Оценката на "Атака" за Симеонов си остава. Нищо, че се извини

Но отношенията между Сидеров и Симеонов не били "препъни камък"
24 окт 2018 13:30,
93
Оценката на "Атака" за Симеонов си остава. Нищо, че се извини
Архив: Булфото

Оценката на "Атака" за изказването на Валери Симеонов за майките на деца с увреждания остава непроменено, въпреки че тази сутрин вицепремиерът се извини на всички засегнати.

В понеделник Волен Сидеров остро разкритикува Симеонов за изказването му за "кресливите жени" и поиска оставката на вицепремиера. Дали след извинението "Атака" ще оттегли това си искане обаче, не е ясно.

Още по темата

"Не мога да коментирам неща, които не са се случили и нямаме още информация, не сме заседавали. Движението на събитията ни застига в реално време", каза Явор Нотев, но предположи, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров няма да отстъпи.

"Това е оценка не само на обществото, а и на Борисов, и на Сидеров, и тя няма да бъде променена, независимо от извинението. По-скоро ще се търси решение в избягване на подобни скандални изказвания в бъдеще", продължи Нотев.

Той настоя и че искането за оставката на Симеонов не е равностойно на искането за свалянето на Волен Сидеров като председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" и снемането на доверие от него от страна на НФСБ.

"Не са равнопоставени тези две действия. Оттеглянето на доверие от Волен Сидеров на част от парламентарната група - НФСБ, не е в съотстветсвие с правилата за работата на групата, както и с парламентарния правилник. Оттеглянето на доверие беше знак за позицията на едната партия. Не са равноспоставени тези въпроси, защото вторият случай засегна обществото по един недопустим и непростим начин", обясни Нотев.

Според депутата от "Атака" обаче отношенията в малката коалиция не са залог за управлението на страната и това не е "препъни камъкът".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
6
 
! Отговори
некой си преди 5 години
а каква е оценката на народа за волен сидеров и атака това е жважното и ще се разбере на изборите
75
1
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Волен влезе в парламента със средно образование и след това си купи диплома за висше образование като влезе в парламента. Кух мозък е, как още го търпите ми е чудно.
74
0
 
5
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Волен едно време викаше "Извини се бе!Извини се бе!''Днес не е достатъчно!Утре детето му ше е студент някъде и аз лично ще се погрижа обаче да получи същия стрес,койтом той нанесе на другите деца-студенти преди време!!!!!!!!!!!!!!!!А след това нищо,че ще е на възраст ще му вкарам още един десен!!!!!!!!
73
0
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Мошеници, излъгаха избирателите си. Не са патриоти, а герберасти и туркофили. Продават се на всеки, само и само да са на власт.
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли някой още да им вярва ??? *** !!!
71
1
 
11
 
! Отговори
Некъв кестен преди 5 години
В една нормална цивилизована държава такива като Сидеров и Симеонов въобще нямаше да са в политиката. Сидеров ако наистина беше политик, директно си вади депутатите от парламента, докато Далавери не подаде оставка, защото неговото си беше цинизъм. Бойко Борисов ако беше мъж на място, също директно си гони Симеонов, без да му мигне окото. Ама уви, ние сме в ***, а не в нормална държава.
70
4
 
4
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До Цецо мен. Айде стига с тези 10 години, бе кратун!. Даже са по-малко от 7. Май забравяш управлението на Орешарски и трите служебни кабинета.
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен.Тяхната мъдрост е неизмерима.Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!
68
1
 
6
 
! Отговори
бъркаш са преди 5 години
До 66под клепоухия *** , мисля че визираш Румен Радев . не защитавам Волен Сидеровски , направи си извода РР бърка в здравето на гербавите , затова са подобни сравнения ДА поставяш РР и ВС на една плоскост - емиии заработваш си сентовете
67
1
 
6
 
! Отговори
хммм преди 5 години
До Анонимен 70 Бъркаш са при нови избори сигурни са само БСП , ГЕРБ , ДПС . ОП няма да помиришат повече парламент .
66
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в България има три варианта1. Герб плюс Патриотите (И Воля)2. герб плюс ДПс (ако не стигнат гласовете на ОП)3. БСП плюс ДПСвие кой вариант предпочитате? честно?
65
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
че безумни заглавия "уж бизнес, уж морал..." Стоп! къде е казано, че бизнесът трябва да е морален. Моралът умря когато погребахме социализма. Това е капитализъм - няма морал, има Див Запад. Кой кого застреля. Битият- бит, убитият - убит.
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извини се,но кокала не пуска.
63
3
 
14
 
! Отговори
До 65 преди 5 години
Да защитаваш болен Сидеров - ти имаш сериозен проблем.
62
2
 
4
 
! Отговори
от сентралата преди 5 години
До Анонимен 61 5-те цента са приведени на сметката
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Середоглу ... що стана с ку**ите на Бойко ?????????????????????
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Легионер.няма какво да си мислиш пОгледни у ЛЛВЕУ и по средата например ***/га/решки.
59
3
 
32
 
! Отговори
Легионер преди 5 години
Ако това са ни патриотите, не ми се мисли какви са ни предателите
58
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой спечели от играта "Стани богат евродепутат"? На кой въпрос са? Хора на Сорос ли са Симеонов и Цветанов? Този Симеонов успя да надхвърли дори скандала с надписите от телевизия Алфа. Сега трябва нов черен надпис: "Телевизия Алфа заработи. Питайте правителството защо".
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров занесъл на лист думи на Симеонов за Борисов ХАХАХАХАХА,Симеонов може направо видеозапис да занесе на Борисов и то от 2013 до 2016 година ЗА ТОВА КАКВО И КЪДЕ Е ГОВОРИЛ ПЪК СИДЕРОВ ЗА БОРИСОВ!Сидеров обаче е хитрец,той нали е от загрижените за народа УЖ,а Симеонов явно е много по-прям и не лицемерничи затова и много,много не се съобразява какво говори.Сидеров е вече обиграна к///ва или политик ако желаете.Лицемерничи и плюва "лошите"а е "за народа".Симеонов да взима уроци от Сидеров!!