Скандалът с ДАБЧ скара "Воля" и ВМРО

Марешки обвини Каракачанов, че е лидер на престъпната група
15
Скандалът с ДАБЧ скара "Воля" и ВМРО
Веселин Марешки. Снимка: архив, Булфото

Скандалът с Държавната агенция за българите в чужбина скара "Воля" и ВМРО.
 
Според едните явно става дума за натиск, а според другите - за целенасочена атака.
 
Лидерът на "Воля" Веселин Марешки обвини вицето Красимир Каракачанов, че  е главата на организираната престъпна група в Агенцията.

Той смята, че Валери Симеонов чисто формално е отговорният вицепремиер за ДАБЧ, а реално нещата там зависели от Каракачанов.

Още по темата

В отговор на критиките пък Юлиян Ангелов от ВМРО отсече, че има кръгове в България и в чужбина, които искат да нанесат политически удар на Каракачанов и ВМРО.
 
Според него ВМРО за 125 години история е понасяла много по-тежки удари, а ако пък "някой е правил нещо на гърба на българите зад границата, трябва да си понесе последствията".

"Този удар няма да ни събори, напротив ще излезем още по-силни, защото знаем, че нещата, които казваме, са истината и че сме прави. Всеки политически джендър, който довчера е бил либерал, след това е станал демократ и един е за въоръжаване, а друг ден против, а след това е станал патриот, няма как по никакъв начин с подобни тези и лъжи на гърба на ВМРО да си прави политически имидж", заяви още Ангелов.

Той смята, че българските институции трябва  да си вършат работата и там, където има корупция и нарушаване на закона, прегрешилите трябва да си носят последствията.
 
"Въпросът е, че всичко беше обърнато така, че да има политически удар върху цялото управление на страната и върху ВМРО без никакви доказателства, а твърдения на различни хора, които нито познават материята, нито знаят за какво става въпрос, а единствената им цел е да оплюват ВМРО и Каракачанов", оплака се депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До анонимен 12: Хайде, не се изсилвай толкова. Най-големият терористичен акт точно в България? Чети и тогава пиши. По време на атентатите на 11 септември 2001г. жертвите са 3000 човека.А между другото днес Теменужка Петкова се е срещнала с а'мериканския п'осланик за да обсъдят енергийните проекти. Така че проекта АЕЦ "Белене" както изглежда ще трябва да го отпишем. Тихомълком и за пореден път.
12
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
до анонимен 10Най големият терористичен акт в света направи БКП сега БСП- АТЕНТАТЪТ срещу храм Света Неделя - 280 убити и окрло 300 ранени. Няма бивш чернокож и бивш комунист.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешкие беше този, който от трибуната на Народното събрание каза, че България се управлява от трите прасета и тримата ***.А и Слави миналата вечер каза, че България се управлява от хора с двойни *** и тройни шкембета, които мислят с това, което е между тях.-
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВМРО Е ИЗВЪРШИЛА ОГРОМЕН БРОЙ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ В МИНАЛОТОБОМБЕНИ АТЕНТАТИ, РАЗСТРЕЛИ. ТЕ СА ЗАКЛАЛИ СТАМБОЛОВ И СТАМБОЛИЙСКИ.
9
4
 
5
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Варненският играч Марешки обвинява...Напротив г-н Марешки,българският народ ви обвинява!Вие не плащате ДДС(от там идва разликата от другите бензиностанции)...подкупвате хората да гласуват за вас,укривате обороти(защото пост-терминалите уж не работят,а всяко чекиране през тях се отчита в НАП),купувате петрол от Ислямска държава и пакетирате лекарства с изтекъл срок(затова някои са наистина по-евтини). НАРОДЕ!!!
8
0
 
15
 
! Отговори
Маскари.. преди 5 години
Язък че си дадоха живота доста хора,за да могат тези маскари да живуркат..ако се събудят от гробовете си и влезнат в парламента ще секът на ред..петко воевода го каза-изгонихме турците за да ни затрият нашите...
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки как гледа да седне на затопленият стол на патриотите, не е истина. Марешки уж е опозиция на ГЕРБ, а гласува винаги в тяхна полза и им осигурява кворума.
6
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
Един път,и Марешки да каже истината,но не мога да го разбера,против герб-комунисти е,но и при трите вота на недоверие,ги спасява.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еййййй.....и на "патриоти" не случихме.Едно време много глупави и гладни партизани дойдоха на власт.Сега същото се случва и с пишман патриотите.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един ден можем ли да прочетем нещо за тия партиики и да не е включена думата скандал.
3
2
 
28
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
"Юлиян Ангелов от ВМРО отсече, че има кръгове в България и в чужбина, които искат да нанесат политически удар на Каракачанов и ВМРО". Неее, вече не издържаааааам......Толкова глупости в едно изречение. Кой от чужбина ще се занимава с бандитско-грабежката ви организацийка бе,алооо, воеводитееее....
2
1
 
17
 
! Отговори
пенко преди 5 години
В ПРЕДИШНО ВРЕМЕ ,ЗА СИДЕРОВ И МАРЕШКИ БЕ ВЯРНО СЛЕДНОТО: " ДАВАШ ЛИ -ДАВАШ СИДЕР /ВЕСО/ "ВОЙВОДА" ХУБАВА ЯНА НА ТУРСКА ВЯРА ...МОРЕ ВОЙВОДО И Г.Ъ..ЗА СИ ДАВАМ ,САМО И САМО ГЕРБ ДА ЕБ.АВАМ /СЪС ЗЛАТЕН ПРЪСТ/ " !!!!
1
2
 
24
 
! Отговори
Каракачан Пандизов преди 5 години
Оставка !