една много креслива жена
98
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един или двама герберастки трола публикуват висящи във въздуха,заучени и дадени предварително за зазубряне фрази срещу Президента и в защита на мизерниците от ГРОБ!Горд съм,че имаме Президент,като Радев!Овратен съм от селянина от Банкя,който за 17 г. в политиката,не успя да нучи 2 думи на чужд език и продължава да говори на гнусен шопски диалект,отврарен съм от бившия Президент с розови прашки.
97
17
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Радев, поне ти запази радиомълчание, бре, човек!
96
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГражданинМного се радвам, че президента не е нагъл и безочлив гербер.той е най-обикновен клепоух ***. Акъла му стига колкото да прави лицеви опори, а вероятно и да си завърже обувките.
95
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Коце кметаИскаш да кажеш "сегашните червени". Наистина много се овълчиха.
94
26
 
25
 
! Отговори
Радев пак се изявява преди 5 години
Отблъскващият Радев. Той не е нашият президент, а представлява само комунистите. Той трябва да е надпартиен, но всички виждат, че не е. Тогава, аут на Радев, че дразни повече от половината българи. Избраха го случайно и всички вече дълбоко съжаляват. Да си ходи в милата Москва, откъдето му диктуват всичко! Хем е глупав, хем му личи. Вижте му малките злобни очички. Хем е и хърбав. Вечно влачи и се пъчи до Десито, а не вижда, че тя може да го нокаутира с един удар.Ще си изберем нов президент.
93
25
 
29
 
! Отговори
Кой, Радев ли? преди 5 години
Абсолютен сел.яндур. Гнус ме е да го гледам и слушам! По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, имам чувството, че говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало.
92
15
 
24
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Цинично е пред кралицата да кажеш, че ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ е за предпочитане пред парламентарната такава, което си е НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ и заявка за ПРОМЯНА НА УСТРОЙСТВОТО НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ! импийчмънт!!!! Докога ще му прощаваме на този човек?
91
15
 
26
 
! Отговори
Защо бе! преди 5 години
Радев с поредно изказване,колкото да му мине реда.Когато обаче става дума за случая с баща му,който удари инвалид и беше покрит от червения кмет,се прави на халю-балю.