Над 150 души - мераклии да работят в телевизията на БСП

Шефка на новините ще е журналистката Валерия Касиян
2 ное 2018 07:30, Анисия Иванова
50
Над 150 души - мераклии да работят в телевизията на БСП
Снимка: БСП

Над 150 души са подали автобиографии за кадри на червената телевизия, съобщиха от “Позитано” 20.

Кандидатите да работят в Българска свободна телевизия (БСТВ) са за репортери, редактори, водещи новини, монтажисти, оператори, режисьори. Сред тях има както утвърдени журналисти, така и наскоро завършили млади хора, за които ще има стажантска програма, обясняват от БСП, но не разкриват имена.

Засега единственото известно е, че шефка на новините на новата телевизия ще е журналистката Валерия Касиян, която е работила и в печатни медии, и в електронни, а последните години имаше свои публицистични предавания.

Последната дума ще има шефът на дружеството Любомир Коларов. Телевизията ще стартира с акцент на новините и публицистиката. Поканени да водят свои предавания са депутатът Александър Симов, Лили Маринкова и Явор Дачков. Последните двама обаче още не са дали съгласие, пише "24 часа".

В програмната схема на БСТВ ще има предаване за история и религия, както и ежедневно токшоу с пряка връзка със зрителите. Предвиждат се и предавания в сферата на икономиката, културата, както и журналистически разследвания. Особено внимание ще бъде отделено на регионите и живота в малките населени места, допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
ако вземат под крилото си волгин и съпътстващите го спомагателни точила от националното радио, и индивидите със странна сексуална ориентация и жени с утвърдени социални позивии на възраст над средната от националната телевизия, черпим всички желаещи с баничка и боза
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще я призная, че е свободна, ако поканят Андон Тодоров да води предаване!
23
4
 
6
 
! Отговори
Загрижен преди 5 години
ДСТВ добро име са си избрали!Телевизията на държавна сигурност - да ни е честита!
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепям изцяло коментар 12 от "Браво".Нека телевизията да покаже истината за българоубийствения Ран-ът и за това кой го подписа и изпълни.И да се каже най-после истината за Жан Виденов-най-честният български премиер,станал жертва на жидомасоните за това,че отказа да подпише този пъклен за държавата ни план и изгонил чудовището Сорос като мръсно коте.Реално Жан Виденов не е Черната овца на прехода,а Бялата лястовица,която обаче беше разкъсана от кръвожадните ястрeби.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер вечер ще има къде да гледам руски филми :))
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуснах сиви за водещ оня ден
19
4
 
6
 
! Отговори
Портокалов преди 5 години
А-а-а,още едни мераклии да ни лъжат и да ни натрапват глАдната си точка ,ха,ха,ха! Аман от такива !Ако перифразираме Алеко-вите думи ще се получи нещо от рода на :" Че голям мурафет ли е да си имаме...телевизия?!Тури си едно перде на очите,па и няма нужда и псувай наляво и надясно!" Е това БСП го могат и то много успешно!Ще я гледат хората колкото АЛФА-та на този,как се казваше там...дето и с трите си очи гледа към Русия:)))
18
0
 
7
 
! Отговори
суджуци преди 5 години
А КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА?
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСТВ съкратено от "Баси телевизията" :)Това ще е най-свободната телевизия:)
16
0
 
3
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Финансирайте една детска песничка срещу пушенето.Япония има, Русия има, Южна Корея има.Едно дете да спасите от тютюнопушеното е принос.Толкова композитори и певци има, които доброволно ще се включат към инициативата.Сърцето ми се свива от болка като видя деца на 12 г. да пушат пред 19 СОУ.
15
4
 
9
 
! Отговори
Приказвайте преди 5 години
До Говоретеприказвайте за чернобил, за купоните по времето на луканката, за колбасарниците на агент гоце, за последователите на колин макрий деса и ал бънди-старши, за житото от държавния резерв по време на другаря чичибаба, за договора за миговете, за р.овч и цената на газа, за киро гела, за "ако не гласуваш за нас фашистите ще ти спрат безплатните лекарства", за пенсионните фондове на синдикатите, за протестиращите гладни бабички с палта от норки и половин кило злато...приказвайте.
14
3
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
ako всеки път кадрите когато кадрите на аонсу ги гонят за нисък рейтинг от сателитни медии, шумкарите им правят нова, в скоро време влака с рублите няма да стигне само да се платат лицензите...въпреки че кога ли шумкар си е плащал сметката, та да не стигне..
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО !% ВелинскиНяма ***, На всеки километър го гледат в ГЕРБ , защото там са комунистите.
12
2
 
8
 
! Отговори
Говорете преди 5 години
Говорете за заплашените честни хора, работещи в държавните администрации и агенции.За разбитото българско разузнаване и контраразузнаване. За липсата на високи технологии. За хората 75% с доходи на ръба на мизерията. За роботодателят, който вчера съветваше майките да строят детски градини. За грабежа от публично-частните партньорства Софийска Вода - Веолия. За непремахването на мъртвите души! За чувалчетата с бюлетини. 30 г. геноцид, ЕДИН % взимат над 5 хиляди лв.За хотелите и контрабандата.
11
3
 
8
 
! Отговори
Велински преди 5 години
А На всеки километър няма ли дават ?
10
3
 
8
 
! Отговори
Говорете преди 5 години
За плачевното здравеопазване в САЩ. унищожаването на социалната справедливост.Програмите и затворите без съд и присъда на САЩ. За спечелените дела. За Никарагуа, Чили, Аржентина, Боливия, Перу, Хаваите, Филипините, Куба - за изтребването на милионите подкрепящи демократични правителства.политиката на колониалните държави продължаваща и до днес, диктаторските режими.Украйна, която от 50 милиона стана 32. За Азовско море и икономическите санкции.Как Костов махна прокуратурата от приватизацията
9
6
 
16
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Говорете за Виденов, единственият политик отказал среща на Сорос. И Сорос го наказа с кризата и инфлацията. Следващият политик беше Орбан. Говорете за Европа на две скорости. Говорете за православната църква. Великите битки на България. И как във Франция французите не знаеха за изложбата на БГ златото.Говорете за Дертлиев и престъпникът Луканов.Говорете, как хора без английски подписаха планът Ран - Ът.За другарите демократи, уволнените разследващи журналисти. Дянков, мутрите и Миленчо, Трайк
8
6
 
13
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Колкото повече, толкова повече.Крайно време е да видим и другите гледни точки.Съберете повече разследващи журналисти.Пример: защо 2012 цена газ хил. куб метра - 700 лв - цена топло - 87 лв.Защо 2018 газ - 500 лв - цена мегават - 97.Защо няма Закон срещу Картелите - затвор и глоби.Питайте ги за замразеното телешко и говеждо - купено по 50 ст, преди разваляне, а се продава по 18 лв.Питайте ги за вноса на месо - 80% е внос.Плодове и зеленчуци - 90% внос.Сградна инсталация решение ЕС 2012
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свободна в кавички ли ще се пише?
6
12
 
18
 
! Отговори
питанка преди 5 години
Заплатите в рубли и копейки ли ще са ?