Журналисти: Държавата не се крепи на Валери Симеонов!

Докъде ще стигнат скандалите – говорят Валерия Велева и Евгени Петров
Обновена: 25 окт 2018 06:29 | 24 окт 2018 22:27, Красимир Ангелов
81

Извинение и неподадена оставка – протестът на майките на деца с увреждания продължава с призива към Валери Симеонов да напусне поста си.

"Никой не е повярвал, че извинението на Симеонов е искрено. Самият той каза в телевизионно студио, че не иска да се извинява. Явно е, че премиерът го е накарал да се извини. Валери Симеонов не смята, че е направил грешка – поради това звучи неискрено. Извинението не свали напрежението, а дори го ескалира", отбеляза журналистът Валерия Велева.

В студиото на "Денят ON AIR" тя добави, че всичко, което твори Валери Симеонов, се струпва на главата на ГЕРБ.

"ГЕРБ са потърпевши от просташкия му език. Борисов е в незавидна ситуация. Той казва, че оставката на Симеонов би счупила управляващата конструкция. Валери Симеонов ли крепи тази конструкция? Разковничето на проблемите в "Обединени патриоти" са предстоящите евроизбори. Не може Валери Симеонов да бъде човекът, поради когото държавата трябва да спре да диша. Борисов го запази, заради сложните коалиционни взаимоотношения. Няма да се размине без отстраняване на Симеонов", категорична бе тя.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът Евгени Петров се съгласи с колегата си, че правителството не се крепи на Симеонов.

"Междуличностните отношения в "Обединени патриоти" са много сериозни и Борисов не иска да си пъха пръста там. Обществото не е готово за предсрочни избори. Никой не прави избори около Коледа или януари и февруари. А май месец идват евроизборите. Ако трябва да вярваме на Борисов, че оставката на Симеонов би счупила управлението, то какво губят майките?", посочи той.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВАЛЕРИ ВЕЛЕФ-ПФУ КОЛКО Е ОТФРАТИТЕЛНА.
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерия Велева? Че, тая е директно свързана с голямото задкулисие, дето управлява държавата. Тия същите, дето подариха ТЕЦ Варна на Доган. Тия същите дето раздаваха червените куфарчета. Тия същите, дето дърпат конците и на ***, и на Бойко, и на Доган и пр. Сега искат да свалят Б.Б, легално. Най-лесно е да ударят патриотите,врят от ченгета. В скучая ,Симеонов е най-откровен и трябва да се удари. Защото говори истини, които засягат задкулисието. А майките са т.ъпи маши.
25
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народ ли? Къде го този народ?аз виждам 300-400-500 човека по площадите, поливината поне платени от БСП и Слави Трифоновпрестанете да работите със комунистически термини. "Народ" е класово понятие отпреди 9 септември. Той и Валери Симеонов е от народа, и Волен е от народа, и майките са от народа. Това че си от СЪСЛОВИЕТО на властта не те прави по-малко от народа.
24
5
 
16
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Държавната се крепи на слабостта на народа!!!Раждане без кръв няма!!!Само ние от цяла пос комунистическа Европа се опитваме да минем с тиха революция!!!
23
5
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Кой си ти че ще предлагаш алтернативи бе???
22
4
 
17
 
! Отговори
Хахаха... преди 5 години
Цецко дали спи или се върти кат крастав...??
21
2
 
5
 
! Отговори
Валерия Велева преди 5 години
къде си вярна ти любов народна
20
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има две алтернативи - БСП плюс ДПС- пълнен апокалиспис и Разруха - или Герб и финансова стабилност и постепенно замогване, но невероятна простащина. На който не му харесва - да си гласува за БСП, но после да не реве като фалира държавата с 200 милиарда външен дълг, 10 000 процента хиперниция, 200 проценат безробитица и фалирали банки - на фул, със спрени еврофондове
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре сме се докарали, щом "държавата се крепи" на който и да е индивид! Не дай Боже да се наложи да я браним и да видим, че "крепителите" ги няма! Щом те е страх да се извиниш и/или да подадеш оставка, или да я поискаш ... за какво ви плащаме заплатите? А военният министър дори не посмя да изрази позиция, а извади опорките с БСП и ДПС! ПОЗОР!
18
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБе аз да съм на мястото на Бойко ще накарам да глобят всички майки които от утре имат наглостта да се появяват напротеста и да не им дават парите.Не може хем да искаш ръката да те храни (правителството дава ПОЛОВИН МИЛИАРД), хем да хапеш ръката (искаш да падне правителството).Ало майките, кажете че се отказвате от тези пари и от всички поправки в закона и, и готово - Бойко да хвърли оставката и връщаме старото положение.
17
6
 
8
 
! Отговори
Велева, извини се бе преди 5 години
кога ще се извиниш че пееше пред Парламента СРЕЩУ народа, когато той гореше Парламента, а днес си света вода ненапита. Навремето бе дежурната к---а на Тошо Тошев, агента на ДС, а днес си никоя и се чудиш къде да се припелиш.
16
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
една домашна помощница - 400 до 800 лева. Дайте ми 1 милион и съм съгласен да изхранвам в следващите 30 години един инвалид. Убеден съм че повече от половината пари ще останат
15
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кой си увеличи заплатите? 550 милиона дадохме на 500 ***. по повече от 1 милион на мама. ОБаче другата година като пискате да се индексират заплатите и Горанов каже - трябва 1 милиард, няма пари ще почнете да мрънкате. ЕТо го половината от този милиард. Какво произвеждат инвалидите? Майките за тези пари да си хванат гувернатки и да работят за икономиката на обществото
14
4
 
4
 
! Отговори
Валерия Велева преди 5 години
Къде си вярна ти любов народна???
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как да не се крепи. Тамън си увеличаха заплатите, затоплиха си местенцета и сега да се разртуря седянката - не върви. Повече от 100 души не са нужни в тоя парламент. 100 със секретарките даже. Само търкат мокетите и харчат тоалетна хартия.
12
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ми обясните ли разликата между Корнелия Нинова и Цола Драгойчева. И Цола се биеше как защитава феминизацията на обществото, първата жена-комунист на такъв важен пост...но заради едното СЪМНЕНИЕ, че бащата на детето й е изменник на каузата (по-късно се е доказало че е невинен) тя завинаги се отрича от него и позволява на сина си да го вижда, а отделно - връща си майчиното име. Каква любов, каква преданост на Партията! А именно бремеността я спасява в живота!
11
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, сега ще повярвате ли че протеста на майките е политически. Три дена червеният Слави, който се мъчи да измести ОП за да си направи партия, не мъкна да критикува Валери. Червената Мая Малонова се влачи там където я канят и където не я канят, за да насъска протестиращите. Корни ту скача в Парламента по вотове, ту излиза сред тълпата. Радев налага вето на правителството и прави гръмки изказвания. Сега - Валерия Велева- ходи на протести, дава интервюта. Направо да изкарат и Станишев.
10
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой даде право на Валерия Велева да говори? Кога Тошо Тошев ще се извини за ВАЦ-овете и за това че е бил явочник на ДС? кога БСП ще се извини на атентата в черквата "Св.Крал" и Народният съд.? Кога валерия Велева ще се извини, че на 4 февруари 1996 пееше пред Парламента "Къде си вярна ти любов народна" и надъхваше Жан Виденов,а после злобееше срещу Добрев, че сдал властта
9
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Oo, това недоразумение Велева вече коментира?! Това същество е крайно ограничено и не може да си върже връзките на обувките само. Как точно нея избрахте като коментатор?
8
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери Симеонов е една *** и трябва да бъде изринат,като ***.За справка,как се изрива ***-Фермата на опосумите