Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!

"Радев е единственият президент, който не е идвал в НС"
Обновена: 10 ное 2018 14:42 | 9 ное 2018 21:16, Анисия Иванова
251
Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!
Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Още по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП ТРОЛОВЕТЕ В АТАКА.ЯВНО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ Е СЪТВОРИЛ РАДЕВ.
42
5
 
35
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Цветанов, времето ви отмина! Срока ви на годност изтече! Докато можехте НИЩО не направихте за народа и държавата а само за собственото си оцеляване. Превърнахте политиката в самоцел а не в служба на народа! Отивате си! И просто го направете с мир! Осъзнайте се че времето е друго, хората са други! Не закачайте Йончева - тя е по мъж от всички вас взети заедно! Не се е б а в а й те с Президента, не схващате ли какъв сериозен човек имате насреща си - не послушни гъзоблизци герберасти! Идете си с мир
41
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докажи, че не може един от Банкя го осъдиха за клевети гледай и тебе да не подкарат.
40
3
 
23
 
! Отговори
www преди 5 години
ТОЗИ НА СНИМКАТА - НАЙ ОТВРАТИТЕЛНИЯ ПОРОБИТЕЛ НА НАРОДА КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ОТДАВНА В ЗАТВОРА..
39
2
 
16
 
! Отговори
това е преди 5 години
До да влиза в пандизаСамо Ц Ц ли?всички политици ,прокурори,съдии,полицай,чиновници и тн. който помогнаха да бъде разграбена и унищожена България от 1989г. не са за затвора а за стълбовете по Цариградско шосе и тогава ще се оправим.
38
4
 
22
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа."С всяко следващо публично изказване управляващите се закопават все по-дълбоко и по-дълбоко. Толкова ли няма някой кадърен кадър в тази партия за председател? Ако Цветан Цветанов е лицето на ГЕРБ, то те са си подписали смъртната присъда.
37
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦЦ не може да разбере, че народа ги мрази. Колкото повече говори срещу Президента толкова повече му вдига рейтинга.
36
2
 
22
 
! Отговори
. преди 5 години
И вие не излязохте от сянката на Валерката и затова ще си ходите.
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вижте му само главата на тоя и си представете какво има в нея. баси и милиционерските *** дето накачолиха държавицата ни.
34
1
 
28
 
! Отговори
КУХАВЕЛА преди 5 години
КАК МОЖЕ ТАКОВА КУХО ИЗЯВЛЕНИЕ -- КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ДРУГО- НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ, НАЙ МРЪСЕН ВЪЗДУХ, ГЕТОЦИД НАД ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ И ДЕЦАТА НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА, ЧАДЪР НАД ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ, ВДИГАНЕ НА ДАНЪЦИ И ТАКСИ, МИЗЕРНИ ПЕНСИИ И БРУТАЛНИ УБИЙСТВА И НАПАДЕНИЯ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН...И ОЩЕ И ОЩЕ.....НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....
33
1
 
25
 
! Отговори
да влиза в пандиза преди 5 години
Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!
32
4
 
33
 
! Отговори
Един преди 5 години
Радев просто каза истината, която всеки един от нас вижда всеки ден.
31
1
 
28
 
! Отговори
заразно зло преди 5 години
Затворете и дезинфекцирате НС и съществата вътре там има зараза която убива България ....
30
2
 
29
 
! Отговори
антифа преди 5 години
Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Цецо, като истински български политик, злобее и си отмъщава.
29
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕТИЯТ ПОЛИТК ЗА КОГОТО БИХ ГЛАСУВАЛ А ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАГВОРА ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ШАЙКА КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА.
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ти не можеш да излезеш от сянката на чуждите разузнавателни служби. Все пак си българин само на хартия а реално чужд *** вероятно американски или еврейски.
27
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да сравним вота на цялата пасмина от ГЕРБ и вота на Президента и тогава до говорим.
26
1
 
23
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 5 години
Мишката срещу лъва
25
2
 
29
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Цецо отивате си.
24
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ееи колко им е трудно на герберите, че не могат да скълъпят нищо срещу Президента, та Цачев да му прати призовка за сплаашване, да не ги критикува.