Над 150 души - мераклии да работят в телевизията на БСП

Шефка на новините ще е журналистката Валерия Касиян
2 ное 2018 07:30, Анисия Иванова
50
Над 150 души - мераклии да работят в телевизията на БСП
Снимка: БСП

Над 150 души са подали автобиографии за кадри на червената телевизия, съобщиха от “Позитано” 20.

Кандидатите да работят в Българска свободна телевизия (БСТВ) са за репортери, редактори, водещи новини, монтажисти, оператори, режисьори. Сред тях има както утвърдени журналисти, така и наскоро завършили млади хора, за които ще има стажантска програма, обясняват от БСП, но не разкриват имена.

Засега единственото известно е, че шефка на новините на новата телевизия ще е журналистката Валерия Касиян, която е работила и в печатни медии, и в електронни, а последните години имаше свои публицистични предавания.

Последната дума ще има шефът на дружеството Любомир Коларов. Телевизията ще стартира с акцент на новините и публицистиката. Поканени да водят свои предавания са депутатът Александър Симов, Лили Маринкова и Явор Дачков. Последните двама обаче още не са дали съгласие, пише "24 часа".

В програмната схема на БСТВ ще има предаване за история и религия, както и ежедневно токшоу с пряка връзка със зрителите. Предвиждат се и предавания в сферата на икономиката, културата, както и журналистически разследвания. Особено внимание ще бъде отделено на регионите и живота в малките населени места, допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
9
 
15
 
! Отговори
Бънди преди 5 години
Не виждам кое е смешното. Откриват се 150 работни места и хора, които да ги заемата, не липсват. БСП иска да има телевизия, както ГЕРБ си имат Нова Тв, десните ЕВРОПА ТВ, ДПС си.имат други медии.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ай сиктир А нима всеки ден не го виждаме това навсякъде??? Особено в политиката. Как разни субекти плюеха управляващите, а сега са техен рупор?! И да не продължавам...БГ морал.
3
8
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Да не забравите Гарелов , ако е още жив !
2
7
 
16
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Тази статия като ирония ли трябва да бъде приета??? Най-смешно ще ми бъде когато се окаже, че и разни "професионалисти" от гилдията които до вчера ги плюеха се окажат мераклии да работят там както е казано парите не миришат, нали.
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха