Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!

"Радев е единственият президент, който не е идвал в НС"
Обновена: 10 ное 2018 14:42 | 9 ное 2018 21:16, Анисия Иванова
251
Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!
Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Още по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
35
 
! Отговори
Край преди 5 години
Радев може да е всякакъв но не е подчинен на БСП а пък Герб е не просто в сянката на ББорисов а е една шайка нещо не можещи и за нищо не ставащи калинки дето без Вожда си са НИЩО.
22
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов вече става банален с едни и същи заучени опорни точки или изтъркани клишета. Дай нещо ново Цветанов. Не е достойно за политик да говори с такава злоба неадекватни нападки. Цветанов сам се излага. Какви "сенки", какви "обединители" го гонят. Говори за свършена работа. Управлението и властта са във ваши ръце и нищо не правите, за да подобрити живота на хората и да догонваме напредналите страни в ЕК. Президента е безсилен, защото няма никаква власт.
21
1
 
30
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Щото па ти излезна от сянката на ГЕРБ ...
20
37
 
5
 
! Отговори
В.С. преди 5 години
Добре му го казал на червената шапка.
19
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите деца са в чужбина, защото вие ги прогонихте с управлението си. А вашите са в чужбина защото вие ги изпратихте от съображение за сигурност.
18
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, кажи нещо за предателския миграционен документ на ООН, който смятате да подпишете.
17
37
 
7
 
! Отговори
Не съм анонимен трол преди 5 години
Решетничковчетата,умират ,от злоба ,че България не е комунистическа а демократична!
16
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи сега за Световната банка? Остави Радев!
15
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неговите даца са тук,а твоето детенце го изпрати при кристалина в световната банка.Що така,бе,Цуци.Нали добре управлявате и тук животът е рай.Или предпазни мерки-за всеки случай.
14
2
 
17
 
! Отговори
Минутка за реклама преди 5 години
ЦЦ
13
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А цецко неможе да излезе от сянката на шестте апартамента а може вече да са и осем или дванайсет станали.
12
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента е избран от народа и се среща с народа, ти кой беше точно, че да държиш сметка на президента по-добре кажи кой направи гей-парада и със какви пари.
11
4
 
49
 
! Отговори
факт преди 5 години
ГЕРБ губи подкрепа и си изпускат нервите,спасението е в Президентска Република и не повече от 100 депутата който да получават минимална заплата и да нямат привилегии и коли.
10
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжеш Цветанов. Радев дойде още първия си ден като президент в парламента и от тогава те тресе параноя от среща с него.
9
5
 
56
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Физкултурника с физиономия на селянин чубан пак иска да е интетесен като изпълнява заповеди на водача боко. Простотиите ви вече не са ъака интересни умствения ви маъриал нее на нивото на Президента.
8
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери кога ще подаде оставка?
7
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цеко керпедена знае ли какво е свобода и личен избор ? Президeнта може да ходи, където си иска и да се среща с който си поиска и да симпатизира на който си иска.
6
4
 
51
 
! Отговори
истината преди 5 години
Радев е избран от народа не е назначен за депутат,няма да се унижава да ходи в тоя бардак наричан НС,който в нормална страна при това ниско доверие щеше да се разпусне.
5
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек използвал властта си за да прекрати съдебно дело за престъпление срещу държавата няма моралното право да коментира човек, който цял живот е служил на държавата и е избран с огромно мнозинство от народа.
4
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще поискате ли имунитета и на Радев? Нали това са методите ви за справяне с неудобните?!